Dārgie ISSP draugi, dalībnieki, studenti, kolēģi,
 

Priecājamies, ka ilgi lolotā ideja īstenojusies un ISSP Starptautiskās fotogrāfijas vasaras skolas katalogs ir pārtapis par skaistu iknedēļas dizaina Plānotāju 2013. gadam!

Aicinām nosvinēt jaunā izdevuma nākšanu pasaulē kopā ar mums: Trešdien, 14.novembrī, plkst. 19:00, Birojnīcā (Berga bazārs, ieeja no Dzirnavu ielas).

2013.gada iknedēļas Plānotājs ar ISSP 2012 dalībnieku fotogrāfijām ir jauns dizaina izdevums, kas turpinās ISSP katalogu tradīciju jaunā veidolā, padarot to par plašāk pieejamu un izmantojamu ikdienā. 53 gada nedēļas satur 53 oriģinālas ISSP 2012 dalībnieku fotogrāfijas, kuras tika iekļautās ISSP noslēguma izstādē Kuldīgā šī gada augustā.

Jaunais Plānotājs ir tapis sadarbībā ar Kuldīgas Novada pašvaldību un Latvijas Mākslas akadēmiju, kas atbalsta jaunu un inovatīvu dizaina produktu tapšanu.

Dizaina autori - ISSP ilggadīgie partneri Artis Briedis un Rūta Briede (LMA doktorantūras studente) no dizaina apvienības rabit!!

Pasākuma laikā varēs noskatīties ISSP 2012 noslēgumu darbu projekcijas un dzirdēt ISSP dalibnieku atsauksmes, būs iespēja iegādāties plānotāju par zemāku cenu nekā veikalos (7Ls), un, protams, vīns un sarunas!

Plānotāju var aplūkot te: http://issuu.com/issp.latvia/docs/issp_2013_planner

Sākot no nākamās nedēļas to varēs iegādāties arī internetā (issp.lv), Latvijas Fotogrāfijas muzejā, un dažos dizaina un grāmatu veikalos – sekojiet informācijai mūsu mājaslapā.

Sirsnīgi pasakāmies par atbalstu Kuldīgas Novada domei, Latvijas Mākslas akadēmijai, Antalis un Arctic Paper.