FotoAkadēmija arī šogad piedalīsies starptautiskajā akcijā Muzeju nakts. Akcija norisināsies 2012. gada 19. maijā no 19:00 līdz 01:00.

Šoreiz Muzeju nakts tēma ir "Zilā krāsa - jūra". Kā jau tradicionāli ierasts arī FotoAkadēmija piedalīsies šajā pasākumā un ir izveidojusi interesantu programmu, kurā katrs dalībnieks varēs atrast kaut ko sev interesējošu.

Visus interesentus aicinām piedalīties FotoAkadēmijas rīkotajā konkursā par labāko reportāžas fotogrāfiju "Muzeju nakts 2012". Balvā dāvanu karte no FotoAkadēmijas 100 LVL vērtībā. Darbus iespējams iesniegt elektroniski atsūtot tos uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. līdz 2012. gada 27. maijam. Iesniegt iespējams ne vairāk kā 5 fotogrāfijas.

Muzeju naktī FotoAkadēmijā jau no 19:00 būs iespējams aplūkot Viktora Deščenko fotogrāfiju izstādi "Parīze", kā arī Muzeju nakts ietvaros rīkotā konkursa "Jūra un cilvēks" labāko fotogrāfiju slideshow. Apmeklētāji varēs noklausīties fotogrāfa Daiņa Matisona fotostāstu "Sudžo - Ķīnas Venēcija. Foto stāsts par kanālu, dārzu un zīda pilsētu". Tāpat Dainis Matisons dalīsies pieredzē par to, kas jāņem vērā fotografējot ūdeni.

Savukārt, FotoAkadēmijas pagalmā notiks apmeklētāju fotografēšana. Tērpies zilā un nāc fotografēties!

Pasākumus FotoAkadēmijā Muzeju nakts ietvaros iespējams apmeklēt 2012. gada 19. maijā 19:00 – 01:00 Dzirnavu ielā 20, Rīgā.

FotoAkadēmijas foto kursi ir orientēti uz klausītājiem ar atšķirīgu sagatavotības līmeni. Šeit profesionāli fotogrāfi palīdz apgūt teorētiskos aspektus, sniedzot iespēju pārskatīt un papildināt savus priekšstatus par gaismu, krāsu, kompozīciju un žanru. Viņi atklāj savus meistarības noslēpumus, novērtē klausītāju darbus un dod padomus, kā atrast savu, neatkārtojamu ceļu fotogrāfijas pasaulē. FotoAkadēmijas apmācību programmas ir licencētas. Nodarbības pašā Rīgas centrā. Grupās ne vairāk kā 12 cilvēki.

Plašāka informācija par Muzeju nakts pasākumiem: www.muzeju-nakts.lv