Panasonic GX7Panasonic jaunā fotokamera ar maināmiem objektīviem LUMIX GX7, kuru uzņēmums laiž klajā šodien, lepojas ar klasisku retro dizainu, mūsdienīgākām īpašībām un radošām funkcijām, kas palīdzēs izmainīt Jūsu fotogrāfijas. LUMIX GX7 elegantais dizains atsauc atmiņā klasiskās fotogrāfijas laikmetu, padarot to par perfektu ikdienā lietojamu kameru entuziastam, kuram svarīgs ir stils. Jaunā fotokamera nodrošina kvalitāti un elastīgumu, lai pārvērstu ikdienas ainavas par Jūsu pasaules neatkārtojamu atspoguļojumu.

Ātrums, kas iemūžina negaidīto

Kā zināms, perfekts kadrs ne vienmēr gaidīs Jūs, tādēļ LUMIX GX7 tika radīts ātrumam. Kameras ātrdarbīgais autofokuss ļauj iemūžināt kustīgus sižetus ar izcilu skaidrību un asumu. Savukārt LUMIX GX7 autofokusa kontrasta sistēma piešķirs Jūsu fotogrāfijām vēlamo ātrumu un precizitāti, un tas nozīmē, ka Jūs nekad nepalaidīsiet garām plūstošās detaļas.

Izcili rezultāti jebkuros apgaismojuma apstākļos

Modernā fotogrāfija balstās uz līdzsvarotām kompozīcijām, un LUMIX GX7 nodrošina attēla kvalitāti, kas nepieciešama, lai ik reizi sasniegtu izcilus rezultātus. Jo īpaši labi kamera parāda sevi vāja apgaismojuma apstākļos, ļaujot Jums iemūžināt pilsētas enerģiju naktī vai lauku klusumu rītausmā.

Atmiņas raisošs dizains

LUMIX GX7, kas ir iestrādāta no magnija izgatavotā melnā vai sudrabotā korpusā, izceļas ar augstu kvalitāti un estētiku. Katra kameras detaļa ir radīta tā, lai pastiprinātu izsmalcināto metāla korpusu, nodrošinot tā izturību.

Radošā izvēle

LUMIX GX7 ļauj izpausties Jūsu individualitātei ar radošām funkcijām. Jaunie uzlabotie vienkrāsas un krāsainie filtri ļauj Jums manuāli pieskaņot jebkuru kadru, vai arī izmantot viegli lietojamās radošās funkcijas, tādas kā Creative Panorama, Time Lapse Shot, Stop Motion Animation un Clear Retouch, lai palielinātu Jūsu darbu ekspresivitāti.

Pilns fotografēšanas elastīgums

LUMIX GX7 tika radīts ar mērķi padarīt Jūsu fotografēšanu elastīgu, lai Jūs varētu iemūžināt perfektu attēlu jebkurā situācijā. Veidojiet kompozīciju ar jauno iebūvēto Live skatu meklētāju ar 90 grādu nosveri, kas atgādina par klasisko fotogrāfiju, vai arī augstas izšķirtspējas skārienjutīgu monitoru, kas dod Jums iespēju uzstādīt fokusu un ekspozīciju tikai ar vienu pieskārienu.

Visplašākā objektīvu un piederumu izvēle

Piederēdama pie LUMIX G sistēmas, LUMIX GX7 nodrošinās Jums pieeju pasaulē plašākajam Micro Four Thirds objektīvu un piederumu klāstam. Viens no tiem ir LUMIX G 20 mm / F1.7 II ASPH - H-H020A. Šo modeli raksturo izsmalcinātas funkcijas, kas iestrādātas jaunajā melnā vai sudrabotā korpusā.

Maina fotogrāfiju

Komentē Sebastjans Drouverts (Sebastian Drawert), LUMIX G mārketinga vadītājs Panasonic Consumer Marketing Europe: "Radošiem fotogrāfijas cienītājiem, kuri apzinās dizaina nozīmi, kamera ir kā dzīves sastāvdaļa. Kompānija Panasonic labi apzinās, kādu prieku cilvēkiem sagādā fotografēšana. Mēs izmainām fotografēšanu ar LUMIX G sērijas fotokamerām – radot apvērsumu tirgū ar mazām, vieglām un stilīgām kamerām, kas ļauj iegūt neticami labus uzņēmumus. LUMIX GX7 ir nākamais posms šajā procesā un ir Jūsu labākais pavadonis, kas atbrīvo Jūsu radošo iedvesmu".

Īpašības:

Izcila attēlu kvalitāte: pateicoties 16.0 megapikseļu Live MOS attēlu sensoram un augstas klases Venus Engine attēlu procesoram, LUMIX GX7 nodrošina izcilu attēlu kvalitāti, pat fotografējot nakts laikā.

Stilīgs, ultra kompakts un viegls: klasiska dizaina LUMIX GX7 ir ideāls papildinājums fotogrāfijas entuziastu arsenālam, tas sver tikai 402 gramus kopā ar baterijām un SD karti, un tādēļ ir viegli nēsājams līdzi.

Jūsu radošais palīgs: LUMIX GX7 skaistajā korpusā ir iestrādātas vienkāršas, intuitīvas kontrolierīces un uzlabotās funkcijas, lai palīdzētu Jums gūt vairāk no fotografēšanas. Divas atsevišķas ciparnīcas uz kameras korpusa priekšā un aizmugurē padara fotografēšanu manuālā režīmā ārkārtīgi ērtu, jo piedāvā tādus fotografēšanas režīmus kā Creative Panorama, Time Lapse Shot, Stop Motion Animation un Clear Retouch – papildus Creative Control režīmam, tādējādi sniedzot Jums pavisam 22 filtru efektus, tajā skaitā Rough Monochrome, Silky Monochrome un Monochrome.

Klusa fotografēšana: jaunajai fotokamerai ir klusā slēdža režīms, kas ļauj Jums iemūžināt ielu ainavas, neiztraucējot fotografēšanas objektu.

Uzlabota savienojamība: pateicoties LUMIX GX7's Wi-Fi® savietojamībai ar NFC (Near Field Communication) tehnoloģiju, tūlītēja fotogrāfiju koplietošana vēl nekad nav bijusi tik vienkārša kā ar Jūsu maināmo objektīvu kameru. Jūs varat pievienot kameru savam viedtālrunim vai planšetdatoram tikai ar vienu pieskārienu, kas ļauj viegli augšupielādēt fotogrāfijas un viegli ar tām dalīties. Turklāt Jūs varat lietot savu viedtālruni vai planšetdatoru kā tālvadības pulti, gūstot vēl vairāk radošās brīvības.

Kinofilmām līdzvērtīga video kvalitāte: Panasonic LUMIX G sistēma ir pazīstama ar to, ka paplašina kvalitātes robežas videoierakstiem, kas veikti ar maināmo objektīvu fotokameru, un šī tendence turpinās arī LUMIX GX7. Full HD 1920 x 1080 augstas kvalitātes video ieraksts AVCHD Progressive un MP4 režīmā ar stereo skaņu, un LUMIX GX7 sensora uzlabojumiem nozīmē, ka Jūs varat uzņemt apbrīnojami skaidrus un asus video ierakstus.

Panasonic GX7 aizmugure