2 radoši mēnešiJauniešu radošā fotodarbnīca piedāvā lielisku iespēju visiem jaunajiem fotogrāfiem savu vasaru pavadīt fotografējot un piedaloties dažādās diskusijās. Pasākuma ietvaros būs iespēja piedalīties darbnīcās, tikties ar Latvijā pazīstamiem fotogrāfiem un radošu nozaru pārstāvjiem, kā arī piedalīties foto-plenērā Līgatnē - "Laborantu [div]dien[nieks]". Un labākie darbi, septembra sākumā, tiks izstādīti izstādē Kauguru kultūras namā. Tā ir lieliska iepēja jaunajiem foto meistariem pavadīt vasaru fotografējot un uzzināt daudz jauna par radošumu un fotogrāfiju, iepazīt citus fotogrāfus un paplšināt savu redzesloku.

Tikšanās ar fotogrāfiem - Oskaru Cirsi, Ivetu Vaivodi, Jāni Piparu, kā arī ar Jauniešu radošās fotodarbnīcas biedriem. Regulāri fotouzdevumi un darbnīcas, un daudz visa kā cita.

Norises vieta Kauguru Kultūras nams (Raiņa ielā 110, Jūrmala), plkst. 19:00.

Plānoto Aktivitāšu Kalendārs:

* 29.junijs - Pirmā darbnīca. Iepazīšanās, pašportretu prezentācija un pasākuma plāna izklāsts. Pirmais radošais uzdevums.

* 6.jūlijs - Tikšanās ar Oskaru Cirsi - "Radošums kā sevis izpausme".

* 13.jūlijs - Otrā darbnīca. Fotogrāfiju prezentācija un diskusijas. Otrais radošais uzdevums.

* 21. jūlijs - tikšanās ar Jāni Piparu - "Reportāža, fotostāsts".

* 27.jūnijs - Trešā darbnīca. Fotogrāfiju prezentācija un diskusijas. Trešais radošais uzdevums - portfolio sagatavošana.

* 3. augusts - tikšanās ar Ivetu Vaivodi - "Ainavas".

* 12.-14.augusts - Fotolaborantu plenērs - "Div[Dien]nieks" Līgatnē. Radošas sarunas. Fotosprints. Diskusijas. Un vēl daudz citu pasākumu.

* 17.augusts - Gatavošanās izstādei.

* 24.augusts - Ceturtā darbnīca. Portfolio skates.

* 5.septembris - izstādes atklāšana. Noslēguma pasākums.

Pieteikšanās uz darbnīcām līdz 29.jūnijam rakstot uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Info: www.jrfotodarbnica.info;

Organizē: Jauniešu radošā fotodarbnīca.

Atbalsta: Jūrmalas Pilsētas dome; Jūrmalas Kultūras centrs;
Laboranti.lv; Jauniešu klubs "eXperiments".