panasonic lumix sz5 wifiKompānija Panasonic izstrādājusi jaunu, plānu, un stilīgu kameru LUMIX SZ5 , kas ir darbināma ar Wi-Fi palīdzību. Tāpat tai ir augsta savienojamības pakāpe, kas ļauj lietotājam dalīties savos brīnišķīgajos brīžos ar draugiem un radiem.

Arvien pieaugot blogu un sociālo tīklu popularitātei, LUMIX SZ5 piedāvā plašas savienojamības iespējas – no Wi-Fi un DLNA līdz viedtāļruņu savietojamībai, kas padara foto un video izvietošanu internetā tik vieglu kā nekad līdz šim. Piedāvājot tālvadības iespējas caur viedtālruni, arī 14 megapikseļu sensoru un 10x optisko tālummaiņu, LUMIX SZ5 ļauj uzlabot ikdienas fotografēšanas kvalitāti.

Viedtālruņa tālvadība

LUMIX SZ5 ir perfekts lietotāja viedtālruņa partneris, un var būt pievienots bez vadiem, pārvēršot viedtālruņa ekrānu par tiešsaistes skatu meklētāju. Izmantojot Remote Live View funkciju viedtālrunī, lietotājs var kontrolēt kameras tālummaiņu un slēdzi tieši no ierīces, kas ļauj viegli uzņemt fotogrāfijas, turot kameru virs galvas vai ceļu līmenī, kā arī uzņemt pašportrētus un cilvēku grupas. Lietotājs var izmantot arī savu viedtālruni, lai atveidotu un rediģētu attēlus no kameras un dalītos tajos ar draugiem un tiešsaistes sociālo mediju platformām, tādām kā Facebook, Picasa, Flickr, YouTube un Twitter.

Jautrība, radoša fotogrāfija

Pateicoties 14 megapikseļu sensoram, 10x optiskajai tālummaiņai un 25 mm platleņķa objektīvam LEICA DC VARIO-ELMER, LUMIX SZ5 nodrošina nepieciešamo funkcionalitāti, lai radītu skaistus attēlus. Papildus viedtālruņa tālvadības iespējām, LUMIX SZ5 nodrošina arī daudz citu režīmu un funkciju, lai padarītu lietotāja fotouzņēmumus radošākus un piešķirtu tiem individuālu pieskārienu.

Dalieties savos brīnišķīgos brīžos tūlīt

Sebastians Drouverts (Sebastian Drawert), LUMIX produktu mārketinga menedžeris, Panasonic Consumer Marketing Europe: "SZ5 Live View funkcijas atver pilnīgi jaunu fotogrāfijas iespēju un fotografēšanas leņķu pasauli. Ja esat pieradis fotografēt un veikt video ierakstus no viedtālruņa, tad LUMIX SZ5 sniedz jums būtiski uzlabotu attēlu kvalitāti, ļaujot viegli dalīties šajos attēlos ar jūsu draugiem un ģimenes locekļiem. Plašas savienojamības iespējas nozīmē, ka jūs varat viegli skatīt fotouzņēmumus un video ierakstus jūsu viedtālrunī vai VIERA televizorā, vai arī ielādēt tos attēlu un video koplietošanas vietnēs un citos sociālajos tīklos. Jaunā fotokamera LUMIX SZ5 ir piesātināta ar funkcijām un režīmiem, kas padara jūsu ikdienas fotografēšanas pieredzi radošāku, un tādēļ tā ir perfekta izvēle jautrai fotografēšanai katru dienu."

Galvenās īpašības:

Viedtālruņa tālvadība: pateicoties uzlabotajai viedtālruņa savietojamībai, lietotājs var izmantot LUMIX SZ5 Live View funkciju un kontrolēt tālummaiņu un slēdzi tieši no Android vai iOS ierīces. Lietotājs var arī lietot savu viedtālruni, lai tieši rediģētu attēlus, un izmantot GPS funkcionalitāti, lai atzīmētu vietu, kur veikts uzņēmums.

Wi-Fi savienojamība nodrošina vieglu attēlu koplietošanu: izmantojot Bezvadu aizsargāto iestatījumu (Wireless Protected Setup), kurš ir aktīvā režīmā pat tad, kad tiek lietots viedtālrunis, lietotājs var droši, ātri un viegli pārraidīt datus uz iecienītām ierīcēm.

Mājas tīkla funkcionalitāte: pateicoties DLNA funkcionalitātei, LUMIX SZ5 spēj sadalīt attēlus un videoierakstus uz dažādām savietojamām ierīcēm. Lietotājs var attālināti skatīt attēlus Smart VIERA televizorā un pārraidīt attēlus un video ierakstus uz citām mājas ierīcēm.

Uzlabojiet ikdienas fotografēšanas kvalitāti: pateicoties 14 megapikseļu sensoram, 10x optiskajam palielinājumam, 25 mm platleņķa objektīvam LEICA DC VARIO-ELMER un 720 p MP4 filmu ieraksta funkcijai, LUMIX SZ5 nodrošina detalizētu attēlu un video uzņemšanu, lai kur lietotājs būtu.

panasonic lumix sz5