LatFotoJāatvainojas par pēdējās nedēļas Web lapas traucējumiem darbībā, jo notika pāreja uz jaunu dzinēju. Migrācijas process ievilkās un nesanāca tik vienkāršs kā sākumā plānots. Lielākā skāde ir tāda, ka nomainījās Web lapas adreses un ja esat izvietojuši saiti uz kādu rakstu, tad visticamāk tā vairāk nedarbosies un būs jānomaina uz jaunu.

Dzinēja maiņa saistīta ar jaunākām tehnoloģijām un plāniem par nākotni. Jau sākotnēji bija doma veidot iespēju lietotājiem pašiem publicēt ziņas, bet uz vecā dzinēja tas praktiski nebija iespējams. Cerams, šis jaunais dzinējs dos tādu iespēju. Protams, viņš vēl ir ļoti "zaļš" un nestabils, tādēļ Web lapas darbībā var parādīties dažādi brīnumi, bet nākotnē izskatās viss varētu izdoties kā iecerēts. Jebkurā gadījumā sekojiet jaunumiem un ja ir kādi priekšlikumi vai ieteikumi uzlabojumiem, tad droši rakstiet uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Vēl Web lapai mainījies logotips, kas saistīts ar grafisko identitāti. Tā kā logotipa ideja bija vienkārša un nebija pārāk sarežģīti tādu izveidot, tad līdzīgi varianti parādījās arī citās vietās, it īpaši, kas saistīts ar fotogrāfiju. Lai būtu vizuālā atpazīstamības zīme oriģinālāka, tad to izstrādāja pasaules klases logotipu dizaineri un cerams tagad vairs nebūs kopētāji.

Jāskatās ko vēl varētu uzlabot, lai informācija būtu viegli atrodama, viegli saprotama un galvenais noderīga gan esošajiem fotogrāfiem, gan arī topošajiem.