Nikon D5100Nikon savā kameru klāstā ievieš jaunu D-SLR kameru D5100; tā ir aprīkota ar funkcijām, kas nekustīgu attēlu vai Full HD video uzņemšanu padara aizraujošāku nekā jebkad agrāk. Kamera D5100 sniegs jaunu radošu perspektīvu, pateicoties tās uzlabotajam maināmā leņķa ekrānam, specefektu režīmam un Full (1080p) HD video ierakstīšanas iespējai.

Džordijs Brinkmens (Jordi Brinkman), Nikon Europe produktu daļas vadītājs, saka: "D5100 ir lieliska kamera, kuru izmantojot, varat izpaust savu māksliniecisko būtību, uzņemot iespaidīgus attēlus un video. Varat uzņemt attēlus vai video, izmantojot radošus efektus un unikālus leņķus - kamerā D7000 tas viss ir izcilas attēla kvalitātes līmenī!"


Unikāli skatīšanas leņķi

Populārās Nikon kameras D5000 pēctecei D5100 ir uzlabots maināmā leņķa šķidro kristālu displeja ekrāns. Tagad ekrāns tiek atvērts horizontāli, lai nodrošinātu lielāku manevrējamības iespēju pat trijkāja izmantošanas gadījumā. Šī kustības brīvība nodrošina nesalīdzināmu radošumu, ja tiek izmantots tiešais skats, ļaujot uzņemt attēlus vai video praktiski no jebkura leņķa. Attēlus un video varat arī skatīt detalizētāk augstas izšķirtspējas (aptuveni 921 tūkstotis punktu) 7,5 cm (3 collu) plata skatīšanas leņķa monitorā.

Tiešā skata funkcija ir vienkāršs un intuitīvs attēlu uzņemšanas veids, un, izmantojot D5100 speciālo slēdzi, tā lietošana ir vēl vienkāršāka. Lietojot automātisko režīmu, nav pat jāuztraucas par uzņemamo sižetu, jo sižeta automātiskais atlasītājs izvēlas vispiemērotākos iestatījumus, lai jūs iegūtu vislabāko attēlu.

Iedvesma radošumam

Kamerā D5100 ir jauns specefektu režīms, kas palīdz uzņemt pārsteidzoši unikālus attēlus un Full (1080p) HD video. Septiņu efektu klāstā ir ietverta izvēles krāsa (to izmantojot, varat atlasīt līdz pat trīs krāsām, kas būs redzamas nekustīgajā attēlā vai video, savukārt citi apgabali būs vienkrāsaini) un miniatūrefekts (to izmantojot, attēls izskatās kā miniatūra mēroga skats). Varat atlasīt specefektu, kas tiks izmantots uzņemšanai, un tam var tieši piekļūt, izmantojot kameras augšpusē esošo režīma ciparripu.

Lieliski HD video

Izmantojot Nikon D5100, varat viegli pārslēgties no nekustīgu attēlu uzņemšanas uz video uzņemšanu (un otrādi), jo poga D-video atrodas blakus aizvara atbrīvošanas pogai. Šī pozīcija nodrošina stabilāku kameras satvērienu, uzsākot un beidzot filmēšanu vai pārslēdzoties no nekustīgu attēlu uzņemšanas uz video uzņemšanu un otrādi. Varat ierakstīt visas darbības Full (1080p) HD formātā ar ātrumu līdz pat 30 kadriem/s, ir iespējams izvēlēties no unikāla specefektu klāsta, un AF-F nodrošinās, ka objekts vienmēr ir fokusā. Kad uzņemšana ir pabeigta, varat izmantot kamerā esošās video rediģēšanas funkcijas, un video var skatīt HD televīzijā, izmantojot HDMI savienojamību.

Kamerā D5100 Nikon ievieš arī izvēles stereomikrofonu ME-1. Tas ir īpaši izstrādāts D-SLR kamerām, tāpēc varat ierakstīt videoklipus ar augstas kvalitātes stereo skaņu un bez AF trokšņiem.

