Sony SLT-A99Sony iepazīstinās ar jaunākajiem un līdz šim spēcīgākajiem attēlveides produktiem pirmajā starptautiskajā foto un video tehnikas izstādē no 9.-11.novembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala.

Izcila kvalitāte un pilna kadra attēla sensora radošā elastība šoruden pieejama vairāk Sony ciparu kamerās nekā jebkad agrāk. Ar 35mm pilna kadra attēlu sensoru var lepoties ne tikai jaunā α99 caurspīdīgā spoguļa kamera, bet arī neparastā Cyber-shot™ RX1 kompaktkamera.

Sony stendā būs iespējams iepazīties ne tikai ar plašu foto kameru un piederumu klāstu, bet arī tikties ar izpletņlēcēju Kasparu Sproģi, kurš stāstīs, kādas grūtības jāpārvar, lai būtu iespējams filmēt un fotografēt, lecot no 4 km augstuma.

SLT-A99 pilna kadra caurspīdīgā spoguļa kamera

Ar nepacietību gaidītā α99 ir pirmā Sony caurspīdīgā spoguļa kamera, kurai ir pilna kadra 35mm Exmor CMOS attēla sensors ar izšķirtspēju 24,3 megapikseļi. Tā ir viena no vieglākajām pilna kadra ciparu kamerām ar maināmajiem objektīviem. α99 ir pavisam jauna duālā AF sistēma, kas nodrošina īpaši ātru, precīzu autofokusu, kas spēj izsekot objektu pat tad, ja tas nonāk ārpus 19 punktu AF apgabala.

α99 apmierinās profesionālu filmu veidotāju vajadzības – kamera var lepoties ar 'kinematogrāfisko gēnu' no pasaulē vadošajām Sony profesionālajām filmu kamerām un augstākās klases videokamerām. Pilna kadra Full HD 50p/25p (pārslēdzama uz 60p/24p) video ieraksti papildina nepārtraukts AF, profesionālas audio iespējas un nepārtraukta ierakste, izmantojot abus kameras atmiņas karšu slotus.

NEX-6 maināmo objektīvu sistēmas kamera

Sony NEX-6

Sony atzinīgi novērtēto NEX kompaktsistēmas kameru sēriju šoruden papildina foto entuziastiem paredzētā NEX-6. Tā ir ātra kabatas lieluma bezspoguļa hibrīdkamera ar DSLR attēlu kvalitāti. NEX-6 ir 16,1 megapikseļu APS-C lieluma Exmor APS HD CMOS sensors. Apvienojumā ar jaudīgo BIONZ attēlu apstrādes procesoru tas nodrošina nevainojamus attēlus ar minimālu graudainību pat tad, kad fotografējat vāji apgaismotās iekštelpās ar paplašinātiem gaismjutības iestatījumiem līdz ISO 25600. NEX-6, tāpat kā arī šoruden nopērkamajai NEX-5R, ir vairāki attēlveides jauninājumi – no ātrās hibrīda AF sistēmas līdz Wi-Fi savienojumam.

Cyber-shot DSC-RX100

Sony RX100

Šī iespaidīgā kompaktkamera, kura saņēmusi EISA godalgu, kā arī iekļauta žurnāla Time 50 labāko 2012. gada izgudrojumu skaitā, nodrošinās izteiksmīgas detaļas un apbrīnojamu attēlu kvalitāti. DSC-RX100 pietuvinās jūs soli tuvāk spoguļkameru kvalitātei, pateicoties tās 1,0 tipa Exmor CMOS sensoram ar izšķirtspēju 20,2 efektīvie megapikseļi un kameras manuālajām iespējām. F1,8 maksimālā objektīva diafragmas atvēruma Vario Sonnar Carl Zeiss objektīvs apvienojumā ar jaunāko BIONZ procesoru padara to par ideālu kompaktkameru vājā apgaismojumā, kā arī ātrai fotografēšanai. Rezultāts ir skaisti, detalizēti attēli un Full HD video. Vēl iespaidīgāk kompaktkamerai ir tas, ka varat iegūt profesionāla izskata fotogrāfijas ar asu objektu uz izpludināta fona.