plakāts rudens fotofilmu vakarsBiedrība "Pilsētas Fotoklubs" kopīgi ar neformālo apvienību "Foto Būda" jau ceturto reizi aicina visus interesentus apmeklēt "Rudens fotofilmu vakaru", kas šogad noritēs ar LKA Latvijas Kultūras koledžas atbalstu - Rīgā, Bruņinieku ielā 57. Divi radošie kolektīvi brīvā dabā demonstrēs savas jaunākās fotofilmas, kuras vērot aicināti visi fotogrāfijas un mākslas cienītāji.

Aicinām sagaidīt nedēļas nogali, iepazīstoties ar divu radošo apvienību dalībnieku sniegumu interaktīvā veidā. Kā iepriekš, tā arī šoreiz tiek piedāvāts veids, kuru līdz šim biežāk pielietojusi kinematogrāfijam – brīvdabas kinoteātris.

"Zelta rudenim" tuvojoties, ierasti krāsainās izjūtas varēsiet papildināt ar neparastu piedzīvojumu virmojošā gaisotnē kopā ar ģimeni, radiem, draugiem un paziņām, vai vienkārši jaukiem cilvēkiem, kas pulcējas ap visiem mums tik tuvo mākslas izpausmes veidu – fotogrāfiju.

4. "Rudens foto filmu vakars" šogad notiks piektdienas vakarā 27.09., no plkst. 20:00, Rīgā, Bruņinieku ielas 57 pagalmā. Ieeja bez maksas