Izcila attēla kvalitāte

Ar kameru D5100 varat vienkārši iegūt izcilu attēla kvalitāti pat vāja apgaismojuma apstākļos, izmantojot no kameras D7000 aizgūtās funkcijas. DX formāta 16,2 megapikseļu CMOS sensors nodrošina bagātīgas krāsas un precīzas detaļas gan attēliem, gan video, savukārt jaudīgā attēlu apstrādes sistēma EXPEED 2 maksimāli palielina sensora veiktspēju, lai nodrošinātu izcilu kvalitāti. Papildus tam kamerai D5100 ir paplašināts jutības diapazons, lai vēl vairāk palīdzētu uzņemt lieliskus attēlus sarežģītos apgaismojuma apstākļos - ISO diapazons ir no 100 līdz 6400, un to var palielināt līdz ISO 25600, izmantojot Hi 2, lai iegūtu attēlus ar zemu trokšņu līmeni, kas nezaudē detaļas. Turklāt ir pieejams plašs NIKKOR objektīvu klāsts, kas nodrošina kameras D5100 iespaidīgo attēla kvalitāti.

Nikon jaunā augsta dinamiskā diapazona (High Dynamic Range - HDR) funkcija un aktīvā D-Lighting saglabā detaļas izteikta kontrasta izgaismojumos. HDR uzņem divus attēlus ar dažādām ekspozīcijām vienas atbrīvošanas laikā, un šie attēli tiek apvienoti, lai izveidotu vienu attēlu ar plašāku dinamisko diapazonu.

Īpaši asa 11 punktu autofokusa sistēma

11 punktu AF sistēma nodrošina ātru un precīzu autofokusa aptvērumu visā kadrā.
Četri AF apgabala režīmi, tostarp 3D paredzēšanas AF, kas nodrošina galvenā objekta fokusēšanu pat tad, ja kompozīcija ātri mainās kustīgos sižetos. To var papildināt ar nepārtrauktu uzņemšanu ar ātrumu līdz pat 4 kadriem/s, lai patiešām tvertu kustīgus objektus.

 

Galvenās funkcijas

16,2 megapikseļu DX formāta CMOS attēla sensors: nodrošina reālistiskus attēlus ar košām krāsām, samazinātu trokšņu līmeni un vienmērīgām toņu pārejām.

Augsts ISO (100-6400) gaismas jutība - manuāli paplašināms līdz vērtībai 25 600, izmantojot iestatījumu Hi2. Nodrošina lielāku aizvara ātrumu, lai iegūtu sīki detalizētus attēlus ar minimālu trokšņu līmeni, uzņemot objektus, kas ātri kustas, vai uzņemot attēlus vājā apgaismojumā. Ir pieejams iestatījums Auto ISO (Automātiska ISO jutība).

EXPEED 2 attēlu apstrādes programma: optimizē kameras tehnoloģijas, nodrošinot izcilu sniegumu un augstākās kvalitātes attēlus.

7,5 cm (3 collas), 921 000 punktu maināma leņķa šķidro kristālu displejs ar plašu skatīšanas leņķi: nodrošina iespēju uzņemt attēlus jebkurā leņķī. Aprīkots ar atvēršanas mehānismu sānos, kas ļauj vienkārši uzņemt pašportretus vai izmantot trijkāji.

D-video - pilnīgas augstas izšķirtspējas (1080p) video: īpaša video ierakstīšanas poga, kas atrodas blakus aizvara atbrīvošanas pogai, ļauj ērti un stabili turēt kameru, pārslēdzoties no nekustīgu kadru ierakstīšanu uz kustīgu kadru ierakstīšanu un otrādi. AF-F režīms nodrošina fokusēšanu, un kameras maināma leņķa monitors un specefektu režīms nodrošina iespēju uzņemt unikālus kadrus. Kamerā ir nodrošināts atbalsts ārēja mikrofona lietošanai, un tās nodrošinātais kadru uzņemšanas ātrums 30p, 25p un 24p.

