Nikon COOLPIX L830Nikon Europe iepazīstina ar četrām jaunām kamerām COOLPIX klāstā: augstas veiktspējas klasiska izskata kameru COOLPIX L830 ar īpaši jaudīgu 34x optisko tālummaiņu un līdz pat 68x Dynamic Fine Zoom tālummaiņu¹ un 16 megapikseļu kameru COOLPIX L29, kam ir vienkāršas vadības pogas un NIKKOR platleņķa 5x tālummaiņas objektīvs. Līdzās šīm kamerām klāstā ir arī 20 megapikseļu kamera COOLPIX L30 ar NIKKOR 5x tālummaiņas objektīvu un 20 megapikseļu kamera COOLPIX L330 ar augstas veiktspējas 26x tālummaiņas objektīvu. Jaunās kameras darbojas ar AA izmēra baterijām, kas ir viegli pieejamas visā pasaulē.

Nikon COOLPIX L830 — piekļūstiet attēlam tuvāk nekā jebkad agrāk
Klasiska izskata 16 megapikseļu kamera COOLPIX L830, kas izstrādāta tiem, kuri meklē viegli lietojamu augstas precizitātes un veiktspējas kameru, nodrošina izcilus rezultātus jebkurā situācijā. Kamera ir lieliski piemērota fotogrāfiem, kuri vēlas radīt izcilus attēlus, fotografējot bez satraukuma.
Kamera COOLPIX L830 ir aprīkota ar īpaši jaudīgu 34x optiskās tālummaiņas objektīvu, kam ir 68x Dynamic Fine Zoom tālummaiņa, kas ļauj pietuvināt divreiz vairāk nekā telefoto objektīvs, vienlaikus saglabājot pilnu attēla izšķirtspēju. Tās vienkāršais automātiskais režīms optimizē kameras iestatījumus lietotāja vietā, un kameras sānos ir novietota tālummaiņas svira, bet video ierakstīšanas funkcija ir izmantojama ar vienu pieskārienu. Jauktā VR (vibrāciju samazināšana) samazina kameras drebēšanas radīto efektu un nodrošina daudz profesionālāku rezultātu, padarot visus spontānos uzņēmumus daudz skaidrākus.
Piešķiriet attēliem savu rokrakstu, fotografējot no bērna acu līmeņa, pāri pūlim vai arī no sava paša unikālā skatu punkta ar 7,7 cm augstas izšķirtspējas noliecamo ekrānu. Savukārt no aizmugures izgaismotais attēla sensors iemūžina skaidras detaļas, lai nodrošinātu izcilus uzņēmumus. Ierakstiet darbību acumirklī pilnas augstas izšķirtspējas formātā ar optisko tālummaiņu un stereo skaņu, vienlaikus izbaudot to, ka kameras COOLPIX L830 izsmalcinātās funkcijas ir pieejamas kompaktā korpusā — vienā no mazākajiem savā klasē, kas ir izstrādāts tā, lai nodrošinātu stabilitāti, lietojamību un ērtības.
Nikolā Žilē (Nicolas Gillet), Nikon Europe patēriņa produktu ražošanas menedžeris, komentē: “Ar kameru COOLPIX L830 var viegli radīt izcilus attēlus. Kameras iespaidīgā 34x optiskā tālummaiņa un 68x Dynamic Fine Zoom tālummaiņa ļauj piekļūt attēlam tuvāk nekā jebkad agrāk, savukārt jauktā VR un kameras noliecamais ekrāns sniedz iespēju uzņemt precīzas un unikālas fotogrāfijas. Neatkarīgi no situācijas šī vienkāršā augstas veiktspējas COOLPIX kamera ļaus lepoties ar jebkuru uzņemto attēlu.”

Nikon COOLPIX L29 — fotografējiet bez piepūles
Nikon COOLPIX L29
Jaunajai kamerai COOLPIX L29 ir 16 megapikseļu CCD matricas attēla sensors, kas papildina 5x platleņķa NIKKOR tālummaiņas objektīvu, nodrošinot, ka ar kameru ikreiz tiks iegūti augstākās kvalitātes rezultāti. Vienlaikus kameras vieglā lietošana sniedz brīvību, padarot fotografēšanu aizraujošu.
Nikolā Žilē (Nicolas Gillet), Nikon Europe patēriņa produktu ražošanas menedžeris, komentē: “Kameru COOLPIX L29, kas aprīkota ar 2,7 collu šķidro kristālu displeju ar pretatspīdumu pārklājumu, ir ērti turēt rokās un viegli lietot, tādējādi tā ir piemērota visiem, kuri meklē daudzfunkcionālu kameru ar aizraujošiem filtru efektiem un 17 lieliskiem sižetu režīmiem. Mēs vēlamies, lai ikviens varētu iegūt lieliskus attēlus neatkarīgi no sava prasmju līmeņa.”
Lai kvalitatīvu fotogrāfiju radīšanu padarītu pēc iespējas pieejamāku, kamerā COOLPIX L29 pieejama kustības izplūšanas samazināšana, aizraujoši filtru efekti un viedportretēšanas sistēma, kas ļauj iegūt iespējami labāko uzņēmumu. To nodrošina mirkšķināšanas pārbaudes brīdinājumi, smaida taimeris un sarkano acu efekta labošanas funkcija. Septiņpadsmit sižetu režīmi sniedz iespēju no plašā fotografēšanas stilu, efektu un ainavu klāsta atlasīt savai atrašanās vietai atbilstošāko.

