COOLPIX S1000PJUzņēmums Nikon Europe šodien paziņo par pasaulē pirmās kameras ar integrētu projektoru ieviešanu tirgū. Šī kamera ir daļa no jaunā COOLPIX kompakto digitālo kameru klāsta. Sagaidāms, ka nepārspējamā COOLPIX S1000PJ satricinās kompakto digitālo kameru tirgu, jo cilvēki sāks ievērot priekšrocības, ko sniedz fotogrāfiju un videoklipu koplietošana un skatīšana, izmantojot personisko projicēšanu.

Kamerā COOLPIX S1000PJ ierīkotais projektors nav vienīgais iespaidīgais jauninājums; kompaktā kamera nodrošina augstas izšķirtspējas (12,1 efektīvais megapikselis) attēlus, un tā ir aprīkota ar 2,7" platu skatīšanas leņķa TFT LCD monitoru. Izmantojot augstu ISO 6400 jutību un Nikon ekskluzīvo attēlu apstrādes koncepciju EXPEED, kamera nodrošina tieši tādas augstas kvalitātes attēlus, kādus sagaidāt no Nikon. Tas viss ir apvienots elegantā alumīnija sudraba krāsas vai anodizēti melnas krāsas korpusā, kas aprīkots ar platleņķa 5x tālummaiņas NIKKOR objektīvu.

Nikon Europe B.V. klientu produktu daļas vadītājs Marks Pekelharings (Mark Pekelharing) saka: "Mūsu unikālās COOLPIX kameras, kas aprīkota ar projektoru, izlaišana ir notikums, ko gaida sīkrīku un fotogrāfijas cienītāji visā pasaulē. Tā ir pirmreizēja pieredze arī uzņēmumam Nikon, jo tiek izlaista kompaktā digitālā kamera, ar kuru iespējams projicēt attēlus. Cilvēki noteikti būs pārsteigti par šādu skaisti un prasmīgi izgatavotu ierīci. Tā ir aprīkota ar visu nepieciešamo, lai uzņemtu lieliskas fotogrāfijas un ērti tās parādītu - ar lielisku ekrānu un apbrīnojamu projektoru. Fotogrāfiju un videoklipu koplietošana nekad nav bijusi tik ērta un aizraujoša."

Projicēšana ar vienu pieskārienu

Ja kādreiz esat vēlējies viesībās parādīt savas fotogrāfijas vai videoklipus vai atdzīvināt kādas dienas atmiņas, esot ceļojumā, tagad jūs to varat paveikt tikai ar vienu pieskārienu, izmantojot projicēšanu kamerā COOLPIX S1000PJ. Iebūvētais projektors projicē attēlus, kuru lielums ir aptuveni 5-40 collas Projekcijas apgabala lielums ir atkarīgs no telpas apgaismojuma apstākļiem. Izmantojot komplektā iekļauto tālvadības pulti, varat bezvadu vidē rīkoties gan ar projektoru, gan parastajām kameras funkcijām. Lai nodrošinātu optimālu skatīšanu neatkarīgi no atrašanās vietas, komplektā ir iekļauts vienkāršs projektora statīvs.

*Projekcijas apgabala lielums ir atkarīgs no telpas apgaismojuma apstākļiem

Iecerētā fotouzņēmuma iegūšana

Kamera COOLPIX S1000PJ ir aprīkota ar sižeta automātisko režīmu, kuru izmantojot kamera automātiski atlasa atbilstošo sižeta režīmu, pamatojoties uz uzņēmuma saturu, un tādējādi nodrošina ideālu attēlu uzņemšanu, tikai vienu reizi piespiežot pogu. Turklāt piecas funkcijas, kas samazina attēla izplūdumu, un viedportretēšanas sistēma nodrošina sarkanā paklāja cienīgus smaidus katrā fotografēšanas reizē. Ir pieejama arī papildu funkcija: ar pulverizatoru varat pārveidot kādas kadrā esošas personas seju, izmantojot sejas krāsas izlīdzināšanas funkciju, kas ļaus samazināt defektu redzamību. COOLPIX S1000PJ ir aprīkota ar sejas paredzēšanu un pretvibrāciju režīmu, tāpēc bez grūtībām varēsiet uzņemt paredzēto kadru.

my Picturetown

Tagad varat droši uzglabāt savus attēlus, izmantojot Nikon my Picturetown - bezmaksas tiešsaistes digitālo fotogrāfiju krātuvi un koplietošanas pakalpojumu. Ērti koplietojiet fotogrāfijas ar draugiem, un kārtojiet īpašās atmiņas tiešsaistes kolekcijās. Jūs iegūstat 2 GB brīvas vietas, ko varat izmantot, lai glabātu tūkstošiem atmiņu. Ja jums nepieciešams saglabāt vairāk attēlu, jebkurā brīdī varat jaunināt dalību uz zelta kontu.