Canon SELPHY CP800Canon laiž klajā jauno SELPHY kompakto foto printeri SELPHY CP800. Tas izstrādāts, lai ātri un viegli mājās izgatavotu fotolaboratorijas kvalitātes izdrukas. Jaunajam modelim, kas aizvieto SELPHY CP780, ir daudz uzlabojumu, tostarp smalkāks un stilīgāks dizains, radošākām funkcijām un ērtāka lietošana.
SELPHY CP800 ir ideāli piemērots tiem, kuriem nepieciešams ērts printeris, kas nodrošina augstas kvalitātes attēlu izdrukas, tikai nospiežot pogu.Tas ir pieejams spīdīgā melnā vai baltā krāsā. SELPHY CP800 izcilās izdrukas var ievietot ģimenes albumos, lai pēc tam varētu gremdēties atmiņās. Tas var būt noderīgs arī nelielos uzņēmumos, kuri vēlas piedāvāt dokumentu foto drukāšanu uz vietas vai citus tūlītējas foto drukāšanas pakalpojumus.

Ātra un viegla darbība

SELPHY CP800 ir izstrādāts, lai lietotāji varētu iegūt izcilas kvalitātes izdrukas dažu sekunžu laikā. Tam ir vienkāršs lietotāja interfeiss, lielas pogas un paceļams 6,2 cm (2,5") krāsu LCD ekrāns. Fotoattēlus var ātri un viegli izvēlēties - fotolaboratorijas kvalitātes izdrukas ar izcilām krāsu niansēm ir pieejamas aptuveni 47 sekundēs[i].

Fotoattēlus var izdrukāt tieši no dažādām saderīgām atmiņas kartēm[ii], vai jebkuras ierīces, kas saderīga ar PictBridge, piemēram, foto vai video kameras. SELPHY CP800 var drukāt arī no USB zibatmiņas[iii] vai mobilā telefona[iv],nodrošinot tūlītēju rezultātu bez datora izmantošanas.

Laboratorijas kvalitātes izdrukas, kad vien tās nepieciešamas

Lai nodrošinātu vislabākos rezultātus, SELPHY CP800 ir Auto Image Optimize, kas pirms nepieciešamo labojumu veikšanas veic kontrastu un spilgtuma līmeņu analīzi attēlā, lai izdrukas būtu spilgtas, skaidras un optimāli kvalitatīvas. Turklāt izvēles Smooth Skin efekts izlīdzina ādas defektus, lai portreti būtu glaimojošāki; var piemērot manuālo spilgtuma regulēšanu, lai izdrukas būtu krāsainākas.

Izmantojot krāsu sublimācijas tehnoloģiju, SELPHY CP800 nodrošina vienmērīgu, spīdīgu rezultātu, lai gatavās izdrukas būtu kvalitatīvas un izskatītos kā tradicionālās fotolaboratorijas izdrukas. Izdrukas ir sausas un piemērotas apstrādāšanai jau sekundi pēc tam, kad tās ir izvadītas no printera. Īpašais pārklājums nodrošina aizsardzību pret nošļakstīšanu un traipiem, lai fotogrāfijas pēc ievietošanas albumā saglabātu krāsu dziļumu un nianses līdz pat 100 gadiem[v].SELPHY CP800 drukā fotoattēlus uz dažādu veidu un izmēru drukas materiāliem, ieskaitot plakāta, L [vi] un kredītkartes izmēru [vii].

SELPHY CP800 piedāvā arī dažādas attēlu izvietošanas iespējas. ID foto izvietojums ļauj izvēlēties atpazītus dokumentu foto izmēra attēlus, lai tos izdrukātu uz vienas papīra lapas. Shuffle izvietojuma iespēja sakārto vairākus attēlus vienā pārdomātā un glītā formātā, ļaujot lietotājiem būt radošākiem savu izdruku kompozīcijā. MyColors funkcija vēl vairāk paplašina radošās un izklaides iespējas, printerī piedāvājot Vivid, Neutral, Sepia, Positive Film un Black & White izlasi.

Pievienojot SELPHY CP800 datoram un instalējot viegli lietojamo SELPHY Photo Print programmatūru, lietotāji var attēlus papildināt ar rāmjiem, runas burbuļiem un izgriezumkopām, izmantojot intuitīvo interfeisu ar balss vadību.

SELPHY CP800 ir arī viegli pārvietojams. Pateicoties izvēles akumulatora komplektam, attēlus var izdrukāt nekavējoties, kur vien nepieciešams. Drošības slotam uz printera var pievienot drošības kabeli, piemēram, Kensington slēdzeni, lai nepieciešamības gadījumā printeri bez grūtībām aizsargātu.

Kopīgojiet stāstus ar CANON iMAGE GATEWAY

SELPHY CP800 īpašnieki var pievienoties CANON iMAGE GATEWAY - foto un video attēlu kopīgošanas tiešsaistes vietnei.Lietotāji var izmantot priekšrocības, ko sniedz 2 GB vieta simtiem augstas kvalitātes attēlu uzglabāšanai.Tiek atbalstīta arī mobilā pārlūkošana, ļaujot draugiem un radiem apskatīt attēlus, esot ceļā.

SELPHY CP800 galvenās funkcijas:

* Stilīgs, izcili kompakts foto printeris
* 6,2 cm (2,5") paceļams LCD
* Izdrukā ātrāk kā 1 minūtes laikā [ii]
* Dažādi drukas izmēri
* Auto Red-Eye Correction funkcija
* Drukā no atmiņas kartes, kameras un USB atmiņas [iii]
* Simtgadīgas izdrukas [v]
* ID foto izvietojums
* Izvēles akumulators

Programmatūra ar balss vadību

[i]Piemērojams pastkartes izmēra izdrukām

[ii]Detalizētu aprakstu skatiet specifikācijās

[iii]Netiek atbalstīti visi attēlu failu vai USB veidi. Detalizētu aprakstu skatiet specifikācijās

[iv]Nepieciešams izvēles adapteris

[v]100 gadu skaitlis pamatots uz paātrinātiem testiem. Detalizētu aprakstu skatiet specifikācijās

[vi]Nepieciešams izvēles papīra nodalījums PCL-CP300

[vii]Nepieciešams izvēles papīra nodalījums PCC-CP300