Canon POWERSHOT A4000 IS FSLCanon iepazīstina ar jaunāko daudzveidīgu, modernu un viegli lietojamu PowerShot A sērijas modeļu klāstu, kas palīdzēs lietotājiem jebkurā laikā un vietā uzņemt satriecošus attēlus un HD filmas.

Seši jaunie Canon PowerShot A sērijas modeļi ietver PowerShot A810 un PowerShot A1300, līdzņemšanai parocīgas kameras, kas apvieno Canon vadošo attēla kvalitāti un vienkāršu funkcionalitāti un nodrošina daudzveidīgu atbalstu, lai uzņemtu it visu – no ģimenes kopbildēm līdz ārtelpu pasākumiem. Ārkārtīgi smalkās un modernās PowerShot A2300 un PowerShot A2400 IS ir ideāli piemērotas stilīgiem lietotājiem, kuri vēlas iemūžināt saviesīgus pasākumus foto un HD kvalitātes video attēlos. Jaunais PowerShot A3400 IS ir pirmais Canon PowerShot A sērijas modelis ar 7,5 cm (3 collu) skārienjutīgu LCD displeju pielāgojamai, intuitīvai vadībai. PowerShot A4000 IS ir pirmais PowerShot A sērijas modelis ar jaudīgu 8x optisko tālummaiņu, kas ļauj lietotājiem vēl vairāk pietuvināt darbību.

Izcila kvalitāte visiem

Jaunos PowerShot A sērijas modeļus raksturo dažādas Canon vadošās attēlveidošanas tehnoloģijas, lai neatkarīgi no ainas un objekta – dzimšanas dienas svinībām vai ģimenes brīvdienām – uzņemtu lieliskus kadrus, kurus kopīgot ar draugiem un tuviniekiem. Katram modelim ir 16,0 MP sensors un Canon uzlabotais DIGIC 4 procesors, kas nodrošina skaidru, detalizētu attēlu uzņemšanu dabiskās krāsās.

Jaunajiem modeļiem ir 28 mm platleņķa objektīvs, kas palīdz ainā ietvert vairāk - no grupu attēliem līdz saistošām ainavām. PowerShot A810, PowerShot A1300, PowerShot A2300, PowerShot A2400 IS un PowerShot A3400 IS 5x optiskā tālummaiņa ļauj lietotājiem tuvināt attālus objektus. Lielākai objektu pietuvināšanai PowerShot A4000 IS ir jaudīga 8x optiskā tālummaiņa smalkā, kompaktā korpusā, ko ērti iemest somā, lai, dodoties apskatīt pilsētu vai ejot uz ballīti, ar kameru piekļūtu vēl tuvāk darbības centram.

Lai mazinātu kameras sakustēšanās efektu, katram jaunajam modelim ir Canon jaunākā attēlu stabilizācijas tehnika. Atpazīstot kustību un apvienojot vairākus kadrus vienā skaidrā attēlā, Digital IS režīms PowerShot A810, PowerShot A1300 un PowerShot A2300 samazina miglainumu un uzņem asus, skaidrus attēlus. Vēl labāku stabilizāciju PowerShot A2400 IS, PowerShot A3400 IS un PowerShot A4000 IS nodrošina optiskais IS ar gudro IS tehnoloģiju. Uzņemot video ar draugiem vai plaukstošiem ziediem, gudrā IS automātiski atpazīst gan ainas, gan objekta veidu un pielāgo vienu no sešiem dažādiem IS režīmiem, lai nodrošinātu vislabāko iespējamo rezultātu.

Bez piepūles uzņemiet HD filmas un fotoattēlus

Lai nekad nenokavētu dzīves svarīgākos mirkļus – no bērna pirmajiem solīšiem līdz gredzenu mīšanai kāzu dienā –, visi jaunie PowerShot A sērijas modeļi var nekavējoties ierakstīt HD filmu (720p), pateicoties īpašajai Movie Record pogai.

Lai bez piepūles "notēmētu un knipsētu", Smart Auto režīms atpazīst 32 dažādas ainas. To var nekavējoties aktivēt no jebkura uzņemšanas režīma, nospiežot jauno pogu Auto. Tādējādi lietotāji var droši eksperimentēt ar uzņemšanas režīmiem, lai nekavējoties atgrieztos pie Smart Auto režīma. Face Detection tehnoloģija padara draugu un tuvinieku portretu uzņemšanu vēl vieglāku, automātiski fokusējot kadrā sejas un pielāgojot ekspozīciju, lai ādas toņi būtu dabiskāki.

Tie, kuri vēlas uzzināt vairāk par jaunās kameras funkcijām un uzņemšanas režīmiem, var izmantot pogu Help, kas nekavējoties ataino ekrānā vadlīnijas. Jaunajiem modeļiem ir arī Canon Discreet režīms, kas automātiski izslēdz visas kameras skaņas un zibspuldzi.

Ar šo modeļu Canon Creative režīmiem ir viegli būt radošam. Nospiežot pogu, lietotāji var nekavējoties uzņemt attēlus ar sešiem dažādiem radošajiem efektiem. Piemēram, Monochrome portretiem un ainavām piešķir īpašu atmosfēru ar melnbalto, sēpijas vai zilo toņu efektu, savukārt Fish-eye efekts attēliem piešķir jaunu perspektīvu, bet Poster Effect rada retro noskaņu.

