Nodibinājums Rīga 2014 šajā valsts svētku nedēļā aicina dalīties ar fotogrāfijām un izteikt vēlējumu Latvijai 94. neatkarības proklamēšanas gadadienā mājas lapā www.latvijai94.lv.

Fotogrāfijās priecāsimies redzēt visu, kas Jums saistās ar Latviju un sagādā prieku – Jūs, Jūsu draugi un ģimene, apkaime, svinības un citi skaisti ikdienas, un svētku brīži.

Aicinām sociālo tīklu lietotājus publicēt fotogrāfijas savos Instagram un Twitter kontos, izmantojot hashtag #Latvijai94. Tāpat fotogrāfijas ir iespējams augšupielādēt no sava datora mājaslapā www.latvijai94.lv! Šīs fotogrāfijas un klāt pievienotie vēlējumi krāsies mājaslapā, veidojot fotogaleriju ar mūsu visu Latvijas sajūtām.

Katru dienu līdz pat 18. novembrim savas Latvijas fotogrāfijas publicēs arī sabiedrībā zināmas personas, tostarp, Rīga 2014 Brīvprātīgo programmas vadītājs Ints Teterovskis, modes blogere un žurnāla "Deko" galvenā redaktore Agnese Kleina, mūziķis un grupas "Instrumenti" dalībnieks Jānis Šipkēvics, jauno mediju speciālists Artūrs Mednis u.c.