EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STMRīga, Latvija, 2013.gada 6.jūnijs - Šodien Canon papildina savu EF-M objektīvu klāstu ar jauno EF-M 11-22mm f/4-5,6 IS STM. Izstrādāts Canon kompaktsistēmas kamerai, EOS M, šis ir pirmais Canon īpaši plata leņķa EF objektīvs ar optisko IS. EF-M 11-22mm f/4-5,6 IS STM piedāvā plašu platleņķa tālummaiņas diapazonu un jaunu ievelkamu dizainu, un tas ir ideāls papildinājums EOS M lietotājiem, kuri vēlas iemūžināt ainavas un arhitektūru.

Iemūžiniet pilsētu, iemūžiniet pasauli

EF-M 11-22mm f/4-5,6 IS STM ir izstrādāts, lai paplašinātu radošās iespējas un uzņemto objektu klāstu, un tam ir 11-22 mm fokusa attālums, kas nodrošina neticami plašu skata leņķi. Tas ļauj lietotājiem uzņemt apkārtējo vidi, vienlaikus paliekot tuvu objektam – jūs katram kadram varat piešķirt dramatiskumu un īpašu noskaņu.

Savā klasē vadošā optika, kas nodrošina neticamus rezultātus

EF-M 11-22mm f/4-5,6 IS STM, kas izstrādāts, izmantojot jaunākās optiskās tehnoloģijas, ļauj lietotājiem uzņemt neticami detalizētus un kvalitatīvus attēlus. Objektīvs ir izstrādāts atbilstoši Canon profesionālās kvalitātes standartiem. Tajā izmantoti Super Spectra pārklājumi, kas samazina dubultošanos un atspīdumu tā, lai katrs kadrs būtu izdevies. Pateicoties Canon optiskajam IS, kas optimāli samazina attēlu miglainumu, labojot kameras sakustēšanos, attēli ir asi un skaidri. 3 iedaļu aizslēga ātruma priekšrocība nodrošina izcilas kvalitātes fotoattēlus pat nepietiekamā apgaismojumā.

Izmantojot jaunāko dinamiskā IS režīmu, kas samazina kameras sakustēšanās efektus, filmējot kustībā, ir viegli uzņemt vienmērīgas Full HD filmas. Canon gandrīz pilnīgi klusā STM tehnoloģija gādā, lai filmēšanas laikā fokusēšanas troksnis būtu minimāls, tādēļ iespējams izbaudīt izcilajai attēla kvalitātei atbilstošu kristāldzidru skaņu.

Izstrādāts izcilam sniegumam un stilam

Neticami kompakto un vieglo EF-M 11-22mm f/4-5,6 IS STM var ērti ievietot vismazākajā somā vai pat kabatā, lai visur ņemtu līdzi. Jaunais ievelkamais objektīva dizains – pirmo reizi EF objektīvu klāstā – ļauj lietotājiem, nospiežot slēdzi, ievilkt objektīvu korpusā. Tādēļ korpuss ir viegls un kompakts, samazinot objektīva garumu par 13 mm. Integrēts pilna laika manuālās fokusēšanas gredzens ļauj pēc vajadzības precīzi pielāgot fokusu.

Jaunais EF-M 11-22 mm f/4-5,6 IS STM izstrādāts, lai papildinātu EOS M eleganto stilu un tasir pieejams sudraba krāsā. Savukārt fokusēšanas un tālummaiņas gredzeni nodrošina ērtu objektīva satvērienu un vieglu darbību.

EF-M 11-22mm f/4-5,6 IS STM galvenās funkcijas:

• Īpaši plata leņķa 11-22 mm EF-M tālummaiņas objektīvs

• Kompakts, ievelkams objektīva dizains

• Vienmērīga, klusa STM fokusēšana filmējot

• Dynamic IS vienmērīgām filmām

• 3 iedaļu optiskais IS

• Izcila attēlu kvalitāte

• 0,15 m minimālais fokusēšanas attālums

• Manuālas fokusēšanas gredzens