canon IXUS 500 HSCanon iepazīstina ar IXUS 500 HS un IXUS 125 HS, diviem jauniem IXUS modeļiem, kas ļauj lietotājiem viegli un ar stilu notvert ik mirkli. Apvienojot uzlabotas funkcijas un kompaktu dizainu ar Canon vadošo objektīvu tehnoloģiju, šie modeļi ļauj viegli uzņemt kvalitatīvus fotoattēlus un Full HD filmas ballītēs vai atvaļinājumā.
IXUS 500 HS ir iespaidīga 12x optiskā tālummaiņa smalkā 19,2 mm korpusā - tā ir smalkākā šāda veida kamera pasaulē . IXUS 500 HS iemieso IXUS ar futūristisku metāla apdari un minimālistisku dizainu un ir pieejama sarkanā, zilā, melnā un sudraba krāsā. Savukārt IXUS 125 HS ir pieejama košā rozā, sarkanā, sudraba, zaļā un zilā krāsā, kas ļauj lietotājam paust savu stilu un izcelties citu vidū.


Canon kvalitāte katrā kadrā
Jaunajiem IXUS modeļiem ir dažādas uzlabotās Canon attēlveidošanas tehnoloģijas, lai sasniegtu vislabākos rezultātus jebkuros apstākļos - no klusināta restorāna apgaismojuma līdz spilgtai tropu saulei. Abiem modeļiem ir Canon HS sistēma, kas apvieno IXUS 500 HS 10,1MP sensoru vai IXUS 125 HS 16,1MP sensoru ar jaunāko DIGIC 5 attēlu procesoru, uzņemot detalizētus kadrus, neizmantojot zibspuldzi, pat sliktā apgaismojumā.
Pietuvoties darbībai nu ir vēl vienkāršāk, pateicoties IXUS 500 HS platleņķa 12x optiskajai tālummaiņai, kas pilnībā ievelkas mirdzošajā, futūristiskajā metāla korpusā. Canon ZoomPlus tehnoloģija ļauj lietotājiem vēl vairāk pietuvināt objektu, saglabājot redzamākas detaļas un asumu nekā parasti digitālajai tālummaiņai un paplašinot kameras tālummaiņas diapazonu aiz objektīva maksimālā fokusa attāluma. Ar ZoomPlus IXUS 500 HS var sasniegt līdz 21x palielinājumu, paplašinot ārpus savas 12x optiskās tālummaiņas, un IXUS 125 HS var pietuvināt līdz 10x ārpus savas 5x optiskās tālummaiņas.
IXUS 125 HS īpaši platā leņķa 24 mm 5x optiskā tālummaiņa ļauj lietotājiem uztvert plašāku ainu. Abiem modeļiem ir 3,5 iedaļu optiskais IS, lai uzņemtu asus, skaidrus attēlus un vienmērīgus Full HD video. Tagad Intelligent IS tehnoloģija sniedz stabilus un skaidrus foto un video rezultātus, analizējot objektu un automātiski piemērojot labākos IS iestatījumus no septiņiem dažādiem iestatījumiem.

Viegli sasniedzami izcili rezultāti
Pateicoties uzlabotajam Smart Auto režīmam, kas atpazīst 58 dažādas ainas, izvēloties kameras iestatījumu salikumu, lai automātiski uzņemtu vislabākos iespējamos attēlus, ir vieglāk nekā jebkad iemūžināt izcilus attēlus.
Jaunā Face ID (sejas atpazīšana) sadarbojas ar Smart Auto, lai cilvēki attēlos izskatītos lieliski. Reģistrējot kameras atmiņā cilvēku un viņa vecumu, tiks atpazīta seja un Smart Auto automātiski piemēros iestatījumus, lai uzņemtu izcilu kadru, ņemot vērā personas vecumu un darbības, kā arī apkārtējo vidi. Piemēram, atpazīstot dusošu zīdaini, kamera izslēgs zibspuldzi un visas kameras skaņas, kā arī padarīs attēlu gaišāku, lai rezultāts būtu pievilcīgāks. Ja objekts tiek atpazīts kā vairāk nekā divus gadus vecs bērns, kurš spēlējas spilgtā saulē, kamera paredz kustību, tādēļ aktivizē nepārtrauktu uzņemšanu un Servo AF, lai uzņemtu skaidrus un asus attēlus.
Lai vieglāk varētu šķirot fotogrāfijas, katrā attēlā tiek atzīmēti uzņemto cilvēku vārdi. Pēc tam dotogrāfijas iespējams atlasīt pēc attēlotajām personām.
Daudzzonu baltā līdzsvars nodrošina, ka attēli, kas uzņemti ar daudziem dažādiem gaismas avotiem vienā ainā, piemēram, ar zibspuldzi fotografēts portrets, kura fonā redzamas volframa spuldzes, izskatās dabiski un tiek novērsti neglīti krāsu pleķi.

