COOLPIX S9300Nikon Europe iepazīstina ar divām jaunām, plaša tālummaiņas diapazona kamerām, kuras ideāli piemērotas ceļojumiem, sporta notikumiem, koncertiem un citiem pasākumiem. Plānais COOLPIX S9300 tver visu, pateicoties NIKKOR objektīvam ar 18x optisko tālummaiņu, 16 megapikseļu CMOS attēla sensoram ar izgaismojumu no aizmugures, vibrāciju samazināšanai ar objektīva pārbīdi, Full HD filmu ierakstam, 7,5 cm (3,0 collu) LCD monitoram un iebūvētam GPS. Pievilcīgā COOLPIX S6300 aprīkota ar NIKKOR objektīvu ar 10x optisko tālummaiņu, 16 megapikseļu CMOS attēla sensoru ar izgaismojumu no aizmugures, vibrāciju samazināšanu ar objektīva pārbīdi, Full HD filmu ierakstu.

"Gan COOLPIX S9300, gan S6300 piedāvā stilīgu veidu, kā iemūžināt jūsu ceļojuma hroniku," komentē Nikolā Žilē (Nicolas Gillet), Nikon Europe BV patēriņa produkcijas ražojumu menedžeris. "Neatkarīgi no tā, vai jūs uzņemat attēlus vai Full HD video no tuvplāna līdz lielam attālumam, šīs jaunās COOLPIX kameras ar palielinātu tālummaiņu visu paveiks atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Neviltotu sajūsmu izraisīs arī jaunās, mūsdienīgās funkcijas, piemēram, automātiskais HDR režīms, 3D iespējas un iebūvētais GPS."

Savā klasē nepārspēta tālummaiņa: COOLPIX S9300

Plānajā (30,6 mm tā visbiezākajā daļā) COOLPIX S9300 korpusā slēpjas vismodernākā tehnoloģija, kura padara šo 16 megapikseļu kameru unikālu. Perfekti piemērots izmantošanai jebkurā situācijā, kameras NIKKOR objektīvs ar 18x tālummaiņu (25 – 450 mm pārklājums) bez pūlēm tver gan attālinātu darbību, gan atklātus tuvplānus. Tostarp vibrāciju samazināšana ar objektīva pārbīdi nodrošina asus rezultātus un neizplūdušus attēlus 7, 5 cm (3”) augstas izšķirtspējas (921 tūkst. punktu) LCD displejā ar skaidru krāsu tehnoloģiju, kas ļauj jums ērti iekadrēt attēlu.

Uzlabota ieraksta funkcija ļauj topošajiem kinooperatoriem uzņemt videoklipus, pauzēt un pēc tam atsākt uzņemšanu, bet kamera to visu apvieno vienā, nepārtrauktā filmas fragmentā. Ērta panorāmas uzņemšana ļauj uzņemt dinamiskas panorāmas gan horizontālā, gan vertikālā plaknē. Iebūvētā GPS sistēma ļauj jums jebkurā brīdī marķēt attēlus, izmantojot ģeotagus, vai arī izsekot veikto maršrutu.

COOLPIX S9300 tiek piedāvāts četrās krāsās: sarkanā, sudrabainā, melnā un zilā.

Spilgts un pievilcīgs: COOLPIX S6300 ar paplašinātu tālummaiņu

COOLPIX S6300

Piedāvājot perfektu izmeklēta stila un augsto tehnoloģiju priekšrocību kombināciju, COOLPIX S6300 ir eleganta izvēle tiem, kas vēlas ērti lietojamu un visur līdz nēsājamu kameru. Savdabīga dizaina kamera, kas pieejama visās varavīksnes krāsās, sākot no rozā līdz pat zeltainai un zilai, tā ir ideāla līdzņemšanai itin visur. NIKKOR objektīvs ar 10x optisko tālummaiņu tver neaizmirstamus mirkļus bez piepūles no platleņķa grupu uzņēmumiem līdz pat pārsteidzošiem tuvplāniem, bet no aizmugures izgaismotais CMOS attēla sensors garantē izcili detalizētus un skaidrus attēlus pat nepietiekamā apgaismojumā.

