Portāls Ogrenet piedāvā vēl nebijušu iespēju iesaistīties Ogres pilsētas 85.gadadienas svinību atspoguļošanā, iesūtot fotoattēlus, kas tiks iemūžināti svētku laikā no 23.-25.augustam.

Tie var būt spilgti un krāšņi brīži, tie var būt portreta vai kopīgie foto pilsētas svētku laikā, tas var būt pilnīgi jebkas - galvenais nosacījums - tam ir jābūt no Ogres 85.gadadienas svinībām.

Fotogalerijas no 23. līdz pat 27.augustam ar norādi OGRE lūgums sūtīt uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., norādot savu vārdu, uzvārdu un kontakttālruni.

Lielāka izmēra galerijas lūdzam augšupielādēt failu koplietošanas interneta vietnē, piemēram, failiem.lv vai dropbox.com, un pēc tam uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. ar norādi OGRE nosūtīt augšupielādes saiti.

Savukārt individuālos, ar mobilo telefonu veiktos foto var droši adresēt portāla Ogrenet tvitera kontam @ogrenet, klāt pieliekot haštagu #Ogre85.

Iesūtītās fotogalerijas tiks publicētas portālā Ogrenet speciāli Ogres pilsētas svētkiem izveidotajā sadaļā "OGREI 85!!!" drīz vien pēc to saņemšanas.

Starp iesūtīto fotogaleriju un individuālo fotogrāfiju autoriem tiks noteikti vairāki fotokonkursa uzvarētāji, kuri saņems pārsteiguma balvas no portāla Ogrenet.