Tiešais skats ar sižeta automātisko atlasītāju: vienkāršo attēlu kadrēšanas procesu, izmantojot maināma leņķa šķidro kristālu displeja monitoru. Sižeta automātiskais atlasītājs atlasa režīmu atbilstoši sižetam un objektam, ko vēlaties uzņemt. Aprīkots ar atlasāmiem AF režīmiem, tostarp sejas prioritātes autofokusa līdzekli, kas ļauj noteikt kadrā esošās sejas un sekot tām.
Īpaši precīza 11 punktu autofokusa sistēma: nodrošina ātru un precīzu autofokusa aptvērumu visā kadrā. Četri AF apgabala režīmi, tostarp 3D paredzēšanas AF, nodrošina precīzus rezultātus neatkarīgi no tā, vai objekts atrodas ārpus centra, ātri kustas vai ir pilnībā neparedzams.

Nepārtraukta uzņemšana ar ātrumu 4 kadri/s: ļauj uztvert ātrā kustībā esošus objektus ar ātrumu aptuveni četri kadri sekundē.

Specefektu režīms: nodrošina iespēju iegūt savādākus nekustīgus attēlus un video, izmantojot specefektus. Ir pieejami dažādi efekti, tostarp Krāsu skice, Miniatūrefekts, Nakts redzamība un Izvēles krāsa, kas ļauj akcentēt līdz par trim krāsām, pārējo attēlu padarot vienkrāsainu.

Sižetu režīmi nodrošina automātisku kameras iestatījumu, tostarp Picture Controls un aktīvās D-Lighting, pielāgošanu, lai atvieglotu kameras lietošanu sarežģītās fotografēšanas situācijās un ļautu iegūt optimālus rezultātus. Vienkārši pagrieziet režīma ciparripu uz SCENE (SIŽETS), lai piekļūtu visbiežāk izmantotajiem režīmiem. Displejā tiek parādītas parauga fotogrāfijas, lai palīdzētu atlasīt pareizo režīmu.

Augsta dinamiskā diapazona (HDR - High Dynamic Range) attēlveidošanas režīms: nodrošina iespēju iegūt izsmalcinātus, detalizētus augsta kontrasta uzņēmumus. Vienreiz nospiežot aizvara atbrīvošanas pogu, tiek iegūti divi uzņēmumi, ļaujot izveidot attēlu ar ārkārtīgi plašu dinamisko diapazonu, zemu trokšņa līmeni un bagātīgām krāsu pārejām.

Apjomīgas kamerā iebūvētas retušas izvēlnes nodrošina iespēju rediģēt attēlus un videoklipus uzreiz kamerā. Izvēlnē pieejams plašs fotogrāfiju efektu un filtru klāsts, tostarp perspektīvas kontrole, bezkontrastu fokuss un krāsu kontūra, kas fotoattēlu pārvērš līniju zīmējumā.

Divkārša integrēta netīrumu samazināšanas sistēma: attēla sensora tīrīšanas un gaisa plūsmas vadības sistēmas pasargā kameras attēla sensoru no netīrumu iekļūšanas tajā, nodrošinot skaidrus attēlus bez punktiem.

HDTV saderība: kamera ir aprīkota ar iebūvētu HDMI savienotāju, kurā ir nodrošināts HDMI-CEC atbalsts, tāpēc fotogrāfijas un video varat skatīties jebkurā augstas izšķirtspējas televizorā un kontrolēt atskaņošanas funkcijas, izmantojot televizora tālvadības pulti.

Priekšējais un aizmugurējais infrasarkano staru uztvērējs: palīdz nodrošināt asumu, uzņemot tuvplāna un pašportreta attēlus.

Stereo skaņa: Nikon stereomikrofons ME-1, kas ir pieejams kā papildpiederums, ir īpaši paredzēts D-SLR kamerām, un, to izmantojot, var ierakstīt video ar augstas kvalitātes stereo skaņu un bez AF trokšņiem. Komplektācijā iekļauts pretvēja aizsargekrāns un mīksts futlāris.

