Laura Nagliņa studijaAkcija! Fotokursi bez maksas! Specializēta tematiskā nodarbība par darbu studijas apstākļos. Nodarbības programmā tiek nodotas praktiskās zināšanas kā iegūt savas pirmās studijas fotogrāfija. Fotografēšanas apmācība notiek fotostudijā "Nagliņa" Rīgā, Pampāļu ielā 1a (ir pieejama bezmaksas stāvvieta)

Apmācības programma "DARBS STUDIJĀ" ietver:

- studijas aprīkojuma pielietojoms
- dažādas gaismas shēmas studijā
- fona gaismošana
- psiholoģiskie aspekti strādājot ar modeli (klientu) studijā

Prasības pret studentu:
- priekšzināšanas fotogrāfijas pamatos
- spoguļkamera

Nodarbība ir stundu gara un notiek grupās pa 3-7 cilvēki. Pieteikšanās pa e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Par pasniedzēju:
Profesionāls fotogrāfs Lauris Nagliņš, kam fotogrāfija ir ne tikai darbs, bet arī sirdslieta. Laura fotogrāfa karjera sākās Nacionālajā Ziņu Aģentūrā LETA, kur viņš strādāja par foto-reportieri, tomēr iegūt augstāko izglītību fotogrāfijā devās uz Angliju – uz Bornmusas Mākslas Institūtu (The Arts University College at Bournemouth). Anglijā pavadītais laiks bija ļoti noderīgs profesionālai izaugsmei - stažēšanās pie tādiem fotogrāfiem kā Lee Jenkins, Simon Roberts, kā arī iegūtā darba pieredze vienā no lielākajām fotostudijām Londonā Hoxton Street Studios

http://www.laurisnaglins.com