Panasonic LZ20Kompānija Panasonic laidusi klajā jaunāko papildinājumu super-zoom kompakto digitālo kameru klāstā – LUMIX FZ200 un LUMIX LZ20. Jaunās kameras ir ātrdarbīgas, kas ļauj iemūžināt negaidītus notikumus ar lielisku attēla kvalitāti. Pateicoties izcilajai veiktspējai, LEICA DC objektīvam ar lielu optisko tālummaiņu un pilna HD videoieraksta iespējai lietotājs var viegli un precīzi iemūžināt dažādus notikumus.

Pilnveidojiet savas prasmes kopā ar LEICA DC objektīvu

LUMIX FZ200 ekskluzīvais LEICA DC objektīvs ar 24 x optisko tālummaiņu ļauj lietotājam pilnveidot fotogrāfijas, jo F 2.8 diafragmas atvērums ir pieejams visā tālummaiņas diapazonā. Pateicoties šim plašajam tālummaiņas diapazonam, kā arī Panasonic optiskajai attēlu stabilizācijas tehnoloģijai POWER O.I.S., FZ200 nodrošina skaidrus, asus, neizplūdušus uzņēmumus, vienalga, vai lietotājs vēro putnus vai fotografē sporta sacensības. Turklāt 25 mm ultra platleņķa objektīvam ir gandrīz divreiz lielāks fotografēšanas lauks nekā standarta 35 mm objektīvam, kas ļauj iegūt plašu ainavu un pilsētu skatu uzlabotus uzņēmumus.

Savukārt LUMIX LZ20 ir aprīkota ar jaudīgu 25 mm ultra platleņķa objektīvu ar 21x optisko tālummaiņu (35 mm kameras ekvivalents: 25-525 mm) un optisko attēla stabilizētāju. Bet 16 megapikseļu augstas izšķirtspējas CCD un uzlabotais LSI attēlu procesors nodrošina augstas kvalitātes fotogrāfijas un video ierakstus.

Fotografēšana vāja apgaismojuma apstākļos

Paplašinot veiktspējas robežas vāja apgaismojuma apstākļos, LUMIX FZ200 uzlabotais 12 megapikseļu MOS sensors un Venus Engine attēlu procesors palielina gan jutīgumu, gan attēlu apstrādes ātrumu. Attēlu uzņemšana ir pieejama ar ISO līdz pat 6400.

Ātra fotografēšana, jebkur

Papildus plašajam tālummaiņas diapazonam un attēla kvalitātes priekšrocībām, LUMIX FZ200 ātrdarbīgā funkcionalitāte nozīmē, ka lietotājs nepalaidīs garām fotografēšanai vispiemērotāko brīdi. Ar ātrdarbīgo autofokusu lietotājs var precīzi iemūžināt dinamiskus momentus, bet sērijveida fotografēšana ar ātrumu 12 kadru sekundē, ar pilnu izšķirtspēju nozīmē, ka iespējams iemūžināt kustībā sporta zvaigznes vai dabu.

Radošā kontrole – jūsu rokās

LUMIX FZ200 piedāvā plašu iespēju klāstu, kas ļauj maksimāli palielināt kreativitātes līmeni un kontroli pār kameru ar fiksētu objektīvu. Tā ir uzlabotā panorāmas fotografēšanas funkcija, kas lieliski noder ainavu un lielu arhitektūras objektu iemūžināšanai. Turklāt kamera piedāvā fotografēšanu 3D formātā un uzlabotās rediģēšanas iespējas ieraksta režīmā un radošās retušēšanas funkciju atveidošanas režīmā.

Panasonic FZ200