Tehniskie dati

Tips Viena objektīva digitālā kamera
Objektīva stiprinājums Nikon F savienojums (ar AF kontaktiem)
Faktiskais skata leņķis Aptuveni 1,5 x objektīva fokusa attālums (Nikon DX formāts)
Faktiskie pikseļi 16,2 miljoni
Attēla sensors 23,6 x 15,6 mm CMOS sensors
Pikseļu kopskaits 16,9 miljoni
Netīrumu samazināšanas sistēma Attēla sensora tīrīšana, attēla netīrumu noņemšanas atsauces dati (nepieciešama papildu programmatūra Capture NX 2)
Attēla izmērs (pikseļos) 4,928 x 3,264 [L]; 3,696 × 2,448 [M]; 2,464 × 1,632 [S]
Faila formāts NEF (RAW): 14 bitu, saspiests, JPEG: JPEG bāzlīnija, saderīga ar smalku (apmēram 1: 4), normālu (apmēram 1: 8) vai pamata (apmēram 1: 16) kompresijas NEF (RAW)+JPEG: viena fotogrāfija, kas ierakstīta gan NEF (RAW), gan JPEG formātā
Attēlu kontroles sistēma Standarta, neitrāls, dzīvīgs, vienkrāsains, portrets, ainava; iespēja modificēt atlasīto attēla kontroles opciju; pielāgotu attēlu kontroles opciju krātuve
Datu nesējs SD (Secure Digital), SDHC un SDXC atmiņas kartes
Failu sistēma DCF (Dizaina nolikums kameras failu sistēmai) 2.0, DPOF (digitālās drukas secības formāts), Exif 2.3 (maināmu attēlu failu formāts digitālām kamerām), PictBridge
Skatu meklētājs Acu līmeņa pentaspogulis viena objektīva spoguļkameras skatu meklētājs
Kadra aptvērums Aptuveni 95% horizontāli un aptuveni 95% vertikāli
Palielinājums Aptuveni 0,78 x (50 mm f/1,4 objektīvs līdz bezgalībai; -1,0 m-1)
Acu punkts 17,9 mm (-1,0 m-1)
Dioptrijas regulēšana -1,7-+0,7 m-1
Fokusēšanas ekrāns B tipa BriteView tīras gaismas ekrāns Mark VII
Refleksais spogulis Ātrā atgriešanās
Objektīva diafragma Elektroniski vadāma tūlītējā atgriešanās
Saderīgi objektīvi Autofokuss ir pieejams AF-S un AF-I objektīvos. Autofokuss nav pieejams, izmantojot cita tipa G un D tipa objektīvus, AF objektīvus (netiek atbalstīti IX NIKKOR un F3AF objektīvi) un AI-P objektīvus. Objektīvus bez centrālā procesora var izmantot ekspozīcijas režīmā M, tomēr nedarbosies ekspozīcijas mērītājs. * Elektronisko diapazona meklētāju var izmantot ar objektīviem, kuru maksimālais atvērums ir f/5,6 vai ātrāks.
Tips Elektroniski vadāms vertikālās pārvietošanās fokusēšanas plaknes aizvars
Ātrums No 1/4000 līdz 30 s pakāpēs pa 1/3 EV vai 1/2 EV; spuldzīte; laiks (nepieciešama tālvadības pults ML-L3, kas ir pieejama kā papildpiederums)
Zibspudzes sinhronizācijas ātrums X=1/200 s; sinhronizācija ar aizvaru, ja ātrums ir 1/200 s vai mazāks
Atbrīvošanas režīms Viens kadrs, nepārtraukts, automātiskais taimeris, aizturētā tālvadība, ātrās reaģēšanas tālvadība, aizvara klusa atbrīvošana
Kadru pārtīšanas ātrums Līdz 4 kadriem sekundē (manuālais fokuss, M vai S režīms, aizvara ātrums 1/250 s un lielāks un citu iestatījumu noklusējuma vērtības)
