ISSP Laboratorija Andrejsalā darbojās kopš 2009.gada. Tā satur visu nepieciešamo aprīkojumu pilnā komplektācijā un darba kārtībā, lai pašrocīgi attīstītu filmas un kopētu bildes: 3 Durst palielinātājus 35mm un vidējā formāta filmām un 4x5 collu negatīviem, tankus utt. 35 mm un vidējā formāta filmu attīstīšanai, un citu nepieciešamo inventāru.

Piedāvājam tiem, kam aktīvi interesē melnbaltais analogais fotoprocess un iespēja regulāri izmantot laboratoriju, kļūt par 2011.gada Laboratorijas biedriem.

Kā tas darbojas?
Kļūstot par Laboratorijas gada biedru, Jūs varat izmantot Laboratoriju jebkurā jums izdevīgā (praktiski neierobežotā) laikā no 2011.g. janvāra līdz 31.decembrim. Izmantošanas laiks tiek saskaņots ar pārējiem lietotājiem pēc laboratorijas kalendāra. Katram lietotājam jāatstāj pēc sevis laboratoriju darba kārtībā.
Piedāvājām arī iespēju izmēģināt melnbalto fotoprocesu un konsultācijas tiem, kuri nejūtas droši par savām iemaņām - pastāstīsim un parādīsim pamatus, lai Jūs varētu strādāt patstāvīgi.

Atrašanas vieta:
Laboratorija atrodas Andrejsalā, bijušajā "Ēdnīcas" ēkā (pašlaik pamanāmākais objekts ir "Wine&Spirits Outlet Riga"). Pie ēkas ir bezmaksas auto stāvvieta. Braucot ar sabiedrisko transportu, tuvākā ir 5. vai 9. tramvaja pietura "Vašingtona laukums", vai 5., 7. vai 9. tramvaja pietura "Ausekļa iela".

Gada biedra iemaksa/ziedojums - 50 Ls. Papīru un ķīmiju gādā katrs lietotājs individuāli.


Kontakti papildus informācijai un pieteikumiem:
Arnis Āboliņš, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., t. 29488499


LŪDZAM PIETEIKTIES LĪDZ 7.JANVĀRIM.
ATVĒRTĀS DURVJU DIENAS LABORATORIJĀ : 8.JANVĀRĪ , plkst 13:00 - 15:00