SEL20F18G ILCE 7M3 Situation2Sony pilnkadra E bajonetes objektīvu plašajam klāstam šodien pievienojas jauna G LensTM sērija ar FE 20mm F1.8 G (modelis SEL20F18G). Objektīvs FE 20mm F1.8 G ar G Lens izšķirtspēju un bokē efektu ir kompakts, viegls un īpaši plats - visplašākais pilnkadra fiksētais objektīvs E-bajonetes klāstā, sniedzot vairāk brīvības fotografēt dabas un zvaigžņu ainavas, kā arī uzņemt iespaidīgus video.
Gudrais objektīvs sastāv no diviem AA (uzlaboti asfēriskiem) elementiem, trīs ED (īpaši zemas dispersijas) stikla elementiem, kas efektīvi novērš hromatiskās aberācijas un nodrošina augstu attēla kvalitāti no viena stūra līdz otram pat pie maksimālās apertūras F1.8. Ar to var uzņemt arī lieliskus tuvplānus ar minimālo fokusa attālumu 0,19 metri (maksimālais palielinājums: 0,2 reizes), un tas nodrošina arī skaistu bokē.
Kompaktais dizains un daudzpusība FE 20mm F1.8 G padara par perfektu ikdienas izvēli visdažādāko stilu fotogrāfiem un videogrāfiem. Mazais izmērs un vieglais svars (tikai 373 g) ļauj to viegli pārnēsāt, lai izmantotu ar kompaktajiem E bajonetes korpusiem kā labi sabalansētas sistēmas daļu, kas ir ideāli piemērota izmantošanai uz statīva vai pievienojamiem gripiem.
Turklāt divu XD (ārkārtīgi dinamisko) lineāro motoru izmantošana nodrošina ātru, precīzu un klusu automātisko fokusēšanu, gan uzņemot fotoattēlus, gan video.
FE 20mm F1.8 G ir būvēts tā, lai būtu izturīgs pret putekļiem un mitrumu, tam ir fluora priekšējā elementa pārklājums un tas ir ļoti uzticams un viegli lietojams. Tam ir pielāgojama fokusa fiksēšanas poga un diafragmas atvēruma gredzens ar klikšķa ieslēgšanu/izslēgšanu. Tas ir savietojams arī ar dažādiem 67 mm filtriem, kas nodrošina radošu pārvaldību.
“Viens no galvenajiem mūsu objektīvu attīstības stratēģijas pīlāriem ir klientu vēlmes. Ļoti daudzi ainavu fotogrāfi, kas fotografē ar mūsu E-bajonetes sistēmu, ir lūguši ātru, īpaši platu fiksēta attāluma (prime) objektīvu, kas būtu ārkārtīgi viegls un daudzpusīgs, ” pauž Jans Salmons Legaņērs (Yann Salmon Legagneur), Sony Europe digitālās attēlveidošanas produktu mārketinga direktors. “Mēs jūtam, ka jaunais modelis SEL20F18G ir šis lieliskās kombinācijas iemiesojums, kas apvieno attēla kvalitāti, vieglu pārnēsājamību, izcilu AF sniegumu, kā arī cenu. Būdams piemērots video uzņemšanai gan ar pilnkadra, gan APS-C korpusiem, tas ir svarīgs papildinājums mūsu objektīvu klāstam.”
FE 20mm F1.8 G būs pieejams no šī gada marta un maksās aptuveni 1100 eiro.

SEL20F18G ILCE 7M3 Situation1