Canon PowerShot SX220 HSCanon paplašinājis vadošo PowerShot SX-klāstu, laižot klajā PowerShot SX230 HS un PowerShot SX220 HS. Abiem jaunajiem, lieliskajiem kompaktkameru modeļiem ir supertālummaiņa, platleņķa pielāgojamība un Full Manual vadība, ko apvieno smalks, viegls un kompakts dizains. Pirmo reizi Canon fotokamerai PowerShot SX230 HS ir arī jaunā GPS[i] funkcija, kas ļauj lietotājiem uzņemtajām fotogrāfijām pievienot atrašanās vietu un ar GPS Logger dokumentēt savu ceļojumu.

Abi jaunie modeļi aizvieto populāro PowerShot SX210 IS. Tie piedāvā vadošu funkciju klāstu, lai iemūžinātu jūsu ceļojumus. Katrai kamerai ir Canon HS System, lai uzņemtu lieliskus attēlus jebkuros apstākļos, platleņķa 14x optiskās tālummaiņas objektīvs, kā arī Full HD (1080p) filmu ierakstīšanas funkcija ar stereo skaņu. Lietotāji var izvēlēties PowerShot SX230 HS rozā, zilā un melnā krāsā, savukārt PowerShot SX220 HS ir pieejama purpursarkanā un pelēkā krāsā.

HS sistēma: lieliska attēlu kvalitāte pat vājā apgaismojumā

HS System PowerShot SX230 HS un PowerShot SX220 HS ļauj uzņemt lieliskas kvalitātes attēlus pat vissarežģītākajos apstākļos. Būdama unikāls 12,1 MP pretgaismas CMOS sensora un Canon jaudīgās DIGIC 4 apstrādes tehnoloģijas apvienojums, HS System darbojas, uzņemot attēlus ar zemāku traucējumu līmeni un palielinot dinamisko diapazonu.

HS System samazina traucējumus līdz pat 60% pie jebkura ISO ātruma[ii], tāpēc ļauj lietotājiem uzņemt skaistus, kvalitatīvus attēlus jebkurā dienas vai vakara laikā, neizmantojot zibspuldzi vai statīvu. Canon unikālais DIGIC 4 procesors nodrošina precīzu krāsu atveidojumu un ātru reakcijas laiku ikdienas darbībā.

Ierakstiet ikvienu ceļojuma soli

14x autentiskais Canon optiskais tālummaiņas objektīvs abos modeļos nodrošina ārkārtīgi plašu tālummaiņas diapazonu, lai uzņemtu visdažādākos objektus. 28 mm platleņķa iestatījums ļauj ietvert kadrā vairāk, tādējādi iespējams uzņemt plašas ainavas. Savukārt ar pilnu tālummaiņu pie 392 mm ekvivalenta fokusa attāluma lietotāji var uzņemt tālu esošus objektus. Canon vadošā optiskā IS tehnoloģija novērš kameras sakustēšanās ietekmi, nodrošinot 4 iedaļu priekšrocību, lai novērstu miglainumu visā tālummaiņas diapazonā un dotu iespēju fotografēt vājā apgaismojumā, turot kameru rokā, proti, uzņem asus, detalizētus attēlus jebkuros apstākļos.

Ideāli piemērota ceļotājiem vai ikdienas lietotājiem, PowerShot SX230 HS GPS bloks ierakstīs, kur un kad attēli ir uzņemti, ļaujot lietotājiem viegli saglabāt informāciju par attēlu uzņemšanas vietu un laiku. Turklāt GPS Logger var ierakstīt ceļojuma maršrutu, lai lietotāji varētu vēlāk pārskatīt veikto ceļu, izmantojot iekļauto Map Utility programmatūru, kas integrēta ar Google Maps[iii].

Abi modeļi var ierakstīt 1920 x 1080 p Full HD filmas ar 24 kadriem/s (fps) un stereo skaņu, skaidri iemūžinot īpašus mirkļus. Lietotāji var izmantot arī 14x optisko tālummaiņu, lai filmēšanas laikā piekļūtu tālākiem objektiem; Canon Dynamic optiskais IS Image Stabilizer samazina kameras sakustēšanās efektu, kas rodas, operatoram esot kustībā, lai video būtu asāki un vienmērīgāki. Filmu ierakstīšanas poga ļauj viegli pārslēgties no foto režīma uz video attēlu uzņemšanas režīmu un pretēji, lai nekas netiktu palaists garām.

Lielais augstas kvalitātes 7,5 cm (3,0") PureColor II G LCD nodrošina lielisku attēlu kadrēšanas un parādīšanas iespēju. 460 000 punktu izšķirtspēja piedāvā neticamu skaidrību ierakstīšanas un atskaņošanas laikā, savukārt rūdītā stikla pārklājums nodrošina papildu izturību un uzlabo redzamību, ar platu skatu leņķi un lielisku krāsu atveidi. 16:9 paplašinājums ir optimizēts HD video uzņemšanai, savukārt interfeisa padomi un ieteikumi nodrošina katras funkcijas raksturojumu, palīdzot lietotājiem uzzināt vairāk par kameras funkcijām.

