Domina meklē jaunas sejasNo šodienas līdz 17. maijam darbadienās no plkst. 13:00 līdz 19:00 un brīvdienās no 12:00 līdz 18:00 tirdzniecības centrs Domina, sadarbojoties ar Latvijas vadošajām modeļu aģentūrām, aicina uz fotosesiju visus, kuri vēlas izmēģināt savus spēkus modeļu industrijā.

Akcijas laikā t/c Domina laukumā pie restorāna Vairāk Saules ikviens interesents varēs apmeklēt lounge fotostudiju un profesionāla fotogrāfa vadībā veikt savu pirmo vai varbūt kārtējo modeļa fotogrāfiju. Visas fotogrāfijas izskatīs Latvijas vadošās modeļu aģentūras un jauniešiem, kuros saskatīs potenciālu, piedāvās veidot profesionāla modeļa karjeru. Apmeklējot lounge fotostudiju, ieteicams ģērbties vienkārši (vēlams, tumšos džinsos ar šauriem galiem un gaišā topiņā meitenēm, savukārt puišiem - gaišā T-kreklā un tumšās džinsu biksēs), iztiekot bez grima un īpašas frizūras - iespējami dabiskāk.

 

Visas fotogrāfijas tiks apkopotas t/c Domina mājas lapā, kur tās piedalīsies arī konkursā, kura galvenā balva būs Dominas dāvanu karte un profesionāla stilista konsultācija. No 11. maija dalībniekus vērtēs sabiedrība, balsojot par sev tīkamāko modeli, savukārt Dominas simpātija tiks noskaidrota jūnija sākumā.

Visās akcijas dienās no plkst. 14:00 līdz 18:00, bet brīvdienās no plkst. 12:00 līdz 16:00 lounge fotostudijā būs iespējams satikt Latvijas Modeļu aģentu asociācijas priekšsēdētāju Ievu Līpiņu un kādu no modeļiem, lai saņemtu viņu konsultācijas par karjeras iespējām šajā sfērā vai arī vienkārši pārrunātu sevi interesējošus jautājumus.

"Latvijā pašlaik ar modeļu biznesu saistās ļoti daudz aizspriedumu un stereotipu uz kā pamata dzimst ar vien jaunas baumas un šausmu stāsti. Diemžēl trūkst patiesas un objektīvas informācijas, un tieši tāpēc ar t/c Domina atbalstu nedēļas garumā mēs piedāvājam sabiedrībai izskaidrot un sniegt vairāk informācijas par šo industriju. Vienlaikus šī būs iespēja izmēģināt savus spēkus modeļu industrijā tiem, kuri līdz šim to nav darījuši, baidījušies vai kā citādi nav varējuši, tāpat arī modeļu aģentūrām tiek pavērta iespēja atrast nākamās pasaulslavenu zīmolu seju," stāsta Ieva Līpiņa, Latvijas Modeļu aģentu asociācijas priekšsēdētāja.

Vienlaikus visi interesanti ir aicināti apmeklēt fotoizstādi "Modeļi dzīvē un darbā", kas ir īpaša ar to, ka tā parāda Mikusa Lasmaņa, Grietas Baštikas, Katrīnes Bušēvicas, Anetes Vilcānes, Laines Rogovas, Leldes Malinas, Santas Rozenbergas un Silvas Rozenbergas, Nikoles Ivanovas, Annas Ļebedevas, Diānas Močnajas, Elīzas Vinokurovas un citu Latvijā un ārpus tās pazīstamu modeļu dzīvi brīvajos brīžos, kā arī atklāj šīs industrijas darba specifiku un slavas brīžus.

Modeļu bizness ir prestižs un augstu novērtēts visā pasaulē, turklāt daudzi Latvijas modeļi ir ieņēmuši tajā redzamu vietu. Modeļi ir strādājuši ar tādiem pasaulslaveniem zīmoliem kā Christian Dior, Dolce & Gabbana, Emanuel Ungaro, Giorgio Armani, Hugo Boss, Jil Sander, Lacoste, Prada, Valentino u.c., fotografējušies starptautiski pazīstamiem žurnāliem - Vogue, Elle, Glamour, Marie Claire, L`Officiel, Vanity Fair utml.

Uzdrīksties un tiec pamanīts! Vairāk informācijas: www.domina-shopping.lv

Tirdzniecības centra Domina īpašnieks ir vācu uzņēmums "KanAm Grund Kapitalanlagegesellschaft". Centra pirmā kārta tika atklāta 2003. gadā. Pašlaik Domina ir lielākais šāda veida centrs Latvijā, tā kopējā platība ir 110 000 m2. Tirdzniecības centrs Domina ir viena no vadošajām Rīgas modes preču tirdzniecības vietām, tajā darbojas gan Baltijas tirgū jau pazīstami mazumtirgotāji, gan tādi, kas Latvijā ienākuši un darbu uzsākuši tieši Domina.

Papildu informācija:
Baiba Gercāne
t/c Domina sabiedrisko attiecību vadītāja
tālr.: 29447179
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.