Šomēnes Nikon par pieņemamu cenu piedāvā dzīvās dabas vērotājiem ierobežotā skaitā ražotu komplektu digitālo fotoattēlu uzņemšanai, izmantojot tālskati. Šajā plašajā komplektā iekļauta rūpīgi izvēlēts lauka tālskatis, okulārs, digitālā kamera un digiskopēšanas adapters. Būdama gan fotokameru, gan sporta optikas ražotāja, Nikon spēj unikālā veidā apvienot fotografēšanas tehnoloģiju ar augstākās klases optiku, kas no liela attāluma spēj tvert visaizraujošākos dabas mirkļus.

Jaunajā komplektā digitālo fotoattēlu uzņemšanai, izmantojot tālskati, iekļauts vieglais PROSTAFF 5 Fieldscope 60-A, okulārs Eyepiece SEP-25 un digitālā kamera COOLPIX P310 ar digiskopēšanas adapteri. Izliektais PROSTAFF lauka tālskatis nodrošina ērtu skatīšanos guļus, sēdus un stāvus, bet 60 mm objektīvs garantē plašu skata lauku un vienlaikus ir arī viegli pārnēsājams. Lauka tālskata konstrukcijā ir iekļauti elementi ar daudzslāņu pārklājumu spilgtiem attēliem ar augstu kontrastu, dabisku krāsu atainojumu un uzlabotu krāsu aberācijas samazināšanu.

COOLPIX P310 pievienošana komplektam spēj iespaidīgus skatus pārvērst brīnišķīgās atmiņās, tverot nekustīgus attēlus un ierakstot 1080p HD video ar stereoskaņu. Kamera ir aprīkota ar objektīva pārbīdes VR (vibrāciju samazināšanas) attēla stabilizāciju, lai fotogrāfijas vienmēr būtu asas, ar no aizmugures izgaismotu 16 megapikseļu CMOS attēla sensoru, kas nodrošina sevišķi spilgtus attēlus ar augstu kontrastu.

Dabas novērojumiem nepieciešama nepārspējama optiskā veiktspēja no saullēkta līdz pat saulrietam un P310 augstākās kvalitātes optikas objektīvs ar ātru apertūras atvērumu, 4,2x optisko tālummaiņu un 24 mm platleņķa aptvērumu piedāvā visu radošā potenciāla attīstībai dzīvās dabas fotografēšanā.

Komplektā iekļauti:
- PROSTAFF 5 Fieldscope 60-A ar somiņu
- Eyepiece SEP-25
- Fieldscope (āra okulāru) digitālās kameras brakete FSB-8 ar garu vadības kabeli
- COOLPIX P310 ar pārnēsāšanas siksnu, bateriju un baterijas lādētāju.