Canon PowerShot SX230 HS

Tēmējiet un knipsējiet ar satriecošu rezultātu

PowerShot SX230 HS un PowerShot SX220 HS ir Canon Smart Auto režīms, lai ikviens varētu uzņemt lieliskus attēlus, Smart Auto režīms izmanto Scene Detection tehnoloģiju, kas novērtē katru situāciju atbilstoši dažādiem faktoriem, izvēlas vispiemērotāko ainu no 32 iespējām un tādējādi uzņem vislabāko attēlu. Fotogrāfam uzmanība jāpievērš tikai fokusam un kadrēšanai - pārējo paveic Smart Auto.

Smart Auto ir arī jaunākā Advanced Subject Detection tehnoloģija. Tā ļauj kamerai atpazīt un fiksēt kustīgus objektus, kas nav cilvēki, piemēram, mājdzīvniekus. Tiklīdz objekts ir atpazīts un aizslēgs līdz pusei nospiests, Servo AF/AE nodrošina, ka objekts paliek fokusā un ir pareizi eksponēts, līdz aizslēgs tiek nospiests līdz galam un attēls ir uzņemts. i-Contrast un Smart Flash Exposure funkcijas Smart Auto nodrošina, ka objekti tiek uzņemti pēc iespējas detalizēti, samazinot asas ēnas un pārāk eksponētus gaismas laukus.

Abiem jaunajiem modeļiem ir dažādas liela ātruma uzņemšanas funkcijas - ideāli piemērotas ātras darbības uzņemšanai. Liela ātruma Burst režīms ļauj nepalaist garām ne mirkli, uzņemot līdz 8,1 kadriem/s ar 3,0 MP izšķirtspēju. Super Slow Motion Movie režīms piedāvā lielisku veidu, lai palēninātu ātras darbības (piemēram, sporta aktivitātes) atveidi, uzņemot ar ātrumu 240 kadri/s un 320 x 240 izšķirtspēju vai 120 kadriem/s ar 640 x 480 un attiecīgi nodrošinot aizraujošu ātras darbības secības atainojumu.

Jaunais Movie Digest filmēšanas režīms piedāvā izklaidējošu, jaunu veidu, kā pievienot filmiņu uzņemtajiem fotoattēliem. Movie Digest režīms pirms fotoattēla uzņemšanas ieraksta līdz 4 sekundēm ilgu video, lai pēc tam apvienotu šos klipiņus VGA izšķirtspējas video. Lietotāji var uzņemt video arī Apple®[iv] iFrame Video formātā, kas piedāvā vienkāršu veidu, kā apstrādāt video datorā. Tas ir izstrādāts darbam ar Mac un PC video lietotnēm un var ievērojami palielināt video importēšanas, rediģēšanas un kopīgošanas ātrumu dažādās ierīcēs un platformās.

Pilnīga radošā vadība

PowerShot SX230 HS un PowerShot SX220 HS ir ne tikai ērti tūlītējas uzņemšanas veidi, bet abas kameras piedāvā arī pilnīgu manuālu kameras iestatījumu vadību, lai fotogrāfs varētu izpausties radoši. Diafragmu, aizslēga ātrumu, ISO un fokusu var vadīt manuāli, tāpēc fotogrāfi var eksperimentēt ar attēliem, lai panāktu atšķirīgus efektus un attīstītu savas prasmes.

Iemūžiniet visas atmiņas - pat zem ūdens

Papildu pieejams jaunais ūdensdrošais korpuss WP-DC42, kas ļauj izpētīt arī zemūdens pasauli. Korpuss ir saderīgs ar abiem modeļiem un tas ir lietojams līdz pat 40 metru dziļumā. Tas arī pasargā kameru no putekļiem, netīrumiem un bojājumiem: droši varat ņemt to līdzi snorkelējot vai nirstot dziļumā.

PowerShot SX230 HS - galvenās funkcijas:

  • HS System (12,1 MP);
  • 28 mm, 14x tālummaiņa. Optiskais IS;
  • GPS;
  • Full HD ar optisko tālummaiņu. Dinamiskais IS;
  • Plats 7,5 cm (3,0") PureColor II G LCD;
  • Smart Auto (32 ainas);
  • Ātrdarbības nepārtraukta uzņemšana un Super Slow Motion Movie;
  • Movie Digest & iFrame režīms;
  • Manuālā vadība;
  • Ūdensdrošs korpuss.

PowerShot SX220 HS galvenās funkcijas:

  • HS System (12,1 MP);
  • 28 mm, 14x tālummaiņa;
  • Optiskā Image Stabilizer funkcija;
  • Full HD ar optisko tālummaiņu. Dinamiskais IS;
  • Plats 7,5 cm (3,0") PureColor II G LCD;
  • Smart Auto (32 ainas);
  • Ātrdarbības nepārtraukta uzņemšana un Super Slow Motion Movie;
  • Movie Digest & iFrame režīms;
  • Manuālā vadība;
  • Ūdensdrošs korpuss;

[i] GPS izmantošana dažās valstīs vai reģionos var būt ierobežota. GPS izmantošanai ir jāatbilst valsts vai reģiona likumdošanai, ieskaitot jebkādus elektronikas izmantošanas ierobežojumus.

[ii] Atbilstoši Canon pētījumiem, salīdzinājumā ar kompaktkamerām bez lielas jutības sensora.

[iii] Google, Google Maps un Google Earth ir Google Korporācijas preču zīmes.

[iv] Apple ir Apple Korporācijas preču zīme.