FotoMagicoVācijas programmatūras izstrādātāja Boinx Software jaunā programmas versija atbalsta Adobe Lightroom, eksports uz YouTube un teleprompter - komentāru pievienošana slaidiem. FotoMagico 2.5 ir profesionāls fotogrāfiju prezentāciju veidotājs un palīgs fotogrāfiem, kas ieguvis Apple Design Award (ADA) 2008 balvu.
Ja veidojat prezentācijas, kur pārsvarā ir fotogrāfijas, tad šī būs lieliska programma šī darba veikšanai. Vēlāk gatavo rezultātu varēs pat eksportēt uz YouTube un tur to varēs apskatīties ļoti daudz lietotāju. FotoMagico 2.5 atbalsta iMedia pārlūku un tādēļ lietotāji var viegli piekļūt GarageBand dziesmām, iLife skaņu efektiem un mediju bibliotēkām ne tikai no iTunes, iPhoto un Aperture (Pro versija), bet arī no citām programmām, tai skaitā Adobe Lightroom (Pro versija).
Telepromter ir interesants papildinājums šai programmai - FotoMagico 2.5 Pro lietotāji rāda savas fotogrāfijas uz viena ekrāna, bet komentārus šiem attēliem (katram slaidam) var lasīt uz cita ekrāna, kas būtiski atvieglo prezentēšanu.
Lejupielādēt programmu var boinx.com/download. FotoMagico 2.x lietotāji var atjaunot savas versijas bez maksas. FotoMagico 2.5 Express maksā 49 USD un FotoMagico 2.5 Pro attiecīgi 129 USD.