Kuldīgu iekaro fotogrāfiKuldīga ar savu romantiku un šarmu ir iekarojusi ne tikai vietējo un ārzemju mākslinieku, bet arī fotogrāfu sirdis. Šovasar Kuldīgā un tās apkārtnē tiek plānoti vairāki foto plenēri.

Jau piektdien 4. jūnijā, Kuldīgā plenērā ieradīsies "Profesionālās fotogrāfijas skolas" 13.grupas fotogrāfi savu pasniedzēju V.Svetlova un O.Jansona, kā arī foto modeļu vadībā, lai divas dienas ļautos foto mirkļu burvībai.

"Šis mums ir ļoti saspringts laiks, tiek gatavoti diplomdarbi, jo jūnija beigās jau būsim profesionāli fotogrāfi, bet mūsu kurss gribēja vēl pirms skolas beigšanas izbraukt plenērā un es viņus uzaicināju pie sevis, uz Kuldīgu":, saka viena no plenāra dalībniecēm I.Gustovska.

"Uzskatu, ka Kuldīga ir ļoti pievilcīgs mērķis fotogrāfiem un nākotnē varbūt vajadzētu attīstīt tādu nišas tūrisma nozari, kā "FotoSafari."
Plenēra laikā dalībnieki fotogrāfēs modeļus hipiju stilā Kuldīgas ielās, pie Ventas rumbas, vecajām dzirnavām un citur.

Jau iepriekš ziņots, ka šis fotogrāfu plenērs ir viens no vairākiem fotogrāfu pasākumiem Kuldīgā, no kuriem plašākais plānots starptautisks 10 dienu foto plenērs Kuldīgā š.g. augustā.