COOLPIX P510Nikon Europe iepazīstina ar divām jaunām kamerām, kuras izceļas ar īpaši plašu tālummaiņas diapazonu. COOLPIX P510, plašu popularitāti guvušā modeļa COOLPIX P500 jaunā versija, ir aprīkota ar pārsteidzošu 42x optiskās tālummaiņas NIKKOR objektīvu, kura demonstrē jaudīgu 1000 mm īpašā telefoto fokusa attālumu līdz pat 24 mm platleņķim. Kamera aprīkota ar 16 megapikseļu, no aizmugures izgaismotu CMOS sensoru un uzlabotu vibrāciju samazināšanu ar objektīva pārbīdi. 16 megapikseļu L810, kas ir modeļa COOLPIX L120 līnijas turpinājums, nonāk tuvāk darbībai nekā jebkad iepriekš, pateicoties 26x sevišķi plata leņķa optiskās tālummaiņas objektīvam.

"Ar jauno, rekorda cienīgo fokusa attālumu 1 000 mm, P510 spēj tvert detaļas, kuras būs grūti uztvert ar jebkuru citu kameru. Attēlu asumu palīdz nodrošināt vibrāciju samazināšana ar objektīva pārbīdi," komentē Nikolā Žilē (Nicolas Gillet), Nikon Europe patēriņa produktu ražošanas menedžeris. "Savukārt L810 ir ērti lietojams modelis ar plašāku tālummaiņas diapazonu, lielāku fokusa attālumu un vēl detalizētāku 16 megapikseļu attēla sensoru salīdzinājumā ar tā priekšgājēju COOLPIX L120."

Tālummaiņa pārspēj jebkuras cerības: augstas veiktspējas COOLPIX P510

Teicama ierīce, kurai nav līdzīgu šajā klasē; kompaktā COOLPIX P510 ir aprīkota ar 42x tālummaiņas objektīvu, pagriežamu 921 000 punktu LCD monitoru un iespēju ierakstīt Full HD (1080p) filmas ar stereoskaņu.

Jebkuros apstākļos, gan platleņķa režīmā uzņemot draugu pulciņu, gan tverot maksimāli tuvinātos kadros jūrā draiskojošos delfīnu bariņu, pārsteidzoši plašais COOLPIX P510 tālummaiņas diapazons no platleņķa līdz telefoto noderēs jebkurā situācijā. Kameras no aizmugures izgaismotais 16 megapikseļu CMOS sensors un uzlabotā vibrāciju samazināšana ar objektīva pārbīdi garantē skaidrus attēlus jebkādā apgaismojumā, tādēļ arī pie lielāka fokusa attāluma attēli nebūs izplūduši un visi objekti būs skaidri saskatāmi.

Filmu režīma ieslēgšana ar vienu pieskārienu ļauj ērti pāriet no nekustīgu attēlu uzņemšanas uz filmēšanu Full HD (1080p) režīmā ar stereoskaņu. Optiskās tālummaiņas un autofokusēšanas funkcijas darbojas arī filmēšanas režīmā un COOLPIX P510 var ierakstīt video gan palēnināti, gan paātrināti – līdz pat 120 kadriem sekundē (VGA). Filmas var uzņemt iFrame formātā, bet iebūvēts HDMI savienotājs ļauj kameru tiešā veidā pieslēgt HDTV, lai tūdaļ pēc uzņemšanas jūs kopā ar ģimeni un draugiem varētu noskatīties filmas vai apskatīt attēlus.

Pagriežams augstas izšķirtspējas LCD monitors ļauj jums izkopt radošās dotības, dodot iespēju uzņemt attēlus gan no augšas, gan no apakšas, lai mainītu skata perspektīvu. Iebūvēta GPS precīzi reģistrē attēla uzņemšanas vietu un ieraksta šo informāciju ģeotagā.

COOLPIX P510 tiek piedāvāts trīs krāsās: melnā, sarkanā un tumši pelēkā.