PowerShot modelis ikvienam

Canon jaunais PowerShot A sērijas kameru klāsts piedāvā labu risinājumu par pieņemamu cenu gandrīz ikvienam lietotājam, kurš meklē ērti lietojamu funkcionalitāti apvienojumā ar Canon atzīto attēla kvalitāti.

Jaunie PowerShot A810 un PowerShot A1300 modeļi darbojas ar parastajām AA baterijām un ir lielisks risinājums taupīgiem lietotājiem, kuri meklē uzticamu kompaktkameru, ko visur ņemt līdzi. Papildus Canon jaunāko attēlveidošanas tehnoloģiju klāstam šiem modeļiem ir 6,8 cm (2,7 collu) LCD displejs, kas ir ideāli piemērots foto un video attēlu kadrēšanai un aplūkošanai. PowerShot A1300 piedāvā optiska skatu meklētāja pievienoto vērtību, saskaņojot fotografēšanas stilu tiem, kuri izvēlas šādu kadrēšanas veidu.

PowerShot A2300 ir stilīga kamera moderniem cilvēkiem. Tā ir pieejama četrās mūsdienīgās krāsās ar stilīgu, vieglu un smalku metāla korpusu, kas palīdz lietotājam izcelties pūlī. Litija jonu akumulators nodrošina, ka PowerShot A2300 dizains ir smalks un kompakts.

PowerShot A2400 IS modelim ar tikpat lielisku dizainu četrās dabiskās krāsās ir jaunākā Canon tehnoloģija, tai skaitā optiskais IS un gudrais IS, kas novērš kameras sakustēšanos un miglainumu, uzņemot kustībā vai izmantojot tālummaiņu.

PowerShot A3400 IS ir izcili parametri, kas ne tikai ietver pirmo PowerShot A sērijas 7,5 cm (3,0 collu) skārienjutīgo LCD displeju, bet arī īpašās Auto, Help un Movie Record pogas vēl ērtākai un intuitīvākai vadībai. Reaģējošais skārienjutīgais ekrāns nodrošina vēl vairāk jaudas pirkstu galos; ar Touch Shutter funkciju lietotāji var pielāgot fokusu un aktivēt aizslēgu, lai uzņemtu kadru, savukārt Touch AF fokusējas noteiktos kadra laukos, vienkārši pieskaroties ekrānam.

Jaunās PowerShot A sērijas priekšgalā ir PowerShot A4000 IS, pirmais PowerShot A sērijas modelis ar 8x optiskās tālummaiņas objektīvu. PowerShot A4000 IS metāla korpuss ir pieejams četrās krāsās. Šis modelis ir ideāli piemērots stilīgiem lietotājiem, kuri vēlas apvienot izcilus rezultātus un modernu aksesuāru, ko var paņemt visur līdzi.

Pievienojieties CANON iMAGE GATEWAY kopienai

Jauno modeļu īpašnieki var pievienoties atjauninātajam CANON iMAGE GATEWAY, tiešsaistes vietnei attēlu kopīgošanai, kas tagad piedāvā 10 GB lielu vietu pat pilnas izšķirtspējas attēlu uzglabāšanai. Ērtā saskarne ļauj lietotājiem meklēt attēlus, veidot apvienotus foto un video albumus, kuros iespējams saņemt draugu komentārus, un tieši kopīgot albumus e-pastā vai sociālajos portālos.

PowerShot A810 – galvenie parametri:

• 16 MP

• 5x 28 mm platleņķa objektīvi

• HD filmas (720p)

• Smart Auto (32 ainas)

• Help poga

Canon PowerShot A810

PowerShot A1300 – galvenie parametri:

• 16 MP

• 5x 28 mm platleņķa objektīvi

• Optiskais skatu meklētājs

• HD filmas (720p)

• Smart Auto (32 ainas)

Canon PowerShot A1300

PowerShot A2300 – galvenie parametri:

• 16 MP

• 5x 28 mm platleņķa objektīvi

• Smart Auto (32 ainas)

• HD filmas (720p)

• Litija jonu akumulators

Canon POWERSHOT A2300

PowerShot A2400 IS – galvenie parametri:

• 16 MP

• 5x 28 mm platleņķa objektīvi

• Gudrā IS

• Smart Auto (32 ainas)

• Litija jonu akumulators

Canon POWERSHOT A2400 IS

PowerShot A3400 IS – galvenie parametri:

• 16 MP

• 5x 28 mm platleņķa objektīvs, gudrā IS

• Liels 7,5 (3,0 collu) skārienjutīgs ekrāns

• Smart Auto (32 ainas)

• HD filmas

Canon PowerShot A3400 IS

PowerShot A4000 IS – galvenie parametri:

• 28 mm, 8x tālummaiņa

• Gudrā IS

• 16 MP

• HD filmas

• Liels 7,5 (3,0 collu) LCD

Canon POWERSHOT A4000 IS FSL