Radošas funkcijas, kas pārsteidz
Liela ātruma uzņemšanas funkcijas ļauj lietotājiem citādi uztvert kustību. Notveriet ātru darbību ar High-speed Burst režīmu vai uzņemiet niršanu vai dramatisku sacīkšu finišu ar Super Slow Motion Movie režīmu, palēninot darbību.
Aizkustinošus mirkļus, ko vēlaties iemūžināt video, palīdz uztvert abu modeļu Full HD (1080p) video, kas izmanto optisko tālummaiņu. IXUS 500 HS ieraksta arī stereo skaņu. Pateicoties integrētajam HDMI-CEC portam, filmas var izbaudīt arī lielākā ekrānā. Uzlabota ir arī Canon Movie Digest funkcija. Izvēloties Movie Digest režīmu, četras sekundes pirms katra kadra tiek ierakstītas 720p HD video klipā. Visi dienas klipi tiek apvienoti bonusa filmiņā, lai pastāstītu stāstu par uzņemto.
IXUS 125 HS un IXUS 500 HS ir plašs izklaidējošu efektu klāsts, lai radītu jaunu iespaidu. Piešķiriet ainavām modeļu mērogu ar Miniature efektu vai atdariniet Fish-eye objektīva efektu, lai uzņemtu unikālus portretus. Jaunajiem modeļiem ir pievienoti divi jauni režīmi; Smooth Skin izlīdzina ādas tekstūru, lai portreti būtu glaimojošāki, un Soft Focus atdarina neasa fokusa objektīva efektu ar trīs līmeņu intensitāti, lai piešķirtu portretiem romantisku vai retro izskatu.
Augstas izšķirtspējas (460k punktu) 7,5 cm (3,0") PureColor II G LCD ekrāni nodrošina pārsteidzošas detaļas, spilgtas un dzīvas krāsas un platu skatu leņķi, lai draugi varētu kopā apskatīt attēlus tieši kamerā. Rūdītā stikla slānis nodrošina lielisku redzamību un aizsardzību pret ikdienas lietošanas skrāpējumiem.

Pievienojieties kopienai
Jauno IXUS modeļu īpašnieki var arī pievienoties CANON iMAGE GATEWAY - foto un video attēlu kopīgošanas tiešsaistes vietnei. CANON iMAGE GATEWAY tiešsaistes fotoalbums nodrošina 2GB attēlu glabāšanas vietu - pietiekami simtiem augstas kvalitātes attēlu.

canon IXUS 500 HS aizmugureIXUS 500 HS - galvenās funkcijas:
• 12x tālummaiņa smalkā metāla korpusā
• HS sistēma: 10,1 MP CMOS un DIGIC 5
• Inteliģentā IS
• 7,5 cm (3,0") PureColor II G LCD
• Full HD filmas
• Smart Auto (58 ainas)
• Face ID
• Ātrdarbīga uzņemšana
• Movie Digest (720p)
• Papildaprīkojumā 3m ūdensizturīgais korpuss

IXUS 125 HS - galvenās funkcijas:
• Skaists, smalks metāla korpuss ar 24 mm, 5x tālummaiņa
• HS sistēma: 16,1 MP CMOS un DIGIC 5
• Inteliģentā IS
• 7,5 cm (3,0") PureColor II G LCD
• Full HD filmas
• Smart Auto (58 ainas)
• Face ID
• Ātrdarbīga uzņemšana
• Movie Digest (720p)
• Papildaprīkojumā ūdensdrošs korpuss

IXUS 500 HS UN IXUS 125 HS būs pieejamas Baltijas valstīs no marta. IXUS 500 HS vidējā mazumtirdzniecības cena būs 252 lati, IXUS 125 HS - 188 lati.

Canon IXUS 125 HS
Canon IXUS 125 HS aizmugure