Sony NEX-3N SELP1650 flash upĪpaši kompaktā maināmo objektīvu APS-C kamera sver tikai 210 g

• Uzņemiet pašportretus ar 180° grozāmu LCD ekrānu

• Liels 16,1 megapikseļa Exmor APS HD CMOS sensors ar lielu jutību detalizētām fotogrāfijām ar mazu graudainību un Full HD video

• Ar jauno automātisko objektu kadrēšanu vienkārši uzņemt skaistas kompozīcijas

• Viegls un kompakts korpuss ar "uzlecošo" zibspuldzi

Ar kompakto un viegli lietojamo NEX-3N E-mount kameru ar iebūvētu zibspuldzi būs viegli ceļot.

NEX-3N ir reljefa satvēriena vieta, kas droši iegulst rokā. Izteiksmīgo un gaišo 7,5cm LCD ekrānu kadrēšanai acumirklī iespējams pagriezt par 180 grādiem. Jaunais tālummaiņas slēdzis kameras korpusā ļauj ar pirkstu galiem plūstoši mainīt fokusa attālumu ar saderīgiem objektīviem, piemēram, plāno un vieglo SELP1650 objektīvu. Tālummaiņas slēdzis būs lielisks portretu kadrēšanai ar vienu roku, kā arī pieregulēs ciparu tālummaiņu, ja neizmantosiet objektīvu.

Visi nopietnie fotogrāfi zina, ka lieliskas fotogrāfijas sākas ar lielisku kompozīciju. Pilnīgi jaunā automātiskā objektu kadrēšana ļauj jums bez piepūles iegūt rezultātus, kas izskatās labāk un profesionālāk. Kamera novērtē, kas ir ainā – viens cilvēks vai divi, makro vai kustīgi objekti un automātiski veido kadru, lai radītu iespaidīgākas un profesionāli kadrētas kompozīcijas.

NEX-3N ir pasaules mazākā un vieglākā maināmo objektīvu kamera ar lielu APS-C lieluma sensoru, tā sver aptuveni 210 g.*. APS-C sensors tver vairāk gaismas nekā sensors parastajās kompaktkamerās, nodrošinot smalki detalizētas fotogrāfijas un dzīvīgas Full HD filmas. Ar E-mount maināmajiem objektīviem ir viegli radīt profesionālus izplūduša fona efektus, līdzvērtīgus tiem, kurus jūs sasniegtu ar lielākām un masīvākām spoguļkamerām.

Kameras lielais sensors tāpat palielina maksimālo gaismjutību līdz ISO 16000. To papildina pilnveidotais BIONZ procesors, kas izmanto to pašu modulējamo trokšņu samazināšanas algoritmu, kas ir pilna kadra α99 kamerā. Trokšņu samazināšanas un asuma līmeņi individuāli tiek pielāgoti atšķirīgām attēla vietām. Pat ja fotografējat krēslā "no rokas", iegūsit izteiksmīgas fotogrāfijas ar minimālu graudainību, bez nepieciešamības izmantot zibspuldzi.

NEX-3N tāpat ir pirmā Sony NEX maināmo objektīvu kamera, kas atbalsta jauno TRILUMINOS Colour. Jūs iegūsiet būtiski paplašinātu spilgtu, īpaši reālistisku krāsu paleti, kad atskaņosiet video un fotogrāfijas uz jebkura BRAVIA televizora ar TRILUMINOS Display atbalstu.

Lai īstenotu milzīgo NEX-3N radošo potenciālu, šobrīd ir pieejami trīspadsmit augstas kvalitātes E-mount objektīvi. Varat izvēlieties Sony un Carl Zeiss telefoto, tālummaiņas, platleņķa un makro objektīvus, kas būs piemēroti jebkurai fotografēšanas situācijai. Katrs modelis apvieno lielisku optisko sniegumu ar elegantu izskatu. Tāpat ir pieejams pilns Sony saderīgu piederumu klāsts - no stilā saskanīgām somām un siksnām līdz rezerves akumulatoriem.

Vieglā un kompaktā jaunā Sony NEX-3N maināmo objektīvu kamera būs nopērkama no 2013.gada marta par Ls 360.

* Starp maināmo objektīvu kamerām ar APS-C sensoru un "izlecošo" zibspuldzi, 2013.gada februārī.

Tehniskie parametri

NEX-3N

Image sensor Exmor APS HD CMOS with approx. 16.1 effective megapixels

Autofocus system Contrast-detection with 25 AF points

ISO sensitivity range Still images: ISO 200 – 16000

Movies: ISO 200 – 3200 equivalent

Movie recording format AVCHD 50i/25p

Optical viewfinder N/A

LCD screen 7.5cm / 3.0-type 460K-dot; tilt angle up 180°

Continuous shooting 4 fps (approx.)

Picture Effect 11 modes, 15 effects

Dimensions 109.9 x 62.0 x 34.6 mm (approx.)

Weight (with battery and memory card; approx.) 269 g

Weight (body only; approx.) 210 g

Battery life (approx.) 480 shots (CIPA standard)

Connections / interfaces Multi/Micro USB* (allows charging); HDMI Type D

*Supports Micro USB compatible device

Built-in flash GN4; ISO 100•m / (GN6; ISO 200•m)