FotoPreces.lvInformējam par izmaiņām LatFoto Web lapas navigācijā. Iespējams pamanījāt, ka augšējā sadaļā parādījās foto preču veikals. Tas ir mūsu sadarbības partneru FotoPreces.lv piedāvājums un tagad ērti būs atrast nepieciešamo fototehniku, netērējot laiku ilgos meklējumos pa veikaliem vai internetā. Piedāvājums ir ļoti labs un plaša izvēle. Cenas zemākas nekā daudzos citos interneta veikalos un no mūsu puses uzcenojuma tur nekāda nav.
Bonuss ir tāds, ka tur ir tikai preces, kas saistītas ar fotografēšanu un nebūs jātērē laiks, meklējot nepieciešamo starp sadzīves tehniku vai citu elektroniku. Tādēļ ja ziņās būs informācija par kādu interesantu fototehniku vai aksesuāru, tad iespējams pēc kāda laika to varētu meklēt arī šajā foto veikalā. Nekādas papildus reklāmas vai cita "traucējoša" informācija te netiks ievietota, kas apgrūtinās objektīvu informācijas uztveri, tādēļ tā ir brīva izvēle apmeklēt šo fotopreču veikalu vai nē. Tieši otrādi! Iespējams nākotnē tikai iegūsiet no šīs sadarbības, par ko pagaidām sīkāk nestāstīsim.
Bet tas vēl nav viss. Iespējams kāds pamanīja, ka ik pa laikam tiek atjaunota Web saišu sadaļa un tur tagad ir pievienota arī FotoPreces.lv izīrējamā fotostudija, kas šobrīd ir iespējams viena no lētākajām Rīgā.