Nikon S3100Nikon Europe šodien iepazīstina ar trīs jaunām kompaktajām kamerām COOLPIX Style sērijā. Tās ir šādas: kamera S3100 - modernā populārās kameras S3000 pēctece ar īpaši plānu korpusu, kamera S4100 ar ērtu skārienvadību un 16 megapikseļu kompaktā kamera S6100 ar 7x tālummaiņas objektīvu.

Kamera COOLPIX S3100 ir tikpat lieliska kā tās priekšgājēja - kamera COOLPIX S3000, kas 2010. gadā bija visvairāk pārdotā kamera Eiropā¹, un šai kamerai ir īpaši plāns (18,4 mm) korpuss, lielāka tālummaiņa, uzlabots ekrāna spilgtums un HD (720p) video ierakstīšana.

¹Saskaņā ar GFK veiktās tirgus izpētes rezultātiem (pamatojoties uz pārdošanas apjoma datiem, kas iegūti laika posmā no 2010. gada janvāra līdz decembrim).

"Šīs trīs jaunās kameras ir piemērotas atšķirīgām gaumēm: kamera S3100 ir slaidāka, taču aprīkota ar daudzām funkcijām, HD video un iespaidīgu tālummaiņas diapazonu; kamerai S4100 ir īpašas skārienekrāna iespējas; savukārt, kamera S6100 nodrošina vēl lielāku tālummaiņas diapazonu, ļaujot vēl vairāk pietuvoties objektam, un tai ir lielāka megapikseļu izšķirtspēja, kas ļauj uzņemt bildes ar vēl labāku palielinājumu. Neatkarīgi no izvēlētā modeļa varēsiet lepoties ar jebkuru no COOLPIX Style sērijas kamerām," saka Sanders Vanvelzens (Sander van Velzen), Nikon Europe klientu produktu daļas vadītājs.

Stils un praktiskums - kamera S3100

Nikon S3100

Elegantā kamera COOLPIX S3100 ir tik plāna, ka viegli ietilps jebkurā kabatā, un tā ir ideāli piemērota, lai uzņemtu modernas fotogrāfijas un HD video klipus. Tā ir pieejama sešās satriecošās krāsās - no purpursarkanas līdz zilai un no sarkanas līdz dzeltenai. Kamera ir aprīkota ar daudzām ērtām funkcijām, lai augstas kvalitātes attēlu un HD video uzņemšana būtu vēl vienkāršāka, sagādājot vairāk prieka.

Lieliska tehnoloģija ir apvienota ar ērtu lietošanu. Kamera S3100 ir aprīkota ar NIKKOR platleņķa 5x tālummaiņas objektīvu un 14 megapikseļu CCD matricas attēla sensoru, nodrošinot satriecoši detalizētus uzņēmumus, kas izskatās lieliski pat palielināti. Ja neaizmirstamus mirkļus vēlaties iemūžināt ne tikai attēlā, varat izmantot īpašo video ierakstīšanas pogu, lai ērti un ātri sāktu filmēšanu.
Kameras S3100 iebūvētā Nikon viedportretēšanas sistēma nodrošinās nevainojamas fotogrāfijas pat viskautrīgākajām personām, kam nepatīk fotografēties, - izmantojiet tādas funkcijas kā smaida taimeris, mirkšķināšanas pārbaude un sejas krāsas izlīdzināšana, tādējādi radot labu izskatu ikvienai personai. Kad vēlamais uzņēmums ir iegūts, varat vienkārši parādīt savu radošumu, izmantojot kameras ērti lietojamos filtru efektus, kas attēlus ļauj rediģēt kamerā, neizmantojot datoru.

Kamera COOLPIX S3100 ir pieejama septiņās krāsās: purpursarkanā, sarkanā, melnā, zilā, rozā, citrondzeltenā un sudraba krāsā.

Vieds pieskāriens - kamera S4100

Nikon S4100

Kamera ir piemērota tiem, kuri vēlas iegūt jaunāko tehnoloģiju un moderna aprīkojuma apvienojumu. Šī prasmīgā 14 megapikseļu kamera ir pieejama piecās pievilcīgās krāsās, tostarp sarkanā un bronzas krāsā, tā ir aprīkota ar intuitīvu 7,5 cm (3 collu), 460 tūkst. punktu skārienvadības šķidro kristālu monitoru ar augstu izšķirtspēju, kā arī ir pietiekami plāna, lai ietilptu kabatā un to visur varētu paņemt līdzi.

Vienkārši pieskaroties ekrānam, varat ritināt attēlus, vai arī varat izmantot skārienaizvaru, lai uzņemtu attēlu, - kamera automātiski iestatīs pareizo fokusu un ekspozīciju aizskartajam elementam. Atkarībā no noskaņojuma varat filmēt augstas izšķirtspējas režīmā (720p), izmantojot īpašo video ierakstīšanas pogu.

Kameras COOLPIX S4100 NIKKOR platleņķa 5x tālummaiņas objektīvs nodrošina nemainīgi asus uzņēmumus, kā arī kamera ir aprīkota ar uzlabotām izplūduma samazināšanas funkcijām, ko var izmantot objekta kustības, vāja apgaismojuma un kameras drebēšanas efektu samazināšanai. Attēlus var viegli rediģēt kamerā, izmantojot arī ērti lietojamus filtra efektus, tostarp izvēles krāsas efektu, kas attēlu ļauj pārvērst vienkrāsainā attēlā un pēc tam pievienot nedaudz krāsas izvēlētajā apgabalā, un krustveida raksta efektu, kas pievieno mirdzošu efektu spilgtiem objektiem.

Kamera COOLPIX S4100 ir pieejama piecās krāsās: sarkanā, melnā, purpursarkanā, bronzas krāsā ar medus toni un sudraba krāsā.

Piekļūstiet objektam vēl tuvāk - kamera S6100

Nikon S6100

Kamera S6100 ir aprīkota ar vēl modernāku tehnoloģiju, tādēļ tā ir nevainojami piemērota tiem, kuri vēlas lietot modernas funkcijas plānā korpusā. Kamera ir aprīkota arī ar NIKKOR platleņķa 7x tālummaiņas objektīvu un 16 megapikseļu attēla sensoru, kas nodrošina pārsteidzoši asas fotogrāfijas, kuras izskatās lieliski, pat ja ir palielinātas līdz plakāta izmēram. 7,5 cm (3 collas), 460 tūkst. punktu skārienekrāns ar augstu izšķirtspēju nodrošina intuitīvu darbību, skārienvadību uzņemšanas un atskaņošanas laikā un HD video ierakstīšanu, nospiežot tikai vienu pogu.

Četras dažādas pretizplūšanas funkcijas nodrošina skaisti detalizētus uzņēmumus, automātiski samazinot kameras drebēšanas, objekta kustības vai vāja apgaismojuma ietekmi. Objektīva pārbīdes vibrāciju samazināšana ir tikai viena no modernajām tehnoloģijām, kas ļauj sasniegt izcilus rezultātus, tādēļ arī tad, ja kustīgus objektus uzņemat, izmantojot pilnu tālummaiņu, kamera COOLPIX S6100 vienmēr nodrošina skaidrus un izteiksmīgus attēlus.

Kamera COOLPIX S6100 ir pieejama piecās krāsās: violetā, melnā, sarkanā, rozā un sudraba krāsā.