Canon paziņojis par jaunāko Final Cut Pro programmatūrai paredzētā EOS Movie Plug-in-E1 atjauninājumu - kompānijā izstrādātu pielāgoto programmatūras lietojumu, kas nodrošina ātrāku un vieglāku EOS uzfilmētā materiāla rediģēšanu ar Apple Final Cut Pro programmatūru.

EOS Movie Plug-in-E1 atjauninājums tiek piedāvāts vienā laikā ar 2011.gada Nacionālās raidsabiedrību asociācijas (NAB) izstādi Lasvegasā. Tas ir paredzēts Final Cut Pro 1.2 versijai un padarīs EOS video failu importēšanu vēl vienkāršāku un ļaus lietotājiem pārsūtīt failus no jebkuras mapes, neatspoguļojot mapju struktūru kamerā. Atjauninājums nodrošina arī vieglāku importēšanu no Canon EOS 7D, EOS 5D Mark II un EOS-1D Mark IV modeļiem, ļaujot lietotājiem importēt uzņemto bez kameras ģenerēta THM faila.

Final Cut Pro programmatūrai paredzētais EOS Movie Plug-in-E1 pirmoreiz tika izlaists 2010. gada februārī. Tas ir izstrādāts, lai ātri un bez pūlēm veiktu EOS Movie materiāla konvertēšanu no Canon vadošajām EOS DSLR kamerām Apple augstas kvalitātes ProRes 422 kodekā. Spraudnis ļauj lietotājiem konvertēt uzfilmēto materiālu aptuveni divreiz ātrāk par Apple standarta konversijas ātrumu, nodrošinot vienmērīgāku darba plūsmu strauji augošajam operatoru pulkam, kuri filmē HD video ar DSLR kamerām.

Final Cut Pro programmatūras 1.2 versijai paredzētais EOS Movie Plug-in-E1 būs pieejams bezmaksas lejupielādei no 2011.gada 25.aprīļa.