Tās ir 4 dienas foto drukāšanas teorijas un prakses, kuru laikā profesionāļi un kaislīgi amatieri varēs iepazīties ar digitālas tintes drukas principiem, tehnoloģijām, programmatūru un materiāliem. Notiks semināri krāsu menedžmentā, digitālo attēlu sagatavošanā un drukāšanā ar Apple Aperture, Adobe Lightroom, Photoshop CS4 un Qimage. Būs iespēja strādāt arī ar saviem failiem un saņemt personīgas konsultācijas. Seminārus vadīs speciālisti no Latvijas un Igaunijas, semināri notiks latviešu, angļu un krievu valodā.

Dalībnieki varēs izmēģināt visus jaunākos Epson foto printerus un materiālus, ko piedāvā Epson, Hahnemuehle un Breathing Color. Papildus - portfolio prezentācijas un arhivēšanas piederumi no Panodia un Monochrom.com.

Epson PrintFest īpašais viesis, digitālās grafikas mākslinieks Peeter Laurits (Igaunija) iepazīstinās ar savu darba procesu, ka arī demonstrēs praktiskus piemērus. Peeter Laurits mājas lapa http://web.me.com/peeter.laurits/Site/Welcome.html

Epson Print Fest notiek Rīgā, Mūkusalas ielā 72b, Arkolat biroju ēkā, PPD Marketinga Pakalpojumi telpās, no 2009. gada 20. līdz 23. februārim. Reģistrācija un papildus informācija: epson-printfest.lv

Organizātors: Kulbert Latvia, Epson profoto un lielformāta printeru distributors.

Papildu informācija:
Aivars Purmals, Kulbert Latvia
Tālruņi: 67804235, 29222479

e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.