EOS 1100D EF-S 18-55mm IIICanon laidis klajā jauno EOS 1100D - digitālo spoguļkameru iesācējiem, kuri vēlas spert pirmos soļus nepārspējamu foto un HD video pasaulē. EOS 1100D ir daudz tehnoloģiju, kas izstrādātas augstākas klases modeļiem, un funkcijas, kas ļauj vēl vieglāk uzņemt fantastiskus attēlus, lai jūs varētu izbaudīt uzņemšanu un pārsteigt draugus ar satriecošiem portretiem, ainavām un radošiem kadriem.

Attīstoties jūsu prasmēm, EOS 1100D ir kopā ar jums. EOS 1100D ir kā pirmais solis uz Canon pasaulē slaveno EOS sistēmu. Tā jums ļauj eksperimentēt ar vairāk nekā 60 dažādiem objektīviem un citiem piederumiem, tostarp Speedlite zibspuldzēm, lai pilnīgāk izpētītu fotogrāfijas pasauli.

Uzlabota attēlveidošana nu ir viegla

EOS 1100D ir kompakta un viegla, kā arī ir ārkārtīgi daudzveidīga spoguļkamera. To ir viegli visur paņemt līdzi, lai varētu iemūžināt ik mirkli satriecošā kvalitātē. Ja vēlaties ne tikai foto, bet arī video, 720p HD video ir viegli pieejama, pateicoties īpašajai filmu funkcijai uz režīmu taustiņa. Nepalaidiet garām ne mirkli un kadrējiet attēlus viegli un precīzi, pateicoties jaunajam, spilgtajam optiskajam skatu meklētājam, kas nodrošina 95% ainas pārklājumu. Izmantojiet Live View, lai lielajā kameras displejā redzētu, kā dažādi uzņemšanas režīmi ietekmēs gala attēlu.

Tiklīdz sāksiet izmantot EOS 1100D, jūs jau varēsiet uzņemt lieliskus attēlus. Feature Guide izvēlnes sistēmā piedāvā īsu katra svarīgākā iestatījuma un tā ietekmes aprakstu, palīdzot iesācējiem uzzināt vairāk par kameru tās lietošanas gaitā.

Basic+ un Creative Auto neizmanto sarežģītus tehniskus terminus, bet vienkārši izskaidro iestatījumus un to ietekmi uz gala attēlu. Piemērojiet ainai atšķirīgu noskaņu ar Basic+ ekspozīcijas regulēšanas, baltās krāsas līdzsvara un attēlu apstrādes iestatījumiem. Tas viegli izdarāms, izmantojot viegli saprotamos iepriekšiestatījums, kas veidoti, pamatojoties uz radošumu vai apgaismojuma veidu. Savukārt ar Creative Auto varat padarīt attēlu gaišāku, tumšāku vai izpludināt tā fonu, viegli panākot vēlamo radošo efektu.

Uzņemiet un kopīgojiet it visur

EOS 1100D ļauj arī vieglāk uzņemt un nekavējoties kopīgot fotoattēlus un HD video ar draugiem un ģimeni. Lielajam 6,8 cm (2,7") LCD displejam ir asa 230 000 punktu izšķirtspēja un plats skatu leņķis, lai uzreiz būtu ērti aplūkot uzņemto. Pievienojot EOS 1100D tieši HDTV caur HDMI, izmantojot TV tālvadības pulti, jūs ērti varat pārlūkot attēlus un augstas kvalitātes video.

EOS 1100D lietotāji var ērti augšupielādēt attēlus kopīgošanai tiešsaistē, piemēram, CANON iMAGE GATEWAY vai Flickr, - lai ikviens varētu koplietot īpašas, jautras un radošas fotogrāfijas.

Gan iesācēji, gan profesionāļi EOS sistēmu izmanto visā pasaulē

EOS 1100D ir izstrādāta kā lietotājiem draudzīga, jaudīga, iesācēju līmeņa spoguļkamera. Tai ir iespaidīgi tehniskie parametri, lai atbalstītu attēlu kvalitāti un sniegumu, ko sola Canon un EOS zīmoli.

12,2 MP APS-C CMOS sensors uzņem A3 izmēra attēlus, ko var izgriezt interesantām kompozīcijām, nepasliktinot kvalitāti un nesamazinot drukas izmēru. Savukārt DIGIC 4 attēlu apstrāde ļauj apturēt un iemūžināt darbību ar liela ātruma uzņemšanu - 3 kadri sekundē[i]. Vāji apgaismotus objektus var uzņemt ar minimāliem traucējumiem un bez zibspuldzes, pateicoties jutīgam ISO 100 - 6400 diapazonam un ātrai, precīzai deviņu punktu autofokusēšanas (AF) sistēmai, kas nodrošina objekta atrašanos fokusā neatkarīgi no novietojuma kadrā. EOS 1100D izmanto to pašu iFCL metrikas sistēmu, kas izstrādāta pusprofesionālajai EOS 7D, lai nodrošinātu, ka visi objekti ir labi eksponēti pat vissarežģītākajā apgaismojumā.

EOS 1100D būs pieejama ar jaunajiem Canon EF objektīviem. EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II ir jauns komplektācijas objektīvs, kas piedāvā EOS 1100D lietotājiem pielāgojamību uzņemt it visu, sākot no satriecošām ainavām līdz portretiem. Vieglā konstrukcija ļauj to ērti ņemt līdzi, un Canon atzītais optiskais IS piedāvā 4 iedaļu priekšrocību, nodrošinot asus attēlus pie maksimālās tālummaiņas un uzņemot pat vājā apgaismojumā. Jaunais EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II aizvietos EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS Canon objektīvu klāstā.

Canon EOS 1100D

EOS 1100D - galvenās funkcijas:

  • Izcila 12 MP attēlu kvalitāte;
  • Feature Guide displejā;
  • Creative Auto un Basic+;
  • HD video uzņemšana;
  • ISO 100 - 6400 jutība;
  • Plaša lauka 9 punktu AF sistēma;
  • 63 zonu iFCL ekspozīcijas metrika;
  • 6,8 cm (2,7"), 270000 punktu ekrāns;
Izmantošana ar visiem EF un EF-S objektīviem.

[i] Tikai JPEG faila izmērs