Automātiskais taimeris 2 s, 5 s, 10 s, 20 s, 1-9 ekspozīcijas
Mērīšana TTL ekspozīcijas mērīšana, izmantojot 420 pikseļu RGB sensoru
Mērīšanas metode Matrica: 3D krāsu matricas mērīšana II (G un D tipa objektīvi); krāsu matricas mērīšana II (citi centrālā procesora objektīvi). Centra svērtais: 75% svara piešķirti 8 mm aplim kadra centrā. Punkts: tiek mērīts 3,5 mm aplis (aptuveni 2,5 % no kadra), kas centrēts izvēlētajā fokusa punktā
Diapazons (ISO 100, f/1,4 objektīvs, 20 °C/68 °F) Matricas vai centra svērtā mērīšana: 0-20 EV. Punkta mērīšana: 2-20 EV
Ekspozīcijas mērīšanas savienošana CPU
Režīms Automātiskie režīmi (automātisks, automātisks, zibspuldze izslēgta); programmēts automātiskais režīms ar elastīgu programmu (P); aizvara prioritātes automātiskais režīms (S); apertūras prioritātes automātiskais režīms (A); manuālais režīms (M); sižetu režīmi (Portrets, Ainava, Bērns, Sports, Tuvplāns, Nakts portrets; Nakts ainava, Viesības/iekštelpas, Pludmale/sniegs, Saulriets, Krēsla/ausma, Mājdzīvnieka portrets, Sveču gaisma, Zieds, Rudens krāsas, Ēdiens); īpašo efektu režīmi (Nakts redzamība, Krāsu skice, Miniatūrefekts, Atlasīta krāsa, Siluets, Gaiša tonalitāte; Tumša tonalitāte)
Ekspozīcijas kompensācija no -5 līdz +5 EV vērtības pieaugums par 1/3 vai 1/2 EV
Vairākkadru dublēšana Ekspozīcijas vairākkadru dublēšana: 3 kadri ar soli 1/3 vai 1/2 EV soli. Baltā balansa vairākkadru dublēšana: 3 kadru ar soli 1. Aktīvās D-Lighting vairākkadru dublēšana: 2 kadri
Ekspozīcijas fiksators Starjauda fiksēta noteiktā vērtībā, izmantojot pogu AE-L/AF-L
ISO jutība (ieteicamais ekspozīcijas indekss) ISO 100 - 6400 ar soli 1/3 EV. Var iestatīt arī uz apm. 0,3, 0,7, 1 vai 2 EV (ISO 25600 ekvivalents) virs ISO 6400; pieejama automātiska ISO jutības noteikšana
Aktīvā D-Lighting automātiska, īpaši augsta, augsta, parasta, zema vai izslēgta
Autofokuss Nikon Multi-CAM 1000 autofokusa sensora modulis ar TTL fāzes noteikšanu, 11 fokusa punktiem (tostarp vienu krustveida sensoru) un AF palīggaismotāju (aptuvenais diapazons 0,5-3 m/1 pēda 8 collas-9 pēdas 10 collas)
Noteikšanas diapazons No -1 līdz +19 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F)
Objektīva servo Autofokuss (AF): viens servo AF (AF-S); nepārtraukts servo AF (AF-C); automātiskā AF-S/AF-C izvēle (AF-A); fokusa paredzēšana aktivizēta automātiski saskaņā ar objekta statusu. Manuālais fokuss (MF): var izmantot elektronisko diapazona meklētāju.
Fokusa punkts Var atlasīt kādu no 11 fokusa punktiem.
AF apgabala režīms Viena punkta AF, dinamiskā apgabala AF, automātiskais apgabala AF, 3D paredzēšanas (11 punktu) AF
Fokusa fiksators Fokusu var fiksēt, līdz pusei nospiežot aizvara atbrīvošanas pogu (viena servo AF) vai nospiežot pogu AE-L/AF-L
