COOLPIX S3300Nikon Europe paplašina savu COOLPIX kompakto kameru klāstu ar diviem jauniem modeļiem, kuri ir gan inteliģenti, gan izskatīgi. Krāsainais S3300, kurš pārņemis stafeti no populārā modeļa COOLPIX S3100, ir aprīkots ar 16 megapikseļu sensoru, NIKKOR objektīvu ar 6x tālummaiņu, 6,7 cm (2,7 collu) LCD displeju, vibrāciju samazināšanas tehnoloģiju ar objektīva pārbīdes tehnoloģiju, 720p videoierakstu un kamerā iebūvētiem filtru efektiem. S4300 tostarp var lepoties arī ar visām šīm funkcijām un vēl lielāku 7,5 cm (3,0 collu) LCD monitoru ar skārienekrāna funkciju.

"Gan COOLPIX S3300, gan COOLPIX S4300 konstruētas darbības tveršanai tieši notikuma vietā," skaidro Nikolā Žilē (Nicolas Gillet), Nikon Europe patēriņa produkcijas ražojumu menedžeris. "Kameras ir pietiekami plānas, lai brīvi ietilptu kabatā vai rokassomiņā, un tās tiek piedāvātas tik spilgtās krāsās, ka jūs vēlēsieties kameras visur nēsāt līdzi. Pateicoties tādām funkcijām kā sevišķi ātrs starts, viena pieskāriena 720p HD videoieraksts un inteliģentā automātikas funkcija, jūs nekad nepalaidīsit garām nevienu svarīgu brīdi. Kamerā iestrādātā speciālo efektu izvēlne dod iespēju izklaidēties ar pašu uzņemtajiem attēliem."

Daudzkrāsaini paņēmieni, kuri ļauj tvert dzīvi – COOLPIX S3300

Kaut gan iespaidīgajam NIKKOR objektīvam ir 6x tālummaiņa, COOLPIX S3300 alumīnija korpusa biezums nepārsniedz 19,5 mm. Kamera ideāli piemērota stilīgiem fotoamatieriem, un tā tiek piedāvāta astoņās spilgtās krāsās: zeltainā, sudrabotā, melnā, zaļā, rozā, violetā, sarkanā un zilā.

Lai dzīvi padarītu vienkāršāku, S3300 ir aprīkota ar daudzām funkcijām, kuras padara attēlu uzņemšanu ērtāku un aizraujošāku. Vairāki sižeta režīmi automātiski iestata optimālos kameras parametrus 18 populāriem uzņemšanas veidiem, efektiem un vietām. Ātra un precīza autofokusa (AF) sistēma, kā arī objekta sekošanas AF ļauj bez pūlēm tvert kustīgus objektus, ik reizes iegūstot spilgtus, skaidrus attēlus. Un visbeidzot – Nikon viedportretēšanas sistēma ar tādām funkcijām kā smaida taimeris, mirgošanas brīdinājums un sejas ādas kontrasta samazinājums parūpējas par to, lai visi cilvēki attēlā izskatītos vienlīdz labi.
Ja jūs vēlaties tvert ne tikai mirkli, COOLPIX S3300 ar vienu pogas spiedienu var pārslēgt uz asu 720p videoierakstu.

Elegants pieskāriens – COOLPIX S4300

COOLPIX S4300

Apvienojot visjaunākās kompakto kameru tehnoloģijas stilīgā korpusā, šī inteliģentā 16 megapikseļu kamera tiek piedāvāta četrās pievilcīgās krāsās, tajā skaitā sarkanā un baltā, un tā ir aprīkota ar 7,5 cm (3,0 collu) 460 tūkst. punktu LCD skārienekrānu.

Ātrdarbīga izvēļņu sistēma un augstas izšķirtspējas skārienekrāns ļauj iestatīt fokusu un uzņemt attēlu tikai ar vienu pieskārienu, kā arī nodrošina ērtu pāreju no vienas funkcijas uz citu. NIKKOR objektīvs ar 6x optisko tālummaiņu ļauj ērti uzņemt gan grupas, gan tuvplānus, bet izklaidējoši filtru efekti, piemēram, krāsas izvēle, ļauj uz vietas bagātināt uzņemtos attēlus.

COOLPIX S4300 tiek piedāvāts četrās krāsās: sudrabotā, melnā, sarkanā un baltā.

