Yvan Rodic jeb FacehunterŠonedēļ Rīgā ieradīsies Yvan Rodic jeb Facehunter, lai 18. jūlijā plkst. 18:00 konceptveikalā Paviljons, Tērbatas ielā 55, piedalītos savas jaunās grāmatas A year in the life of Facehunter prezentācijā un autogrāfu dalīšanā, bet jau nākamajā dienā dotos uz festivālu Positivus.

Neaizstājams viesis un reportieris modes nedēļās Parīzē, Milānā, Londonā un Ņujorkā, pieprasīts fotogrāfiju autors un talantīgs jaunu modes tendenču atklājējs Yvan Rodic pēdējos gadus aktīvi nododas pasaules apceļošanai, meklējot un iemūžinot fotogrāfijāsinteresantākās un harizmātiskākās personības.

Londonā dzīvojošais šveiciešu izcelsmes ielu modes antropologs savā vizuālajā dienasgrāmatā katru mēnesi pulcē simtiem jaunu seju, kuras kāri tver vairāk nekā miljons bloga apmeklētāju no visas pasaules.

"Priecājos ziņot, ka man dotais solījums savu grāmatu prezentēt arī Rīgā tiks turēts, un pasaules modes dokumentētājs ieradīsies mūsu galvaspilsētā piecas minūtes pirms festivāla Positivus," atklāj Agnese Kleina, zīmolu ligzdas MATKA zīmolu stilists.

"Facehunter vizīte Rīgā ir liels notikums ikvienam, kurš seko līdzi pasaules modes skatuvei. Šī ir lieliska izdevība visiem modes mīļotājiem tikt pie sava parakstītā grāmatas eksemplāra un pārmīt pāris vārdus ar pasaules slaveno blogeri un fotogrāfu," stāsta konceptveikala Paviljons līdzīpašniece Elīza Ceske.

Facehunter vizīti Rīgā organizē Agnese Kleina sadarbībā ar konceptveikalu Paviljons. Šī ir trešā reize, kad Facehunter apmeklēs Rīgu. Pirmās Yvan Rodic grāmatas prezentācija notika 2010. gadā izmeklēto grāmatu veikalā LUKABUKA.

Vairāk par Yvan Rodic: http://www.yvanrodic.com