Canon PIXMA iP4850Jaunais PIXMA klāsts ietver dažus no dinamiskākajiem modeļiem tirgū. Stilīgais melnās kastes dizains izceļ to citu printeru vidū. Ar jauno Intelligent Touch sistēmu, Full HD Movie Print funkciju un tiešo Flickr® piekļuvi no Easy-PhotoPrint EX programmatūras nekas vairs nekavē jūsu radošās izpausmes, iespējams ir itin viss. Jaunais PIXMA klāsts to paveic ar nepārspējamu stilu.

Pērkot pirmo reizi - PIXMA MP495 un PIXMA MP280

Viegli lietojamie daudzfunkciju printeri apvieno Canon raksturīgo attēlu kvalitāti un uzlabotas PIXMA funkcijas, kā arī tirgū vadošo vērtību - izcils risinājums tiem, kuri iegādājas printeri pirmoreiz, studentiem un ģimenēm. Abiem jaunajiem modeļiem ir Canon satriecošā jaunā Full HD Movie Print funkcija, un, pateicoties Easy-PhotoPrint EX programmatūrai, ir iespējams piekļūt un drukāt attēlus tieši no populārās fotoattēlu kopīgošanas vietnes Flickr®. PIXMA MP495 ir arī integrēta Wi-Fi savienojamība, tādēļ tas ir līdz šim lētākais bezvadu daudzfunkciju printeris.

Revolucionārā Full HD Movie Print funkcija ļauj PIXMA MP495 un PIXMA MP280 lietotājiem viegli iegūt un izdrukāt mīļākos mirkļus no Full HD video materiāla, izmantojot dažādas Canon SLR vai HD filmas, kas uzņemtas ar Canon fotoaparātiem. Movie Frame Enhancement tehnoloģija automātiski analizē katru attēlu, uzlabojot izšķirtspēju un mazinot traucējumus, lai nodrošinātu maksimālu attēlu kvalitāti.

Canon viegli lietojamā Easy-PhotoPrint EX programmatūra rosina lietotājus radošāk izmantot attēlus. Ir iespējams ne tikai drukāt fotoattēlus, kalendārus un albūmus no savu attēlu kolekcijas, bet, pateicoties iebūvētās programmatūras pieejai Flickr®, var arī meklēt, pārlūkot, importēt un drukāt publicēšanai pieejamos attēlus.

Turklāt Easy-WebPrint EX nodrošina gudru drukāšanas funkciju bez piepūles, ļaujot lietotājiem izvēlēties, izgriezt un apvienot saturu no dažādām tīmekļa vietnēm, savietot tos vienā lapā vai izveidot bukletu.

Katram modelim ir arī Auto Scan režīms skenēšanai augstā kvalitātē, izmantojot vienkāršu viena klikšķa procesu, savukārt Canon Quick Start funkcija ļauj sākt darbu gandrīz nekavējoties. Tiešās skenēšanas uz PDF funkcija ātri konvertē dokumentus elektroniskā formātā, Auto Document Fix tehnoloģija nodrošina skaistus, viegli apskatāmus skenēšanas rezultātus, izmantojot automātisku uzlabotu attēlu analīzi un pakāpenisku datu korekciju.

PIXMA MP495 un PIXMA MP280 ir pieejami visā Eiropā, Vidējos Austrumos un Āfrikā no 2010. gada septembra.

PIXMA MG5250 un PIXMA MG5150

Canon laiž klajā arī divus jaunus uzlabotus daudzfunkciju foto printerus klientiem, kuriem ātri un bez piepūles nepieciešami izcili rezultāti. Aizvietojot attiecīgi PIXMA MP560 un MP550, PIXMA MG5250 un PIXMA MG5150 piedāvā ievērojami uzlabotu sniegumu un unikālu jaunu dizainu, kā arī satriecošas programmatūras un funkciju klāstu, kas ietver HD Movie Print un CREATIVE PARK PREMIUM. PIXMA MG5250 standartaprīkojumā ir arī Wi-Fi.

Jaunajiem foto printeriem ir izsmalcināts dizains un 6,0 cm TFT displejs ar intuitīvu interfeisu. PIXMA MG5250 un PIXMA MG5150 ir Quick Operation, kas nodrošina vienkāršas un tiešas funkcijas, tādēļ ir jāveic mazāk darbību, lai piekļūtu biežāk lietotajām funkcijām. Drukāšanas sākuma laiks ir ievērojami samazināts, jo lietotāji var izdrukāt fotoattēlus no atmiņas kartes ar divām darbībām.

Vidējās klases PIXMA MG5250 un PIXMA MG5150 ļauj lietotājiem būt radošākiem. Ar Full HD Movie Print funkciju lietotāji var izdrukāt skaistus attēlus, izvēloties tikai vienu HD filmas kadru.

Izmantojot īstās Canon tintes, abiem modeļiem ir CREATIVE PARK PREMIUM, kas sniedz lietotājiem ekskluzīvu piekļuvi vietējo un starptautisko mākslinieku darbiem. Izmantojot šo augstākās kvalitātes saturu, lietotāji var izstrādāt un izdrukāt fantastiskus albumus, kalendārus un citus radošus projektus. Jaunajos modeļos ir uzlabota Easy-PhotoPrint EX programmatūra, kas ļauj importēt un izdrukāt publicēšanai pieejamus attēlus, pateicoties programmatūras piekļuvei Flickr®.