Tiem, kuri vēlas gūt patiesu baudījumu fotografējot, COOLPIX S6300 piedāvā 3D attēlu uzņemšanas iespēju. Atsevišķais 3D uzņemšanas režīms apvieno vienā divus no dažādām vietām uzņemtus attēlus, lai iegūtu 3D attēlu, kuru var atskaņot ar 3D saderīgā televizorā vai datorā. Iebūvētie attēlu pēcapstrādes filtri ļauj jums radoši izpausties, piemēram, krāsas izvēle pārveido attēlu par vienkrāsainu, bet pēc tam jūsu izvēlētajam objektam pievieno krāsas zibsni.

Kad darbības tveršanai ar vienu mirkli ir par maz, COOLPIX S6300 ar vienu pieskārienu pogai var pārslēgt Full HD (1080p) video uzņemšanas režīmā, bet katrs no 19 sižetu režīmiem automātiski pielāgo kameras iestatījumus izplatītākajiem uzņemšanas stiliem, efektiem un vietām.

COOLPIX S6300 tiek piedāvāts sešās krāsās: Melnā, sudrabainā, sarkanā, rozā, zeltainā un zilā; kamera būs pieejama par

ViewNX 2

ViewNX 2 ir visaptveroša programmatūras pakete, kas ļauj lietotājiem ātri un ērti lejupielādēt, pārskatīt, rediģēt un kopīgot attēlus un filmas. ViewNX 2, kas izstrādāta pamatojoties uz populārās programmatūras ViewNX, ir lietotājam draudzīgs komplekts, kas piedāvā daudz plašākas iespējas nekā datora operētājsistēmā iekļautās lietotnes. Programmatūrā iestrādātās jaunās filmu rediģēšanas funkcijas tiešā veidā ir aizgūtas no godalgotā Nikon digitālo spoguļkameru piedāvājuma un dod lietotājam iespēju uzņemt pārsteidzošus videokadrus. ViewNX 2 ir instalēta visās Nikon digitālajās kamerās un to var arī lejupielādēt bez maksas.

EXPEED C2

Oriģinālā EXPEED attēlu apstrādes sistēma ietver visu pieredzi un tehnoloģijas, ko Nikon uzkrājusi un veidojusi savā garajā darbības vēsturē. Tagad visjaunākajā Nikon izstrādātajā sistēmā EXPEED C2 tālāk pilnveidotas attēlu uzņemšanas iespējas, uzlabota filmu uzņemšana, paaugstināta jutība un attēlu kvalitāte. EXPEED C2 pastiprina sensora veiktspēju, ļaujot uzņemt nepārspējamus attēlus un videoklipus ar skaidrām, dzīvīgām krāsām, samazinātu troksni un vienmērīgu toņu pāreju.

Nikon my Picturetown

Tagad jūs varat veidot un droši saglabāt savu fotoattēlu kopijas, izmantojot my Picturetown (www.mypicturetown.com) – bezmaksas tiešsaistes digitālo fotoattēlu uzglabāšanas un kopīgošanas servisu, ko jums nodrošina Nikon. Tas ļauj ērti dalīties fotoatmiņās ar draugiem un sakārtot vērtīgos attēlus tiešsaistes kolekcijās. Jūsu rīcībā bez maksas tiek nodota vieta uz servera 2 GB apjomā, kuru varat izmantot tūkstošiem fotoatmiņu fragmentu glabāšanai, bet, ja pietrūkst brīvas vietas, jebkurā brīdī varat savu kontu paplašināt līdz Zelta kontam, lai gūtu iespēju uzglabāt vēl vairāk fotoattēlu.