Sestdien, 14.novembrī Liepājā, galerijā Krāsu Aplis plkst. 11:00 notiks Pirmā radošā darbnīca "Es un Lomogrāfija".
Pirmajā daļā Baltijas Lomogrāfijas biedrības pārstāvji pastāstīts par to, kas ir lomogrāfija: par pašām lomo-kamerām, filmiņām, trikiem. Dalībniekiem tiks izdalītas kameras, un parādīts, kā ar tām darboties.

Otrajā daļā katrs dalībnieks izlozēs sev uzdevumu un dosies to izpildīt kontrastainajā ostas pilsētā Liepājā, tās ielās, pludmalē, tirgū - vārdsakot, jebkur kur acis rādīs. Pēc pastaigas dalībniekiem būs jāatgriežas sākumpunktā Krāsu Aplis, jānodod kameru un filmiņu.

Pēc pārtraukuma - trešajā daļā - atkaltikšanās Krāsu Aplī: rezultātu saņemšana un iespēja piedalīties lomosienas būvēšanas procesā.

Radošajai darbnīcai "Es un Lomogrāfija" jāpiesakās līdz 12.novembrim, atnākot uz Krāsu Apli, Katoļu ielā, darba dienās laikā no 10 līdz 18, vai sestdienā no 11 līdz 17.
Piesakoties darbnīcai, dalības maksa jāsamaksā uzreiz, jo ir limitēts vietu skaits - 20 dalībnieki.
Dalības maksa ir 5 Ls. Cenā iekļauta 35mm filmiņa, tās attīstīšana, skenēšana, lomogrāfijas kameras īre - radošās darbnīcas dienā saņemot kameru, jāatstāj ķīla: dokuments vai 20 Ls, nododot kameru, ķīla tiek atgriezta.

Ja vēlaties pieteikties, bet nevarat atnākt uz Krāsu Apli iepriekš, rakstiet mums uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Radošās darbnīcas "Es un Lomogrāfija" Programma
vieta: Krāsu Aplis, Katoļu iela, Liepāja
10:30 Dalībnieku reģistrēšana
11:00 Iepazīstināšana ar lomogrāfiju
11:30 Tiek izdalītas kameras, izlozēti uzdevumi
12:00 Dalībnieki dodas uzdevumu pildīšanā
13:30 Jānodod kameras
17:00 Atkaltikšanās Krāsu Aplī - rezultātu saņemšana, lomosienas būvēšana