Iebūvēta zibspuldze Automātiskais, Portrets, Bērns, Tuvplāns, Nakts portrets, Viesības/iekštelpas, Mājdzīvnieka portrets, Krāsu skice: automātiskā zibspuldze ar automātisku atvēršanu P, S, A, M. Ēdiens: manuāla atvēršana, atbrīvojot pogu
Jaudas skaitlis Aptuveni 12/39, 13/43 ar manuālu zibspuldzi (m/pēdas, ISO 100, 20 °C/68 °F)
Zibspuldzes vadība TTL: vienmērīga apgaismojuma i-TTL piespiedu zibspuldze un standarta i-TTL zibspuldze digitālajām vienobjektīva spoguļkamerām ar 420 pikseļu RGB sensoru, kas ir pieejamas ar iebūvētu zibspuldzi un SB-900, SB-800, SB-700, SB-600 vai SB-400 (vienmērīga apgaismojuma i-TTL piespiedu zibspuldze ir pieejama, ja atlasīta matricas vai centra svērtā mērīšana). Automātiskais atvērums: pieejama ar SB-900/SB-800 un centrālā procesora objektīviem). Ne-TTL automātiskais: atbalstītās zibspuldžu ierīces ir SB-900, SB-800, SB-80DX, SB-28DX, SB-28, SB-27 un SB-22S. Attāluma prioritātes manuālais režīms: pieejams ar SB-900, SB-800 un SB-700 objektīviem
Zibspuldzes režīms Automātisks, automātisks ar sarkano acu efekta samazināšanu, automātiskais lēnās sinhronizācijas, automātiskais lēnās sinhronizācijas ar sarkano acu efekta samazināšanu, papildinājuma zibspuldze, sarkano acu efekta noņemšana, lēnā sinhronizācija, lēnā sinhronizācija ar sarkano acu efekta samazināšanu, aizmugurējā aizkara sinhronizācija ar lēno sinhronizāciju, aizmugurējā aizkara sinhronizācija, izslēgts
Zibspuldzes kompensācija No -3 līdz +1 EV, vērtības pieaugums par 1/3 vai 1/2 EV
Zibspuldzes gatavības indikators Tiek izgaismots, kad iebūvētā zibspuldze vai papildu zibspuldze, piemēram, SB-900, SB-800, SB-700, SB-600 vai SB-400, ir pilnībā uzlādēta, un mirgo aptuveni 3 sekundes pēc tam, kad zibspuldze ir uzplaiksnījusi ar pilnu jaudu
Piederumu pieslēgvieta Standartam ISO 518 atbilstoša piederumu pieslēgvieta ar sinhronizācijas datu kontaktiem un drošības fiksatoru
Nikon radošā apgaismojuma sistēma (Nikon Creative Lighting System - CLS) Uzlabots bezvadu apgaismojums, kas atbalstīts ar iebūvētu zibspuldzi, SB-900, SB-800 vai SU-700 kā galveno zibspuldzi vai SB-800 kā vadības ierīci; atbalstīta zibspuldzes krāsas informācijas parādīšana ar iebūvētu zibspuldzi un visām ar CLS saderīgām zibspuldzes ierīcēm
Sinhronizēšanas kontakts AS-15 adapteris ar sinhronizēšanas kontaktu (pieejams atsevišķi)
Baltā balanss Automātiskais, spilgts apgaismojums, fluorescējošs (7 tipi), tieša saules gaisma, zibspuldze, mākoņains, ēna, iepriekš iestatīts manuālais, visi, izņemot iepriekš iestatītu manuālo ar precīzāku regulēšanu.
Objektīva servo Autofokuss (AF): viena servo AF (AF-S); pilna laika servo AF (AF-F); manuālais fokuss (MF)
AF apgabala režīms Sejas prioritātes AF, plaša apgabala AF, parasta apgabala AF, objekta paredzēšanas AF
