Sony DSC-RX1Kompaktā fotokamera Sony DSC-RX1 ieguvusi prestižo starptautiskās izstādes Consumer Electronic Show (CES) godalgu kā novatoriskākais produkts ciparu attēlveides kategorijā. Šī kategorija tradicionāli ir viena no svarīgākajām CES Innovation Design and Engineering Awards godalgām, kuras ik gadu Lasvegasā piešķir starptautiskās CES izstādes ietvaros.

CES godalgas tiek piešķirtas no 1976.gada un ļauj izstādes apmeklētājiem iepazīties ar pašiem  modernākajiem risinājumiem dizaina un tehnoloģiju jomā. Produktus vērtā žūrija, kurā ir neatkarīgie industriālie dizaineri, inženieri un specializēto mediju pārstāvji.

Fotokamera Sony Cyber-shot™ DSC-RX1 ir daudzu pasaules fotogrāfu sapņu piepildījums. Fotokamera sver tikai 482 gramus (ar akumulatoru un atmiņas karti), tā ir aprīkota ar 35 mm attēla sensoru un īpaši gaišu objektīvu F2, kura konstrukcijā izmantoti pilnveidoti asfēriskie lēcu elementi. Kompaktā kamera ar plašām fiksētās optikas iespējām brīnišķīgi derēs ceļojumiem un ielu fotogrāfijai, kā arī portretiem un fotografēšanai ikdienā.