Nikon COOLPIX L30 — pievērsieties nozīmīgākajām lietām dzīvē
Nikon COOLPIX L30
Kamera COOLPIX L30 katrā fotogrāfiju uzņemšanas reizē nodrošina ļoti skaidrus attēlus, pateicoties 20 megapikseļu CCD matricas attēla sensoram un NIKKOR platleņķa 5x tālummaiņas objektīvam. Vienkāršais automātiskais režīms video uzņemšanu padara vienkāršāku nekā jebkad agrāk, un tas ir lieliski piemērots, lai iemūžinātu visus īpašos ģimenes brīžus, ko nevēlaties palaist garām.
Nikolā Žilē, Nikon Europe patēriņa produktu ražošanas menedžeris, komentē: “Kamera COOLPIX L30 ir īstā kamera amatieriem fotografēšanā, un tā padara attēlu un video uzņemšanu par baudu, pateicoties vienkāršajam automātiskajam režīmam un video ierakstīšanas funkcijai ar vienu pieskārienu. Kamerā nodrošinātas pamatlietas, pateicoties 17 sižetu režīmiem, kustību izplūšanas samazināšanai un viedportretēšanas sistēmai, kas ļauj izbaudīt mirkli, neraizējoties par to, kā to iemūžināt. ”
3 collu šķidro kristālu displejs ir lieliski piemērots tiem, kuri vēlas pievērsties nozīmīgākajām lietām dzīvē, — tajā fotogrāfijas ir skaisti kadrētas, lai jūs tās varētu atskaņot un izbaudīt skaidrā ekrānā pat spilgtā saules gaismā. Pateicoties īpašajai video ierakstīšanas pogai, ierakstīt video un iemūžināt brīžus, ko vēlēsieties atcerēties visu dzīvi, ir vieglāk nekā jebkad agrāk. Ar kameru var uzņemt arī augstas izšķirtspējas režīmā, tādējādi varat iemūžināt ģimenes un draugu īpašos brīžus izteiksmīgos un skaidros uzņēmumos.

Nikon COOLPIX L330 — daudzpusīga uzņemšana, asi attēli
Nikon COOLPIX L330
Klasiska izskata viegli lietojamā kamera COOLPIX L330 ar jaudīgu 26x optisko tālummaiņu var aptvert visu, sākot ar plašām ainavām un beidzot ar tālumā notiekošām darbībām, pateicoties tās NIKKOR platleņķa objektīvam.
Nikolā Žilē (Nicolas Gillet), Nikon Europe patēriņa produktu ražošanas menedžeris, komentē: “Kamera COOLPIX L330 tiešām pārspēj mūsu iepriekšējo kompaktkameru iespējas, jo ātra reakcija tagad tiek nodrošināta vienlaikus ar izcilu attēlu kvalitāti — ļoti dzidrais augstas izšķirtspējas NIKKOR platleņķa objektīvs nodrošina neticamu attēlu asumu."
Ja esat uzņēmis attēlu, ar ko tiešām lepojaties, ģimene un draugi to vislabāk varēs novērtēt, ja palielināsiet to plakāta izmērā. To var paveikt, pateicoties augstas izšķirtspējas attēla sensoram, kas iemūžina detaļas ļoti asā izšķirtspējā. Objektīva pārbīdes VR (vibrāciju samazināšana) uzlabo stabilitāti, augsta ISO jutība nodrošina skaidrus attēlus vāja apgaismojuma apstākļos, savukārt labākā uzņēmuma atlasītājs (BSS) izvēlas asāko attēlu pat no 10 secīgiem uzņēmumiem, tādējādi garantējot izcilu rezultātu.

¹Dynamic Fine Zoom tālummaiņa ļauj pietuvināt divreiz tuvāk par lielāko optiskā telefoto diapazonu, vienlaikus saglabājot maksimālo attēla izšķirtspēju