canon eos 6DRīga, Latvija, 2012.gada 17.septembris – šodien Canon iepazīstina ar jaunāko EOS DSLR aizrautīgiem amatieriem – EOS 6D. Līdzīga izmēra un svara kā EOS 60D, EOS 6D ir pasaulē vieglākāi DSLR kamera ar pilnkadra CMOS sensoru, tādēļ tā ir ideāli piemērota lietošanai ceļojumu laikā, kā arī portretu un ainavu uzņemšanai. Šis modelis aizsāk jaunu pieeju Canon pilnkadra izstrādājumu klāstam, kas piemērots tiem, kuri vēlas lielāku kontroli pār lauka dziļumu, vai veidot iespaidīgākus fotouzņēmumus ar EOS sistēmu plašo platleņķa EF objektīvu klāstu.

EOS 6D apvieno jaudīgu pilnkadra attēlveidošanas sistēmu un izcilu sniegumu vājā apgaismojumā ar kompaktu, izturīgu un vieglu dizainu. Pirmo reizi EOS modelī ir iekļauta Wi-Fii un GPSiii savienojamība, ļaujot ceļojošiem fotogrāfiem uzņemt satriecošus attēlus, atzīmēt atrašanās vietu un pārsūtīt tos uz datoru, mākoni vai viedtālruņiem, izmantojot bezvadu savienojumu.

Lieliski attēli jebkādā vidē

Izmantojot 25 gadu laikā radītās EOS inovācijas, EOS 6D ir jauns 20,2 MP pilnkadra CMOS sensors, kas ļauj izgatavot plakāta izmēra izdrukas vai pēcapstrādes laikā veidot labāku kompozīciju, nezaudējot kvalitāti. Iebūvētais ISO diapazons 100 – 25 600 (paplašināms līdz 50 – 102 400) ļauj viegli uzņemt asus, dabiskus kadrus ļoti vājā apgaismojumā.

Jaunā 11 punktu AF sistēma piedāvā līdz šim jaudīgāko Canon AF sistēmas sniegumu vājā apgaismojumā. Ar fokusēšanu līdz EV-3, kas ir ekvivalenta mēnessgaismai, objekti ir fokusā pat vissarežģītākajos apgaismojuma apstākļos, ļaujot tumsā uzņemt ainavas vai portretus un iemūžināt ainas patieso noskaņu ar minimāliem traucējumiem.

Izpaudiet savu jaunradi

Pilnkadra sensors nodrošina lielāku kontroli pār portretu lauka dziļumu, ļaujot fotogrāfiem viegli izcelt savus objektus ar pievilcīgi izpludinātu fonu. EOS 6D ļauj fotogrāfiem izmantot pilnu platleņķa EF objektīvu potenciālu, lai uzņemtu vissmalkākās ainavu detaļas ar modeļiem no 8 mm līdz 800 mm. Turklāt jaudīgā DIGIC 5+ attēlu apstrāde piedāvā dažādus automātiskus režīmus un radošas uzņemšanas funkcijas, papildinot pilnībā manuālo vadību, lai dažādiem lietotājiem piedāvātu izcilu pielāgojamību.

EOS 6D ir visdažādākās funkcijas, lai palīdzētu fotogrāfiem uzņemt izcilas kvalitātes ainavas un portretus. HDR sniedz iespēju sarežģītos apgaismojuma apstākļos uztvert gan spilgtos, gan ēnainos laukus, savukārt Multiple Exposures ļauj fotogrāfiem kamerā vienā attēlā apvienot līdz deviņām atsevišķām ekspozīcijām, radot dramatisku gala rezultātu. Kluss uzņemšanas režīms piedāvā piemērotāku līdzekli neuzkrītošai kāzu vai portretu iemūžināšanai, un ar vienas ass elektronisko līmeni, kam var piekļūt skatu meklētājā vai LCD ekrānā, var nodrošināt līdzenu horizonta līmeni attēla kadrēšanas laikā.

Radīta kopīgošanai

Būdama pirmā EOS ar integrētu Wi-Fi savienojamību, EOS 6D ļauj fotogrāfiem nekavējoties kopīgot uzņēmumus. Attēlus ar bezvadu pieslēgumu var pārsūtīt uz ārējām glabāšanas ierīcēm, augšupielādēt Facebook un YouTube, vai izdrukāt, izmantojot Canon printeri ar iespējotu Wi-Fi. Attēlus un video var aplūkot lielā ekrānā arī HDTV ar DLNA. Bezvadu savienojums ar viedtālruni ļauj fotogrāfiem attālināti vadīt kameru, pielāgot uzņemšanas iestatījumus un fokusu pirms attālās aizslēga nospiešanas un uzņemtā attēla apskatīšanas.

Izmantojot EOS 6D integrēto GPS, attēliem uzņemšanas laikā var atzīmēt atrašanās vietas informāciju. Ceļotāji var detalizēti fiksēt savu ceļojumu, izmantojot GPS Logger funkciju, lai izsekotu maršrutam. To var atainot ar iekļauto Map Utility programmatūru.

Izturīgs, intuitīvs dizains

Ar tikai 144,5 x 110,5 x 71,2 mm un 770 giv EOS 6D ir līdz šim kompaktākā pilnkadra EOS DSLR kamera. Izturīgs pret putekļiem un mitrumu, daļēji no magnija veidotais korpuss, nodrošina labu aizsardzību un intuitīvu pogu izkārtojumu ērtai vadībai. Fotogrāfi var apskatīt satriecoši detalizētus uzņēmumus ar dabiskām krāsām arī lielajā, augstas izšķirtspējas 7,7 cm (3,0 collu) Clear View LCD ekrānā, kam ir uzlabota pretatspīduma funkcija, lai attēlus varētu aplūkot arī spilgtā apgaismojumā un no krasiem leņķiem.

Jauns akumulatora turētājs BG-E13 nodrošina papildu jaudu ilgākai uzņemšanai, vienlaikus ļaujot ērti uzņemt gan horizontāli, gan vertikāli orientētus attēlus. Izmantojot divus LP-E6 akumulatorus, akumulatora turētājs nodrošina divkāršu uzņēmumu skaitu, turklāt papildu ērtību un pielāgojamības nolūkā to var izmantot arī ar AA baterijām.

EOS 6D - galvenās funkcijas

• Pilnkadra 20,2 MP sensors

• Izturīga, viegla konstrukcija

• Maks. ISO 25 600 (paplašināms līdz ISO 102 400)

• 11 punktu AF jutība līdz -3EV

• GPS3 ieraksta atrašanās vietu

• Wi-Fi2 failu pārsūtīšana un tālvadība

• Full-HD video

i Izlaišanas brīdī, atbilstoši Canon pētījumam (2012.gada 17.septembrī)

ii Wi-Fi atbalsts dažādām ierīcēm un reģioniem atšķiras

iii GPS izmantošana dažās valstīs vai reģionos var būt ierobežota. GPS izmantošanai jāatbilst valsts un reģiona, kurā tas tiek izmantots, likumiem un noteikumiem, ieskaitot elektronikas izmantošanas ierobežojumus

iv Atbilstoši CIPA vadlīnijām (690 g tikai korpuss).

canon eos 6D