Panasonic Lumix FZ60Kompānija Panasonic ir nākusi klajā ar jaunu fotokameru DMC-FZ60 (FZ62) no populārās LUMIX FZ sērijas, ar jaudīgu optisku tālummaiņu un lielisku vadāmību, tostarp manuālo vadību fotografēšanas režīmā un video ierakstu pilna HD režīmā.

Jaunais 25 mm ultra platleņķa LEICA DC VARIO-ELMARIT objektīvs ar jaudīgo 24x optisko tālummaiņu un Panasonic Black Box nano virsmas pārklājuma tehnoloģiju samazina gaismas atstarojumu, kurš izraisa ēnas un atspulgus. Jaudīgā 24x optiskā tālummaiņa (35 mm kameras ekvivalents: 25-600 mm) var tikt palielināta līdz 48x ekvivalentam, izmantojot inteliģentās tālummaiņas funkciju un intelektuālās izšķirtspējas tehnoloģiju, kas ļauj saglabāt attēlu kvalitāti, pat izmantojot digitālo tālummaiņu.

Jaunais 16.1 megapikseļu augsti jutīgais MOS sensors un uzlabotais Venus Engine attēlu procesors nodrošina ātru reakciju un augstu attēlu kvalitāti, pat veicot video ierakstu augsta jutīguma režīmā. Tas nodrošina ātru sērijveida fotografēšanu – 10 kadru sekundē pilnā izšķirtspējā* un ātro autofokusu, kas ļauj iegūt dinamiskus uzņēmumus, turklāt reakcijas laiks ir tikai 0.9 sekundes. DMC-FZ60 (FZ62) veic 1920 x 1080 60i (NTSC) / 50i (PAL) pilna HD video ierakstus** AVCHD / MP4 formātā ar augstas kvalitātes stereo skaņu. Jaudīgā 24x optiskā tālummaiņa un manuālā kontrole ir pieejama arī video režīmā. POWER optiskais attēla stabilizētājs ar aktīvo režīmu efektīvi samazina attēlu izplūšanu, pat veicot video ierakstus.

Lai gan jaunā kamera piedāvā iA režīmu iesācējiem, tā atbilst arī pieredzējušāku lietotāju vajadzībām. Papildus P/A/S/M režīmam, kamerai ir arī plašs radošu režīmu klāsts, piemēram, radošā kontrole un foto stils, kas padara fotogrāfijas un video uzņēmumus vēl reālākus, atkarībā no lietotāja radošiem nodomiem.

Pateicoties lieliskajai optiskajai un digitālajai veiktspējai, DMC-FZ60 (FZ62) ir piemērota plašam lietotāju spektram – no iesācējiem līdz pieredzējušajiem lietotājiem. Tā ļauj iemūžināt neaizmirstamus brīžus fotogrāfijās un video ierakstos gan iekštelpās, gan ārpus tām.

* Maks. 3 attēli.

** Sensor jauda ir 30 p (NTSC) / 25 p (PAL).

Citas īpašības

-3.0 - collu 460 000 - punktu Wide Viewing Angle Intelligent šķidro kristālu displejs

- HDR (High Dynamic Range) režīms

- panorāmas fotografēšanas režīms

- 3D fotografēšanas režīms

- Papildu aksesuāri (telekonvertors, tuvplāna lēca, objektīva adapteris, neitrāla blīvuma filtrs, polarizācijas filtrs, aizsargfiltrs, bateriju bloks, mīkstais futrālis, soma utt.)

Panasonic Lumix FZ60 top