7. septembrī no plkst. 12.30 visas dienas garumā viesnīcā Radisson BLU Daugava (Kuģu ielā 24) informāciju tehnoloģiju kompānija EPSON organizēs uzņēmuma jaunāko IT produktu izstādi, kuras ietvaros klātesošajiem būs unikāla iespēja aplūkot vairāk kā 50 EPSON produktus vienuviet, kā arī klātienē iegūt speciālistu komentārus un konsultācijas.

Pasākuma laikā interesentu uzmanībai tiks piedāvāts teju viss EPSON jaunāko produktu klāsts - biznesa klases un mājas kinozāles projektori, lielformātu drukas tintes printeri, ikdienas vajadzībām paredzētie un biznesa klases tintes printeri, tai skaitā daudzfunkcionālās iekārtas un foto printeri un lāzerprinteri.

"Labāk vienreiz redzēt, nekā desmitreiz dzirdēt - tieši šādi varētu teikt par EPSON organizēto IT produktu izstādi, kur vienkopus informāciju tehnoloģiju cienītājiem būs vienreizēja iespēja ne tikai savām acīm aplūkot jaunākos kompānijas šedevrus, bet arī iztaujāt EPSON produktu ekspertus par ierīču specifikācijām un praktisko pielietojumu", stāsta Dmitrijs Tverdovs, Epson Europe B.V. pārstāvniecības Baltijas valstīs vadītāja p.i.