COOLPIX S2600Nikon Europe piedāvā jūsu vērtējumam trīs jaunas kompaktkameras, kuras papildina COOLPIX kameru klāstu. Trijotni veido COOLPIX S2600, sevišķi plāna 14 megapikseļu kamera ar 5x optisko tālummaiņu, vienkāršā COOLPIX L25 ar vieglo automātisko režīmu un funkcionālā COOLPIX L26 ar 16 megapikseļiem un viena pieskāriena videoierakstu.

"Visi trīs jaunie modeļi dod iespēju viegli apgūt fotografēšanas pamatus," komentē Nikolā Žilē (Nicolas Gillet), Nikon Europe Patēriņa produktu ražošanas menedžeris. "COOLPIX S2600 ir neliela, taču tā piedāvā bagātīgu funkciju klāstu – platleņķa tālummaiņu, skaidru videoierakstu un plašu automātisko pretizplūšanas funkciju izvēli; savukārt modeļi COOLPIX L25 un COOLPIX L26 padara lietas vienkāršākas, piedāvājot viedu automātisko tehnoloģiju, kura nodrošina lieliskus attēlus un video jebkurā situācijā."

Vienkārša un stilīga reizē: COOLPIX S2600

Kameras biezums nepārsniedz 19,5 mm un tādēļ COOLPIX S2600 var ērti ievietot kabatā un visur ņemt līdzi, lai jūs nekad nepalaistu garām iespēju iemūžināt svarīgu dzīves brīdi. Sākot ar vakarēšanu draugu pulkā līdz pat mazuļa pirmajam smaidam – visus nozīmīgākos dzīves mirkļus jūs varat saglabāt skaidros, dzidros attēlos vai 720p video.

COOLPIX S2600 precīzais NIKKOR platleņķa objektīvs ar 5x tālummaiņu kopā ar 14 megapikseļu attēla sensoru nodrošina neticami detalizētus attēlus, kurus iespējams bez problēmām palielināt. Kameru ir ērti pārnēsāt, un, pateicoties vairākām automātiskajām funkcijām, arī uzņemšana nesagādā nekādas grūtības. Vienkāršais automātiskais režīms optimizē visus kameras iestatījumus atbilstoši apgaismojumam, kādā jūs uzņemat attēlu, bet sižeta automātiskā izvēle iestata vispiemērotākā sižeta režīmu. Tostarp četras dažādas pretizplūšanas tehnoloģijas, tajā skaitā e-VR (vibrāciju samazināšana), palīdz automātiski izvairīties no izplūdušiem attēliem.

Ja jūs vēlaties radoši izpausties, kamerā iebūvētā retušas izvēlne bez datora izmantošanas ļaus veikt nelielu attēlu retušu, piemēram, krāsu izvēli, kas pārvērš attēlu vienkrāsainā un pēc tam pievieno krāsas zibsni jūsu izvēlētajā vietā.
COOLPIX S2600 tiek piedāvāts sešās krāsās: sudrabotā, melnā, sarkanā un rozā, kā arī īpašā violetā vai melnā korpusā ar līniju rakstu.

Viegls iesākums: COOLPIX L25

COOLPIX L25

Ikvienam, kurš sper pirmos soļus fotografēšanā, COOLPIX L25 palīdz bez pūlēm uzņemt lieliskus attēlus un video. Vienkārši vadības elementi un vieda automātiskā tehnoloģija palīdz šai 10 megapikseļu kamerai visai gudri apstrādāt attēlus, tādēļ lietotājam nav jāapgūst visi sīkumi.

Vienkāršais automātiskais režīms optimizē visus kameras iestatījumus atkarībā no apgaismojuma, kurā jūs uzņemat attēlus, tādēļ jūsu attēli vienmēr atstās iespaidu. Iebūvētā elektroniskā vibrāciju samazināšana un kustības uztveršana mazina kameras drebēšanas efektu, bet viedportretēšanas sistēma piedāvā tādas funkcijas kā smaida taimeri un sejas krāsas izlīdzināšanu, kas garantē perfektus portretus katru reizi.