Auto Photo Fix II labo izplatītākās attēlu kļūdas gan drukājot, gan skenējot. Programmatūra automātiski koriģē un uzlabo nepietiekami eksponētus attēlus un izmanto daudzzonu ekspozīcijas korekciju, lai nodrošinātu pareizo ekspozīcijas līmeni katrā attēla daļā. ChromaLife 100+ liek attēliem izskatīties labāk ilgāku laiku un darbojas, apvienojot Canon FINE tehnoloģiju ar Canon īstajiem fotopapīriem un tintēm, garantējot ilgmūžīgus, skaistus attēlus.

Gan PIXMA MG5250, gan PIXMA MG5150 standarts ir automātiska abpusējās drukāšanas funkcija, kas ietver divvirzienu papīra padevi, savukārt PIXMA MG5250 piedāvā Direct Disc drukāšanu uz saderīgiem DVD, CD un Blu-ray® materiāliem.

Nodrošinot satriecoši ātras izdrukas, PIXMA MG5150 var drukāt 10x15 cm fotoattēlus bez ierāmējuma apm. 39 sekundēs, un tam ir ISO ESAT ātrums apm. 9,7/6,1 ipm krāsainu/vienkrāsainu izdruku. PIXMA MG5250 tādu pašu attēlu izdrukā apm. 20 sekundēs, un tam ir ISO/ESAT ātrums apm. 11,0/9,3 ipm krāsainu/vienkrāsainu izdruku.

Ierīces ir pieejamas visā Eiropā no 2010. gada septembra.

Klāsta virsotnē - PIXMA MG8150 un PIXMA MG6150

Klāstu vainago jaunais PIXMA MG8150 un PIXMA MG6150 - divi uzlaboti daudzfunkciju printeri, kas apvieno nepārspējamu dizainu un patiesu lietošanas vieglumu. Slaidais, piesātināti melnais korpuss piešķirs stilu jebkurai telpai. Abi modeļi sāk darbu uzreiz pēc ieslēgšanas, nekavējoties izgaismojot TFT displeju un lielo centrālo paneli, kas palīdz lietotājam ar vienkāršu, soli pa solim lietojamu interfeisu, izmantojot Canon intuitīvo, jauno Intelligent Touch sistēmu.

Visiem modeļiem jaunajā klāstā ir Canon satriecošā jaunā Full HD Movie Print funkcija. Tiem, kuri izmanto īstās Canon tintes, CREATIVE PARK PREMIUM nodrošina ekskluzīvu piekļuvi vietējo un starptautisko mākslinieku darbiem.

Papildus satriecošajam stilam, vienkāršajai darbībai un novatoriskajām funkcijām jaunais PIXMA klāsts nodrošina arī vairāk iespēju, pateicoties iestrādātajai Wireless savienojamībai . Bezvadu drukāšana ļauj lietotājiem drukāt ne tikai no datora, bet arī no dažādām ar Wi-Fi saderīgām ierīcēm. PIXMA klāsta printeri ļauj drukāt no mājas datora vai klēpjdatora, kā arī no dažādām ierīcēm, tostarp iPhoneTM, AndroidTM ierīcēm vai PlayStation 3TM.

Izstrādātam, gādājot par lietotāju, revolucionārajam jaunajam dizainam raksturīga vienkāršība. Quick Operation nodrošina vienkāršas un tiešas funkcijas, kas nodrošina mazāk darbību, lai piekļūtu biežāk lietotajām funkcijām. Drukāšanas sākuma laiks ir ievērojami samazināts, jo lietotāji var izdrukāt fotoattēlus no atmiņas kartes, veicot divas darbības.

Satriecošiem fotoattēliem - PIXMA iP4850

Augstākās kvalitātes vienas funkcijas foto un dokumentu printeris PIXMA iP4850 ir izstrādāts, lai ātri izdrukātu satriecošus attēlus. Aizvietojot ļoti populāro iP4700, jaunais printeris apvieno izcilu dizainu un sniegumu ar uzlabotu programmatūru. PIXMA iP4850 ir Canon unikālā Full HD Movie Print funkcija. CREATIVE PARK PREMIUM nodrošina tiešsaistes ekskluzīvu saturu no slaveniem vietējiem un starptautiskiem māksliniekiem.

Canon FINE drukas galviņas tehnoloģija nodrošina savā klasē vadošos min. 1 pikolitra tintes pilienus un sasniedz maks. 9,600 dpi drukas izšķirtspēju, lai izdrukātu fotolaboratorijas kvalitātes attēlus un skaidru, asu tekstu. PIXMA iP4850 ir 5 atsevišķas tintes, kas ir nomaināmas pa vienai, tādējādi uzlabojot ekonomiju. Tam ir iespaidīgs ISO ESAT drukāšanas ātrums - apm. 11,0 ipm vienkrāsainu, apm. 9,3ipm krāsainu izdruku un fotolaboratorijas kvalitātes 10x15 cm foto izdruku bez ierāmējuma apm. 20 sekundēs∗.

Izstrādāts, domājot par praktiskumu un funkcionalitāti,, Canon PIXMA iP4850 ne tikai izskatās satriecoši un iekļaujas jebkurā telpā, bet ir arī aprīkots ar automātisko abpusējo drukāšanu, divvirzienu papīra padevi un nodrošina Direct Disc drukāšanu uz saderīgiem DVD, CD un Blu-Ray® materiāliem. PIXMA iP4850 ir viens no daudzveidīgākajiem vienas funkcijas printeriem tirgū.

PIXMA iP4850 ir pieejams visā Eiropā no 2010. gada septembra.