Sony A58Ciparu SLT kamera ar caurspīdīgā spoguļa tehnoloģiju

• Fiksē sīkas detaļas ar jauno 20,1 megapikseļa Exmor APS HD CMOS sensoru

• Tver ātras kustības ar ātru 8 k/s* uzņemšanu un jauno fiksējošo autofokusu

• Kadrē caur jauno OLED Tru-Finder skatu meklētāju

• Veido kompozīciju kā profesionālis ar jauno automātisko objektu kadrēšanu

* nepārtrauktais AE režīms ar ātruma prioritāti un centra izkadrējumu

Jaunā Sony α58 maināmo objektīvu kamera būs piemērota dzīves spontāno brīžu fiksēšanai. Caurspīdīgā spoguļa tehnoloģija nodrošina ātru uzņemšanu ar precīzu autofokusu. Pat ja esat iesācējs fotografēšanā ar maināmiem objektīviem, jūs iegūsiet daudz labāku attēlu kvalitāti nekā spēj nodrošināt jūsu kompaktkamera, turklāt ar iespējām, ko varētu sagaidīt no krietni dārgākām spoguļkamerām.

α58 "sirds" ir pilnīgi jaunais Exmor APS HD CMOS sensors ar īpaši augstu izšķirtspēju - (aptuveni) 20,1 megapikseli. Apvienojumā ar pilnveidoto BIONZ attēlu apstrādes procesoru, tas nodrošina īpaši detalizētas fotogrāfijas un Full HD video ar minimālu graudainību, turklāt pieejams īpaši plašs gaismjutības diapozons no ISO 100 līdz 16000.

Iespējams izvēlēties no 35 maināmiem A-mount objektīviem (to skaitā diviem tele pārveidotājiem), lai iegūtu nevainojamus attēlus praktiski jebkuros apgaismojuma apstākļos, no vāji apgaismotām iekštelpām līdz krēslas ainām. Pat ja fotografējat "no rokas", SteadyShot INSIDE stabilizācija nodrošina izteiksmīgus un stabilus attēlus, ļaujot jums droši fotografēt ar mazāku slēdža ātrumu vai augstākiem tālummaiņas iestatījumiem, kad bieži jāuztraucas par kameras drebēšanu.

Atšķirībā no parastām DSLR kamerām, Sony SLT kameras izmanto caurspīdīgā spoguļa tehnoloģiju, kas vada gaismu uz galveno attēla sensoru, kā arī atsevišķu autofokusa sensoru. Tas nozīmē, ka objekti ir asi fokusēti visu laiku, kad veidojat kompozīciju ar grozāmo LCD ekrānu vai caur augstas izšķirtspējas un liela kontrasta OLED Tru-Finder skatu meklētāju. Bez kustīga spoguļa, kas varētu palēnināt kameras darbību, jūs iegūstat nepārtrauktu attēla priekšskatījumu ātrā secīgās fotografēšanas laikā vai kamēr ierakstāt Full HD video.

α58 būs piemērota, lai fiksētu, piemēram, sportu, dzīvniekus vai spontānus brīžus, esot kopā ar ģimeni un draugiem. Nepārtrauktais AE režīms ar ātruma prioritāti un centra izkadrējumu ļauj fotografēt ar lielu ātrumu – 8 kadriem sekundē un iegūt asus attēlus. Augstas veiktspējas 15 punktu AF sistēmai tagad ir fiksējošais autofokuss ar ātrāku un precīzāku objektu izsekošanu. Tādejādi tagad varat fiksēt vingrotāja kustības vai dzīvniekus un iegūt izteiksmīgi fokusētus attēlus pat tad, ja jūsu objekts kustās.

Automātiskā portretu kadrēšana tagad ir pilnveidota vēl daudzpusīgākā automātiskā objektu kadrēšanā. Tas jums bez piepūles palīdzēs iegūt rezultātu, kas izskatās labāk un profesionālāk. α58 novērtē, kas redzams ainā – viens cilvēks vai divi, makro vai kustīgi objekti un izseko, iekadrē un apgriež uzņēmumu, lai radītu iespaidīgas un profesionāli kadrētas kompozīcijas. Pateicoties Sony Pixel Super Resolution tehnoloģijai, apgrieztie attēli saglabā to pašu izšķirtspēju kā sākotnējais uzņēmums.

No vadības skalas uzreiz var piekļūt attēlu efektiem, kas ļauj izvēlēties no 15 mākslinieciskiem efektiem, piemēram, Toy Camera, Mono un Partial Colour.

Kadrēšana un fokusēšana caur jauno OLED Tru-Finder skatu meklētāju ir patīkama. Šis gaišais, augstas izšķirtspējas elektroniskais skatu meklētājs precīzi rāda kameras uzstādījumu koriģēšanas rezultātus reāllaikā. Jūs uzreiz redzēsiet rezultātu, koriģējot ekspozīcijas kompensāciju, diafragmas atvērumu, ISO, baltā balansu, attēla efektus un citus parametrus pirms jūs fotografējat, nevis pēc tam. Tas ir lielisks veids, kā izveidot nevainojamu kadru ar pārliecību.

α58 ir pirmā Sony A-mount maināmo objektīvu kamera, kas atbalsta jauno TRILUMINOS Colour. Jūs iegūsiet būtiski paplašinātu spilgtu, īpaši reālistisku krāsu paleti, kad atskaņosiet video un fotogrāfijas uz jebkura BRAVIA televizora ar TRILUMINOS Display atbalstu.

Jaunā Sony α58 maināmo objektīvu kamera ar caurspīdīgā spoguļa tehnoloģiju būs nopērkama no aprīļa par Ls 390.

Tehniskie parametri

SLT-A58

Image Sensor Exmor APS HD CMOS

Effective pixels 20.1 megapixels (approx.)

Sensitivity range ISO 100 – 16000 (25600 with Multi Frame NR)

Autofocus system 15-point phase detection Live View AF with 3 cross sensors; with AF tracking in Tele-zoom Continuous Advance Priority AE mode

Continuous burst shooting (max.) 5 fps (8 fps in Tele-zoom Continuous Advance Priority AE mode)

Movie recording Quick AF Full HD Movie (AVCHD 1920×1080, 50i/25p)

Electronic viewfinder OLED Tru-Finder with 100% field coverage

LCD 460k-dot 6.7 cm (2.7-type) with adjustable angle

Image compositing functions Auto HDR; Hand-held Twilight; Sweep Panorama; Anti Motion Blur; Multi Frame Noise Reduction

Image stabilisation system SteadyShot INSIDE

Built-in flash GN 10

Interfaces HDMI; Multi Interface Shoe; Multi Terminal; Memory Stick Duo / SD card slots

Picture Effect 11 modes, 15 effects

Dimensions 128.6 x 95.5 x 77.7 mm (approx.)

Weight (body only) 492g (approx.)

Shooting stamina Using Tru-Finder: 690 shots

Using LCD: 700 shots