Autofokuss Kontrasta noteikšanas AF jebkur kadrā (kamera automātiski izvēlas fokusa punktu, kad ir atlasīts sejas prioritātes vai objekta paredzēšanas AF)
Automātiska sižeta atlasīšana Pieejama režīmos Automātiskais un Automātiskais (zibspuldze izslēgta)
Mērīšana TTL ekspozīcijas mērīšana, izmantojot galveno attēla sensoru
Mērīšanas metode Matrica
Kadra izmērs (pikseļos) un kadru uzņemšanas ātrums 1,920 x 1,080, 30 p/25 p/24 p, augsts/normāls 1,280 x 720, 30 p/25 p/24 p, augsts/normāls 640 x 424, 30 p/25 p, augsts/normāls. Ja kā video režīms ir atlasīts NTSC, ir pieejams kadru uzņemšanas ātrums 30 p (faktiskais kadru uzņemšanas ātrums 29,97 kadri/s. Ja kā video režīms ir atlasīts PAL ir pieejams kadru uzņemšanas ātrums 25 p. Faktiskais kadru uzņemšanas ātrums pie 24 p ir 23,976 kadri/s.
Faila formāts MOV
Video kompresija H.264/MPEG-4 uzlabota video kodēšana
Audio ierakstīšanas formāts Lineārs PCM
Audio ierakstīšanas ierīce Iebūvēts monofonisks vai ārējs stereomikrofons; regulējama jutība
Monitors 7,5 cm/3 collas., aptuveni 921 k-dot (VGA), maināma leņķa zemas temperatūras polisilikona TFT LCD ekrāns ar 170 ° skatīšanas leņķi, aptuveni 100% kadra aptvērums un spilgtuma pielāgošana
Atskaņošana Pilnrāmja kadru un sīktēlu (4, 9 vai 72 attēli vai kalendārs) atskaņošana ar atskaņošanas tālummaiņu, video atskaņošana, slīdrāde, iezīmēšana, histogrammas displejs, automātiskā attēlu pagriešana un attēlu komentēšana (līdz 36 rakstzīmēm)
USB Ātrdarbīgs USB
Videoizvade NTSC, PAL
HDMI izvade C tipa HDMI mini kontakta savienotājs
Piederumu pieslēgvieta Tālvadības vads: MC-DC2 (pieejams atsevišķi); GPS ierīce: GP-1 (pieejams atsevišķi)
Audio ievade Stereo mini kontaktspraudnis (diametrs 3,5 mm)
Atbalstītās valodas Angļu, arābu, čehu, dāņu, franču, holandiešu, indonēziešu, itāļu, japāņu, korejiešu, krievu, ķīniešu (vienkāršotā un tradicionālā), norvēģu, poļu, portugāļu, somu, spāņu, taju, turku, vācu, zviedru
Akumulators Viens uzlādējams litija jonu akumulators EN-EL14
Maiņstrāvas adapteris EH-5b maiņstrāvas adapteris; nepieciešams EP-5A barošanas savienotājs (pieejams atsevišķi)
Trijkāja ligzda 1/4 collas (ISO 1222)
Izmēri (P x A x Dz) Aptuveni 128 × 97 × 79 mm (5,0 × 3,8 × 3,1 colla)
Svars Aptuveni 510 g/1 mārciņa, 2 unces (tikai kameras korpuss). Aptuveni 560 g (1 mārciņa, 3,7 unces) ar akumulatoru un atmiņas karti, bez korpusa vāka
Temperatūra 0-40 °C (+32-104 °F)
Mitrums Mazāk par 85% (bez kondensāta)
Komplektācijā iekļautie piederumi Uzlādējams litija jonu akumulators EN-EL14 (ar gala kontaktu vāku), akumulatora lādētājs MH-24, siksna AN-DC3, audio/video kabelis EG-CP14, kabelis UC-E6 USB, DK-5 actiņas vāciņš, BS-1 piederumu pieslēgvietas vāciņš, DK-20 actiņas vāciņš no gumijas, BF-1B korpusa vāks, kompaktdiski ViewNX, lietošanas rokasgrāmata