Dalies ar to, ko Tu redzi, pasaulei beidzoties!

Foto Akcijas būtība

1)      Nofotografē redzēto pirmajā minūtē pēc oficiālā pasaules gala - 2012. gada 21. decembrī no plkst. 10.00 līdz 10.01 (pēc Latvijas laika)

2)      Līdz 2013. gada 4. janvārim iesūti vienu jpg failu uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

3)      Nosauc attēlu savā vārdā un uzvārdā, piemēram, janis_berzins.

4)      Garākai malai nevajadzētu pārsniegt 3000 pikseļus (drīkst būt īsāka).

5)      Vēlams, pievieno arī īsu komentāru par šajā minūtē notiekošo.

6)      Fotogrāfijas tiks apkopotas online publikācijā un, iespējams, arī izstādītas, radot priekšstatu par to, kāda izskatījās pasauleuzreiz pēc liktenīgā brīža.

2012. gada fenomens

Pasaules gala scenāriji ir daudzveidīgi, ietverot gan solārā maksimuma iestāšanos, gan ģeomagnētiskās transformācijas, gan mijiedarbību starp Zemi un melno caurumu galaktikas centrā, gan Zemes sadursmi ar planētu "Nibiru" utt. Lama no Ģandrekas klostera Kailāša kalna tuvumā, zināms arī kā Šambalas Orākuls, nācis klajā ar paziņojumu Nacionālajai aeronautikas un kosmosa administrācijai (NASA), ka 2012. gada 21.decembrī Zeme kopā ar Saules sistēmu iziešot caur galaktikas "nulles joslu" un gandrīz jebkurā vietā uz Zemes aptuveni aptuveni plkst. 8.00 pēc Griničas laika (tātad ap 10.00 pēc Latvijas laika) uz Zemes iestāšoties pilnīga tumsa un klusums. Nebūšot gaismas, elektrības, sakaru un skaņu. Astronomi un akadēmiskie zinātnieki, savukārt, norāda, ka šīs versijas ir pretrunā ar vienkāršākajiem astronomiskajiem novērojumiem.

Mēģināsim kopīgiem spēkiem fiksēt to, kas ar mums notiks!

Postapokaliptiskās fotoakcijas komanda - Uldis Balga, Viktorija Eksta, Andrejs Grants un TJN "Annas 2" foto studija.

https://www.facebook.com/PostapocalypticPhotoFlashmob