Uzticama kamera par pieņemamu cenu: COOLPIX L810

COOLPIX L810

Aprīkota ar plašas tālummaiņas objektīvu un iespēju ierakstīt video 720p režīmā, COOLPIX L810 piedāvā ērti lietojamu, mūsdienīgu tehnoloģiju, kas ļauj bez problēmām tvert dzīves nozīmīgākos brīžus. Vienkāršais automātiskais režīms ikreiz pielāgo fotokameras iestatījumus apgaismojumam uzņemšanas vietā, tādējādi atvieglojot attēlu uzņemšanu.

NIKKOR sevišķi plata leņķa objektīvs ar 26x tālummaiņu un fokusa attālumu 22,5 – 585 mm spēs tvert visu – no kalnu ainavām līdz pat attālām aktivitātēm. Tostarp jaunas konstrukcijas sānos izvietota vadības svira nodrošina vienmērīgu, stabilu tālummaiņu visā fokusa attāluma diapazonā neatkarīgi no tā, vai jūs uzņemat filmu vai nekustīgus attēlus, bet VR (vibrāciju samazināšana) ar objektīva pārbīdi novērš kameras drebēšanas efektu. Savukārt 16 megapikseļu CCD attēlu sensors un četras automātiskās pretizplūšanas funkcijas parūpējas, lai katrs attēls būtu ass.

Kameru darbina parastās AA tipa baterijas, tāpēc jums nav jāuztraucas par barošanas avotu nedz uzturoties mājās, nedz dodoties ārzemju ceļojumā.

COOLPIX L810 tiek piedāvāts četrās krāsās: melnā, sarkanā, zilā un silti pelēkā.

P510: Papildu funkcijas

- Automātiskais HDR režīms: tver attēlus ar iespaidīgām tonālajām detaļām jebkurā situācijā, ja jūs strādājat HDR režīmā. Viena aizvara atbrīvošanas cikla laikā kamera uzņem divus attēlus ar atšķirīgu ekspozīcijas laiku, lai iegūtu rezultējošo attēlu ar plašu dinamisko diapazonu un bagātīgām krāsu gradācijām.

- Ērta panorāmas uzņemšana 360/180: ļauj uzņemt dinamiskas panorāmas gan horizontālā, gan vertikālā plaknē.

- 3D uzņemšanas režīms: ļauj no jebkura nekustīga objekta veidot trīsdimensiju attēlu, kuru var apskatīt televizorā vai datorā ar 3D atskaņošanas funkciju. Kamera apvieno divus attēlus, kas uzņemti no dažādiem skatu punktiem; otrais attēls tiek uzņemta automātiski, ja kamera konstatē, ka jūs atrodaties vajadzīgajā vietā.

- Nepārtrauktā uzņemšana lielā ātrumā: ļauj uzņemt līdz pat 5 pilnas izšķirtspējas attēliem ar ātrumu 6 kadri sekundē vai arī līdz pat 30 pilnas izšķirtspējas attēliem ar ātrumu 1 kadrs sekundē.

- Režīmu ciparripa ar manuālajiem ekspozīcijas režīmiem (P/S/A/M) un lietotāja režīmu, ar kura palīdzību jūs nekavējoties varat atjaunot iecienītos kameras iestatījumus.

- Bezvadu datu pārraide: saderīga ar Eye-Fi X2 (vai jaunākām) kartēm. Pārsūtiet savus digitālos fotoattēlus (JPEG formātā) tieši uz savu tālruni vai datoru, pēc tam izveidojiet savienojumu ar internetu , lai izmantotu Nikon attēlu kopīgošanas servisa my Picturetown sniegtās priekšrocības.

- Retušas izvēlne: uzlabojiet attēlus jau kamerā, izmantojot dažādus filtru efektus. Izvēlne piedāvā interesantas opcijas, piemēram, izvēles krāsu, kas pārveido attēlu melnbaltā uzņēmumā un pēc tam izvēlētajā vietā ļauj pievienot krāsas zibsni, vai arī krustveida rastru, kurš spilgtiem objektiem piešķir zvaigznes starojuma efektu.

L810: Papildu funkcijas

- Skaidra 720p videoieraksts: ļauj bez problēmām iemūžināt notikumus jūsu dzīvē. Atsevišķa videoieraksta poga ļauj ērti sākt ierakstu, un jūs varat filmēšanas laikā izmantot optisko tālummaiņu kopā ar autofokusēšanu.

