Canon EOS 600D LCD EF-S 18-135mm ISCanon papildina savu pasaulē atzīto EOS sistēmu ar jauniem neprofesionālo Digital SLR (DSLR) korpusiem, profesionāliem objektīviem un EX Speedlite zibspuldzēm. Katrs jaunais klāsta papildinājums piedāvā EOS raksturīgo satriecošo attēlu kvalitāti, vieglo lietojumu un daudzveidību, mudinot arvien vairāk fotogrāfu vērsties pie Canon savu fotogrāfijas piedzīvojumu meklējumos. Jaunais klāsta papildinājums arī ļauj visiem neatkarīgi no pieredzes līmeņa atklāt fotografēšanas spēku.

Divas viegli lietojamas iesācēju līmeņa DSLR - EOS 600D un EOS 1100D - piedāvā jaunu pielāgojamības līmeni, attēlveides sniegumu un lietotāja atbalstu, sperot pirmos soļus foto pasaulē. Jaunā EF 500 mm f/4L IS II USM un EF 600 mm f/4L IS II USM piedāvā neticamu supertelefoto sniegumu sporta un brīvās dabas fotogrāfiem, savukārt EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II komplektācijas objektīvs ir lielisks palīgs iesācējiem. Divas jaunas zibspuldzes - Speedlite 320EX un Speedlite 270EX II - iedrošina lietotājus eksperimentēt ar radošām apgaismošanas tehnikām.

Jūsu EOS piedzīvojums sākas šeit

Canon iesācēju līmeņa DSLR priekšgalā ir EOS 600D ar savā klasē vadošo 18 MP APS-C CMOS sensoru, ātru DIGIC 4 attēlu apstrādi un Full HD video uzņemšanu, kas ļauj fotogrāfiem bez piepūles pārslēgties no augstas kvalitātes foto režīma uz video uzņemšanas režīmu. Pateicoties 7,7 cm Vari-Angle Clear View LCD ekrānam, attēlus var uzņemt no jebkura leņķa, tādējādi EOS 600D īpašnieki var aplūkot pasauli no citas perspektīvas. 9 punktu Auto Focus sistēma nodrošina, ka objekts ir fokusā neatkarīgi no tā atrašanās vietas kadrā.

EOS 600D iekļauj arī jauno Feature Guide, kas nodrošina iesācējiem palīdzību, lai izprastu kameras režīmus un galvenos iestatījumus, uzlabojot savas prasmes ar katru uzņemto kadru. Turklāt jaunais Scene Intelligent Auto režīms ļauj vienkārši notēmēt un knipsēt, analizējot katru ainu un pielāgojot iestatījumus, lai uzņemtu vislabāko iespējamo attēlu, kamēr jūs pievēršat visu uzmanību objektam. Jaunais Picture Style Auto apstrādā attēlu, pamatojoties uz ainu, lai attēli būtu aizraujoši.

EOS 1100D ir ideāla iesācēju EOS, apvienojot izcilu sniegumu un nepārspējamu lietošanas vieglumu. 12,2 MP APS-C CMOS sensors ļauj EOS 1100D īpašniekiem uzņemt attēlus līdz pat A3 izmērā vai izgriezt attēlus, veidojot jaunas kompozīcijas. EOS 1100D ir arī tā pati iFCL Metering sistēma, kas izstrādāta EOS 7D, saistīta ar 9 punktu AF sistēmu, lai visi objekti būtu fokusā un labi eksponēti jebkurā apgaismojumā. Tiem, kuri vēlas uzņemt gan video, gan foto, EOS 1100D piedāvā arī 720p HD video ierakstīšanu.

Lai EOS 1100D lietotājiem patiešām māksliniecisku kadru uzņemšana būtu vēl vieglāka, Basic+ un Creative Auto režīms apraksta iestatījumus un to ietekmi uz attēlu. Lietotāji var ainām pielāgot arī atšķirīgas noskaņas, pamatojoties uz radošo mērķi vai apgaismojuma veidu, proti, padarot attēlus gaišākus vai tumšākus, vai arī izpludinot fonu, lai radītu interesantāku rezultātu.

Jaunos modeļus papildina EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II, kas Canon objektīvu portfelī aizvieto EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS. Lai fotogrāfiem nodrošinātu uzticamību un daudzveidību, šim vieglajam objektīvam ir 4 iedaļu IS priekšrocība, kas neticami skaidri uzņem jebkuru ainu, no burvīgas ainavas līdz skaistam portretam.

L sērijas telefoto objektīvi - uzņemiet tālākus objektus un ātrāk

EF 500 mm f/4L IS II USM un EF 600 mm f/4L IS II USM, ar kuriem Canon pirmo reizi iepazīstināja Photokina gadatirgū 2010. gada septembrī, ir satriecošs Canon profesionālās L sērijas papildinājums. Tas piedāvā brīvās dabas un sporta fotogrāfiem neticamu sniegumu un mobilitāti. Abiem objektīviem ir augstākās kvalitātes optika un uzlabots pārklājums, kas samazina miglainumu, tādēļ tie ir ievērojami vieglāki par saviem priekšgājējiem. Ātro, kluso autofokusu (AF) darbina ar gredzenveida USM, un profesionāļi var pielāgot jebkuru ainu ar manuālo fokusēšanu.

Abiem objektīviem ir plašs pastāvīgais atvērums f/4, kas nodrošina izcilu attēlu kvalitāti vājā apgaismojumā vai uzņemot objektus kustībā. Canon jaunākais IS nodrošina arī neticami augstu attēlu kvalitāti, fotografēšanas laikā turot kameru rokā, lai lietotāji varētu uzņemt ar ātrumu, kas ir četras reizes lēnāks nekā parasti nepieciešams. Jaunie algoritmi uzlabo sniegumu panoramējot, turklāt jaunais IS Mode 3 ļauj viegli izsekot kustīgus objektus skatu meklētājā un aktivizē IS tikai ekspozīcijas laikā.

Izpētiet radošu apgaismojumu

Jaunā Speedlite 320EX un Speedlite 270EX II ļauj ikvienam lietotājam neatkarīgi no prasmju līmeņa eksperimentēt ar radošu apgaismojumu ik dienu. Zibspuldžu sniedzamības skaitļi ir 32 un 27; abas Speedlite ir saderīgas ar Canon attālumam piesaistīto E-TTL II sistēmu un var tikt izmantotas uz kameras vai kā pakārtotas vienības bezvadu iestatījumā. Abas zibspuldzes var attāli iedarbināt saderīgas EOS DSLR kameras aizslēgs, ļaujot lietotājiem pielāgot zibspuldzes novietojumu un iedarbināt kameru ātri un viegli. Speedlite 320EX piedāvā arī nepārtrauktu Video Light režīmu, lai EOS Movie lietotāji varētu uzņemt visu vakaru un pat nakti.