Papildu funkcijas: COOLPIX S3300

• VR (vibrāciju samazināšana) ar objektīva pārbīdi: uzņemiet vienmērīgus attēlus un filmas, pateicoties Nikon automātiskajai vibrāciju samazināšanas tehnoloģijai, kura reāllaikā mazina kameras drebēšanas izraisīto efektu.
• Retušas izvēlne: uzlabojiet attēlus jau kamerā, izmantojot dažādus filtru efektus. Izvēlne piedāvā interesantas opcijas, piemēram, izvēles krāsu, kas pārveido attēlu melnbaltā uzņēmumā un pēc tam izvēlētajā vietā ļauj pievienot krāsas zibsni, vai arī krustveida rastru, kurš spilgtiem objektiem piešķir zvaigznes starojuma efektu.
• 18 sižeta režīmi: automātiski iestata optimālos kameras parametrus populāriem uzņemšanas veidiem, efektiem un vietām. Iegūstiet lieliskus uzņēmumus, vienkārši izvēloties situācijai atbilstošu uzņemšanas režīmu.
• Ātrs un precīzs AF: ja vēlaties uzņemt objektus, kuri neatrodas kadra centrā, jūs varat pārslēgt kameru darbam ar 99 punktu autofokusu, lai iegūtu īpaši asus attēlus.
• Ātrs ieslēgšanas laiks: kamera ir gatava uzņemšanai jau 0,8 sekundēs, kas ļauj tai bez problēmām iemūžināt ātri gaistošus mirkļus.
• Objekta paredzēšanas AF: ļauj tvert asus attēlus arī tad, ja objekti nav nekustīgi. Objekta paredzēšanas AF – kamera fokusēsies uz atlasītā objekta, pat ja šis objekts pārvietosies.
• Bezvadu datu pārraide: saderīga ar Eye-Fi X2 (vai jaunākām) kartēm. Pārsūtiet savus digitālos fotoattēlus (JPEG formātā) tieši uz savu tālruni vai datoru, pēc tam izveidojiet savienojumu ar internetu , lai izmantotu Nikon attēlu kopīgošanas servisa my Picturetown sniegtās priekšrocības.
• EXPEED C2 attēlu apstrādes sistēma nodrošina uzlabotu videoklipu ierakstu, augstu jutību un maksimālu attēla kvalitāti.

Papildu funkcijas: COOLPIX S4300

• VR (vibrāciju samazināšana) ar objektīva pārbīdi: ļauj uzņemt vienmērīgus attēlus un filmas, pateicoties Nikon automātiskajai vibrāciju samazināšanas tehnoloģijai, kura reāllaikā mazina kameras drebēšanas izraisīto efektu.
• Skaidru 720p videoklipu ieraksts
• Retušas izvēlne: uzlabojiet attēlus jau kamerā, izmantojot dažādus filtru efektus. Izvēlne piedāvā interesantas opcijas, piemēram, izvēles krāsu, kas pārveido attēlu melnbaltā uzņēmumā un pēc tam izvēlētajā vietā ļauj pievienot krāsas zibsni, vai arī krustveida rastru, kurš spilgtiem objektiem piešķir zvaigznes starojuma efektu.
• Bezvadu datu pārraide: saderīga ar Eye-Fi X2 (vai jaunākām) kartēm. Pārsūtiet savus digitālos fotoattēlus (JPEG formātā) tieši uz savu tālruni vai datoru, pēc tam izveidojiet savienojumu ar internetu , lai izmantotu Nikon attēlu kopīgošanas servisa my Picturetown sniegtās priekšrocības.
• EXPEED C2 attēlu apstrādes sistēma nodrošina uzlabotu videoklipu ierakstu, augstu jutību un maksimālu attēla kvalitāti.

ViewNX 2

ViewNX 2 ir visaptveroša programmatūras pakete, kas ļauj lietotājiem ātri un ērti lejupielādēt, pārskatīt, rediģēt un kopīgot attēlus un filmas. ViewNX 2, kas izstrādāta pamatojoties uz populārās programmatūras ViewNX, ir lietotājam draudzīgs komplekts, kas piedāvā daudz plašākas iespējas nekā datora operētājsistēmā iekļautās lietotnes. Programmatūrā iestrādātās jaunās filmu rediģēšanas funkcijas tiešā veidā ir aizgūtas no godalgotā Nikon digitālo spoguļkameru piedāvājuma un dod lietotājam iespēju uzņemt pārsteidzošus videokadrus. ViewNX 2 ir instalēta visās Nikon digitālajās kamerās un to var arī lejupielādēt bez maksas.

EXPEED C2

Oriģinālā EXPEED attēlu apstrādes sistēma ietver visu pieredzi un tehnoloģijas, ko Nikon uzkrājusi un veidojusi savā garajā darbības vēsturē. Tagad visjaunākajā Nikon izstrādātajā sistēmā EXPEED C2 tālāk pilnveidotas attēlu uzņemšanas iespējas, uzlabota filmu uzņemšana, paaugstināta jutība un attēlu kvalitāte. EXPEED C2 pastiprina sensora veiktspēju, ļaujot uzņemt nepārspējamus attēlus un videoklipus ar skaidrām, dzīvīgām krāsām, samazinātu troksni un vienmērīgu toņu pāreju.

Nikon my Picturetown

Tagad jūs varat veidot un droši saglabāt savu fotoattēlu kopijas, izmantojot my Picturetown (www.mypicturetown.com) – bezmaksas tiešsaistes digitālo fotoattēlu uzglabāšanas un kopīgošanas servisu, ko jums nodrošina Nikon. Tas ļauj ērti dalīties fotoatmiņās ar draugiem un sakārtot vērtīgos attēlus tiešsaistes kolekcijās. Jūsu rīcībā bez maksas tiek nodota vieta uz servera 2 GB apjomā, kuru varat izmantot tūkstošiem fotoatmiņu fragmentu glabāšanai, bet, ja pietrūkst brīvas vietas, jebkurā brīdī varat savu kontu paplašināt līdz Zelta kontam, lai gūtu iespēju uzglabāt vēl vairāk fotoattēlu.