Canon PowerShot SX230 HSCanon izlaidis jaudīgu, kompaktu un modernu Canon PowerShot SX230 HS, kas ļauj uzņemt satriecošus fotoattēlus kustībā. Jaunajai Canon PowerShot SX230 HS ir GPS[i] tehnoloģija, tāpēc tā ir Ideāli piemērota pasaules apceļošanai vai mierīgas ģimenes atpūtas iemūžināšanai. Jūs varat pievienot uzņemtajiem attēliem informāciju par atrašanās vietu un vēlāk soli pa solim izsekot savam ceļojumam. Turklāt Canon PowerShot SX230 HS ir dažādas tehnoloģijas bagātīgu attēlu uzņemšanai, tādēļ kamera ir lielisks sabiedrotais ikvienā piedzīvojumā.

Kompakts korpuss, ļoti jaudīga tālummaiņa

Smalkā un kompaktā Canon PowerShot SX230 HS ir pieejama modernā zilā, rozā vai melnā krāsā, turklāt to var ērti ievietot kabatā. Canon PowerShot SX230 HS ir 28 mm platleņķa objektīvs ar 14x optisko tālummaiņu un optisko IS tehnoloģiju. Tas ļauj kristālskaidri uzņemt panorāmas ainavas vai attālus objektus un veidot lieliskus attēlus. Savukārt 12,1 MP CMOS sensors nodrošina, lai attēli pareizi atspoguļotu apkārtni.

Canon PowerShot SX230 HS ir arī Canon Smart Auto režīms. Tas automātiski atpazīst līdz 32 dažādām ainām un pielāgo apstākļiem labākos iestatījumus. Tādējādi kamera nodrošina izcilus attēlus bez nepieciešamības mainīt iestatījumus, lai jūs varētu izbaudīt savu ceļojumu.

Kvalitatīvi kadri pat naktī

Canon PowerShot SX230 HS iestrādātā HS System nodrošina izcilus attēlus neatkarīgi no apstākļiem - gaišā dienas laikā uz tūristu takas vai vakarā pilsētas ielās.

HS System izmanto izcilo Canon tehnoloģiju, lai attēli būtu skaidrāki un jūsu atmiņas tiktu saglabātas pēc iespējas detalizēti, nodrošinot satriecošus kadrus pat naktī. HS System apvieno augstas jutības sensoru un jaudīgu Canon apstrādes tehnoloģiju, sniedzot skaidrus, asus un krāsainus rezultātus.

Canon PowerShot SX230 HS - galvenās funkcijas:

  • Izcila attēlu kvalitāte pat vājā apgaismojumā, izmantojot HS System ar 12,1 MP CMOS sensoru;
  • 14x optiskā tālummaiņa, 28 mm platleņķa objektīvs ar optisko Image Stabilizer
  • GPS atzīmē kadrus un izseko maršrutam ;
  • Full HD video (1080p) ar optisko tālummaiņu, stereo skaņu, dinamisko IS un HDMI;
  • Kompakts metāla korpuss ar platu 7,5 cm (3,0"), izturīgu un skaidru PureColor II G LCD;
  • Smart Auto atpazīst 32 ainas, lai "notēmējot un knipsējot" tiktu uzņemti nevainojami attēli;
  • Uzņemiet ātru darbību ar High-speed Burst un Super Slow Motion Movie;
  • Movie Digest pirms katra kadra ieraksta, lai izveidotu filmiņu. iFrame ātrai rediģēšanai;
  • Manual, Av un Tv režīms pilnībā radošai vadībai;
  • Izvēles piederums: ūdensdrošs korpuss 40 m dziļumam.


[i] GPS izmantošana dažās valstīs vai reģionos var būt ierobežota. GPS izmantošanai ir jāatbilst valsts vai reģiona likumdošanai, ieskaitot jebkādus elektronikas izmantošanas ierobežojumus.