Raivis CaucisLai iemūžinātu akciju "Muzeju nakts 2010", FotoAkadēmija izsludināja konkursu par labāko reportāžas fotogrāfiju "Muzeju nakts 2010". Balvā paredzēta dāvanu karte no FotoAkadēmijas 100 LVL vērtībā, kā arī simpātiju balva no Muzeju nakts organizatoriem.

Par spīti lietum visa vakara garumā, konkursa dalībnieki ir veiksmīgi iemūžinājuši Muzeju nakts dažādos pasākumus. Fotogrāfiju autori savos darbos ir centušies parādīt savu īpašo skatījumu uz notikumiem šajā naktī, kā arī dažādo vietu īpašo starojumu.

Konkursa darbus vērtēja FotoAkadēmijas pasniedzēji un fotogrāfi - Māris Kundziņš un Dainis Matisons. FotoAkadēmijas dāvanu karti saņem Raivis Caucis un Muzeju nakts organizatoru balvu saņem Ēriks Pozemkovskis.

FotoAkadēmijas foto kursi ir orientēti uz klausītājiem ar atšķirīgu sagatavotības līmeni. Šeit profesionāli fotogrāfi palīdz apgūt teorētiskos aspektus, sniedzot iespēju pārskatīt un papildināt savus priekšstatus par gaismu, krāsu, kompozīciju un žanru. Viņi atklāj savus meistarības noslēpumus, novērtē klausītāju darbus un dod padomus, kā atrast savu, neatkārtojamu ceļu fotogrāfijas pasaulē. Nodarbības pašā Rīgas centrā. Grupās ne vairāk kā 10 cilvēki.