- Pretizplūšana: Objektīva pārbīdes VR (vibrācijas samazināšana) samazina kameras drebēšanas efektu. Augsta ISO (līdz 1600) gaismas jutība skaidriem attēliem nepietiekama apgaismojuma apstākļos. Kustības uztveršana kompensē kameras un objekta kustību. Labākā uzņēmuma selektors (BSS) atlasa asāko no maksimāli 10 secīgi veiktiem uzņēmumiem.

- 3D uzņemšanas režīms: ļauj veidot trīsdimensiju attēlu, kuru var apskatīt televizorā vai datorā ar 3D atskaņošanas funkciju.

- Ērta kopīgošana: kameru var tiešā veidā pieslēgt HDTV, izmantojot iebūvēto HDMI savienojumu.

- Viedportretēšanas sistēma: ļauj katru reizi iegūt perfektus portretus. Izmantojot smaida taimeri, fotogrāfija tiek uzņemta, kad jūsu objekts smaida. Mirkšķināšanas brīdinājums iedarbojas, ja kādam ir aizvērtas acis. Sejas krāsas izlīdzināšana pielāgo nevienmērīgus objekta sejas ādas toņus, lai iegūtu vienmērīgāku sejas krāsu. Zibspuldzes izraisīto sarkano acu efektu novērš speciāla funkcija.

- Bezvadu datu pārraide: saderīga ar Eye-Fi X2 (vai jaunākām) kartēm. Pārsūtiet savus digitālos fotoattēlus (JPEG formātā) tieši uz savu tālruni vai datoru, pēc tam izveidojiet savienojumu ar internetu , lai izmantotu Nikon attēlu kopīgošanas servisa my Picturetown sniegtās priekšrocības.

ViewNX 2

ViewNX 2 ir visaptveroša programmatūras pakete, kas ļauj lietotājiem ātri un ērti lejupielādēt, pārskatīt, rediģēt un kopīgot attēlus un filmas. ViewNX 2, kas izstrādāta pamatojoties uz populārās programmatūras ViewNX, ir lietotājam draudzīgs komplekts, kas piedāvā daudz plašākas iespējas nekā datora operētājsistēmā iekļautās lietotnes. Programmatūrā iestrādātās jaunās filmu rediģēšanas funkcijas tiešā veidā ir aizgūtas no godalgotā Nikon digitālo spoguļkameru piedāvājuma un dod lietotājam iespēju uzņemt pārsteidzošus videokadrus. ViewNX 2 ir instalēta visās Nikon digitālajās kamerās un to var arī lejupielādēt bez maksas.

EXPEED C2

Oriģinālā EXPEED attēlu apstrādes sistēma ietver visu pieredzi un tehnoloģijas, ko Nikon uzkrājusi un veidojusi savā garajā darbības vēsturē. Tagad visjaunākajā Nikon izstrādātajā sistēmā EXPEED C2 tālāk pilnveidotas attēlu uzņemšanas iespējas, uzlabota filmu uzņemšana, paaugstināta jutība un attēlu kvalitāte. EXPEED C2 pastiprina sensora veiktspēju, ļaujot uzņemt nepārspējamus attēlus un videoklipus ar skaidrām, dzīvīgām krāsām, samazinātu troksni un vienmērīgu toņu pāreju.

Nikon my Picturetown

Tagad jūs varat veidot un droši saglabāt savu fotoattēlu kopijas, izmantojot my Picturetown (www.mypicturetown.com) – bezmaksas tiešsaistes digitālo fotoattēlu uzglabāšanas un kopīgošanas servisu, ko jums nodrošina Nikon. Tas ļauj ērti dalīties fotoatmiņās ar draugiem un sakārtot vērtīgos attēlus tiešsaistes kolekcijās. Jūsu rīcībā bez maksas tiek nodota vieta uz servera 2 GB apjomā, kuru varat izmantot tūkstošiem fotoatmiņu fragmentu glabāšanai, bet, ja pietrūkst brīvas vietas, jebkurā brīdī varat savu kontu paplašināt līdz Zelta kontam, lai gūtu iespēju uzglabāt vēl vairāk fotoattēlu.