COOLPIX L25 platleņķa objektīvs ar 5x tālummaiņu spēj tvert visu – no skaidriem tuvplāniem līdz pārsteidzošiem grupu attēliem, bet lielais 7,5 cm (3,0 collu) LCD displejs ļauj ērti apskatīt uzņemtos attēlus. Kameru darbina parastās AA tipa baterijas, kas atvieglo tās izmantošanu un ļauj kameru bez problēmām visur nēsāt līdzi.

COOLPIX L25 tiek ražota četrās krāsās: sudrabotā, melnā, sarkanā un baltā

Svarīgiem notikumiem jūsu dzīvē: COOLPIX L26

COOLPIX L26

COOLPIX L26 ir vēl viena pārsteidzoši viegli lietojama kamera, kura padara attēlu un videoklipu uzņemšanu par īstu baudu. Pateicoties 16 megapikseļiem, NIKKOR platleņķa objektīvam ar 5x optisko tālummaiņu, 7,5 cm (3,0 collu) LCD monitoram un 720p videoierakstam, šī kamera var piedāvāt visu nepieciešamo dzīves svarīgāko brīžu iemūžināšanai.

Vienkāršais automātiskais režīms un videoieraksts ar vienu pieskārienu padara attēlu uzņemšanu un videoklipu filmēšanu par īstu baudu. No tuvplāniem līdz kopējiem ģimenes uzņēmumiem, lielais megapikseļu daudzums un skaidrais NIKKOR objektīvs ar 5x optisko tālummaiņu nodrošina skaidrus attēlus, no kuriem var iegūt iespaidīgus tuvinājumus. Jūs varat ātri augšupielādēt attēlus un videoklipus tiešā ceļā jūsu tālrunī vai datorā, lai tos varētu ērti kopīgot ar ģimeni vai draugiem.
COOLPIX L26 pieejama trijās krāsās: sudrabainā, melnā un sarkanā.

ViewNX 2

ViewNX 2 ir visaptveroša programmatūras pakete, kas ļauj lietotājiem ātri un ērti lejupielādēt, pārskatīt, rediģēt un kopīgot attēlus un filmas. ViewNX 2, kas izstrādāta pamatojoties uz populārās programmatūras ViewNX, ir lietotājam draudzīgs komplekts, kas piedāvā daudz plašākas iespējas nekā datora operētājsistēmā iekļautās lietotnes. Programmatūrā iestrādātās jaunās filmu rediģēšanas funkcijas tiešā veidā ir aizgūtas no godalgotā Nikon digitālo spoguļkameru piedāvājuma un dod lietotājam iespēju uzņemt pārsteidzošus videokadrus. ViewNX 2 ir instalēta visās Nikon digitālajās kamerās un to var arī lejupielādēt bez maksas.

EXPEED C2

Oriģinālā EXPEED attēlu apstrādes sistēma ietver visu pieredzi un tehnoloģijas, ko Nikon uzkrājusi un veidojusi savā garajā darbības vēsturē. Tagad visjaunākajā Nikon izstrādātajā sistēmā EXPEED C2 tālāk pilnveidotas attēlu uzņemšanas iespējas, uzlabota filmu uzņemšana, paaugstināta jutība un attēlu kvalitāte. EXPEED C2 pastiprina sensora veiktspēju, ļaujot uzņemt nepārspējamus attēlus un videoklipus ar skaidrām, dzīvīgām krāsām, samazinātu troksni un vienmērīgu toņu pāreju.

Nikon my Picturetown

Tagad jūs varat veidot un droši saglabāt savu fotoattēlu kopijas, izmantojot my Picturetown (www.mypicturetown.com) – bezmaksas tiešsaistes digitālo fotoattēlu uzglabāšanas un kopīgošanas servisu, ko jums nodrošina Nikon. Tas ļauj ērti dalīties fotoatmiņās ar draugiem un sakārtot vērtīgos attēlus tiešsaistes kolekcijās. Jūsu rīcībā bez maksas tiek nodota vieta uz servera 2 GB apjomā, kuru varat izmantot tūkstošiem fotoatmiņu fragmentu glabāšanai, bet, ja pietrūkst brīvas vietas, jebkurā brīdī varat savu kontu paplašināt līdz Zelta kontam, lai gūtu iespēju uzglabāt vēl vairāk fotoattēlu.