Canon EOS 7DCilvēki ļoti gaida Canon EOS 5D nākošo modeli, jo tas jau nav atjaunots 3 gadus, bet tā Canon modeļu sērijās nemēdz būt. Tādēļ tiek izdomāti visādi triki, lai spekulētu uz šo jaunumu. Parasti augustā Canon mūs priecē ar jauniem modeļiem, ko var iegādāties uz Ziemassvētkiem un patērēt naudiņas, bet šoreiz Canon EOS 7D iepakojuma attēli ir vienkārši viltojums.
Viltojumu var noteikt pēc pavisam vienkāršām metodēm - iepakojuma kastes Canon EOS fotoaparātiem nemēdz būt vienādas dažādiem modeļiem, bet konkrēti šī kaste ir Canon EOS 5D ar palabotu ciparu. Cipars pat ir visai pavirši uzrakstīts - nepareizā leņķī, neīstā lielumā un nepareizas kontūras (salīdzinājumā ar blakus tekstu). Nogriezts ir tas cipars, kas ir uz fotoaparāta un arī apakšējais uzraksts. Ja kāds būtu ticis klāt pie oriģinālās iepakojuma kastes fotografēšanas, tad visticamāk šīs svarīgās detaļas būtu atstātas. Lūk, kā izskatās oriģinālā Canon EOS 5D iepakojuma kaste.
Bet tomēr nepacietīgi gaidām, jo augustā katru gadu līdz šim Canon mūs ir priecējis ar jauniem digitāliem spoguļklases fotoaparātiem. Nez kas būs šoreiz. Varbūt nekas, jo jūnijā jau tika prezentēts Canon EOS 1000D fotoaparāts? Tīri teorētiski kaut kam ir jābūt, jo uz 26. augustu žurnālisti ir aicināti piedalīties jauno fotoaparātu prezentācijā. Tādēļ gaidam šo datumu un tad jau redzēs ar ko mūs kārtējo reizi pārsteigs Canon.