National Geographic cietais disks 120 gadiZiemassvētki ir garām, bet šī varētu būt lieliska dāvana kādā citā jubilejā vai arī pataupīt nākošajiem Ziemassvētkiem. Iespējams kādam tāpat tas interesētu un būs vēlme iegādāties. Tagad tiek piedāvāta unikāla iespēja iegādāties visus National Geographic 120 gadu garumā izdotos žurnālus vienā 160 GB cietajā diskā.
Tas būtu ļoti interesants materiāls, kur ielūkoties, jo apkopota pat 120 gadus veca vēsture - varētu salīdzināt ar mūsdienām.

Tur būs žurnāli, kartes un pats galvenais, ka būs arī pasaulē labākās fotogrāfijas ar National Geographic. Vienīgā problēma, ka pagaidām šis izdevums netiek sūtīts ārpus ASV vai Kanādas, bet gan jau caur kādiem kanāliem būs iespējams to atsūtīt. Digitālais formāts ļaus jums meklēt nepieciešamo fotogrāfiju vai kādu informāciju, kā arī ceļot pa globusu un apskatīt visu, kas apkopots par konkrēto vietu. Tas varētu būt lielisks palīgs ceļojumu plānošanai - uzreiz par konkrēto vietu atradīsiet gan rakstus, gan bildes, gan arī kartes.
Šajā komplektā atradīsiet arī bonusa DVD, kur būs pamācības kā iegūt labākas fotogrāfijas, dažādi aizkadri kā top National Geographic fotogrāfijas un intervijas ar fotogrāfiem.
Tas viss nopērkams National Geographic veikalā par 199.95 USD.